Radiere
Sa stabilesc termenii
Proprietarul Masinii. D.M.
Cumparator fara contract I.T
Cumparator fara contract Eu de la I.T.
Deci masina inmatriculata pe D.M. , acesta a vandut-o lui I.T. fara contract de vanzare-cumparare .La randul meu am cumparat masina de la I.T normal fara contract...Toti 3 suntem din acelasi oras...Astazi stand in masina vand MCV-ul politiei trecand pe langa mine ... opreste brusc ...da inapoi si vine la mine...si imi zice CITEZ "Ai o reclamatie la mine ,precum ca nu vrei sa radiezi masina, de ce? " Raspuns :Ca momentan nu am bani El: "Ai o saptamana sa o radiezi sau vin si iti iau numerele."
MENTIONEZ .
DETIN toate actele INCLUSIV CHITANTA IN ORIGINAL PE NUMERE PREFERENTIALE!!!
Este posibil sami ia numerele sau doar abureala sa ma sperie?
Este legal sau ilegal ce a facut el (folosindu-se de uniforma si MCV ) ca sa numai zic ca o dadea cu sirena girofar +proiectoare din girofar parca eram la furat ...sau cel mai mare terorist.
-------------------------------------------------------------
Proprietarul Masinii. D.M.
Cumparator fara contract I.T
Cumparator fara contract Eu de la I.T.
Deci masina inmatriculata pe D.M. , acesta a vandut-o lui I.T. fara contract de vanzare-cumparare .La randul meu am cumparat masina de la I.T normal fara contract...Toti 3 suntem din acelasi oras...Astazi stand in masina vand MCV-ul politiei trecand pe langa mine ... opreste brusc ...da inapoi si vine la mine...si imi zice CITEZ "Ai o reclamatie la mine ,precum ca nu vrei sa radiezi masina, de ce? " Raspuns :Ca momentan nu am bani El: "Ai o saptamana sa o radiezi sau vin si iti iau numerele."
MENTIONEZ .
DETIN toate actele INCLUSIV CHITANTA IN ORIGINAL PE NUMERE PREFERENTIALE!!!
Este posibil sami ia numerele sau doar abureala sa ma sperie?
Este legal sau ilegal ce a facut el (folosindu-se de uniforma si MCV ) ca sa numai zic ca o dadea cu sirena girofar +proiectoare din girofar parca eram la furat ...sau cel mai mare terorist.
-------------------------------------------------------------
Ford Fiesta `92 1.3 benzina 44kw
-
bloutzu - Incepator