Intrebari despre CASCO (legate de regres)
Am incercat sa gasesc ceva asemanator, dar nu mi-a iesit. Daca Gaseste cineva voi fi mai mult decat bucuros sa citesc si inchid si acest topic.
Pana atunci insa, avem asa:
- am fost lovit in spate, am foaie de intrare in service la EUROINS;
- am fost lovit fata lateral stanga, ma chinui acum sa fac dosarul la BCR ASIGURARI (vina a fost a celuilalt);
- am o zgarietura aripa stanga spate de la cineva care nu a stiut sa iasa din parcare, ma voi duce la CASCO meu, adica la Allianz.
intrebarea mea este: cum fac sa le fac pe toate pe CASCO meu si ei sa se descurce? Asta pentru ca in momentul la care postez sunt in 3 situatii diferite (am dosar pentru bara spate, sunt in curs de a face dosar la BCR pt bara fata si nu am inca dosar la Allianz pt aripa stanga spate). La ce demers trebuie sa renunt sau cu care sa continui?
Multumesc!
Later Edit: ce am uitat sa mentionez - masina e in leasing, deci nu ma intereseaza ce paguba fac la CASCO pentru ca e pe numele societatii de leasing, nu pe al meu, iar contractul e deja stabilit pana la finalul leasing-ului (adica in Octombrie 2010).
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000