Doua intrebari legate de inmatricularea cu numere definitive
1) Masina am luat-o de la un om din Timisoara (eu sunt din Cluj) care nu scosese inca numere rosii la ea. Am facut contract cu el si am scos pana acum 2 randuri de numere. Faza e ca masina as vrea s-o inmatriculez pe numele tatalui meu (nu i-am facut inca RAR-ul si nici fisa de inmatriculare ... am doar contractul VC si actele masinii). Ce trebuie sa fac ca, atunci cand o voi inmatricula, sa fie pe numele tatalui meu? Un contract VC intre mine si el?
2) Am fost ieri la RAR dar nu i l-am facut ca mi-au cerut aia aproape 1100 RON si nu aveam atatia bani la mine. Ma voi duce din nou luni, dar am dubii in ceea ce priveste norma de poluare. Persoana care mi-a vandut masina mi-a zis ca are EURO 2, dar azi, cercetand mai atent actele masinii, n-am gasit nicaieri sa scrie asta. Am cautat pe google date despre asta, dar n-am gasit nimic conclusiv. Masina e un Ford Fiesta 1.1 fabricat in 1994. Stiti cumva de unde pot afla care e norma de poluare? Sa n-am surprize la RAR, sa aflu ca e EURO 1 sau chiar NON-EURO.
2) Am fost ieri la RAR dar nu i l-am facut ca mi-au cerut aia aproape 1100 RON si nu aveam atatia bani la mine. Ma voi duce din nou luni, dar am dubii in ceea ce priveste norma de poluare. Persoana care mi-a vandut masina mi-a zis ca are EURO 2, dar azi, cercetand mai atent actele masinii, n-am gasit nicaieri sa scrie asta. Am cautat pe google date despre asta, dar n-am gasit nimic conclusiv. Masina e un Ford Fiesta 1.1 fabricat in 1994. Stiti cumva de unde pot afla care e norma de poluare? Sa n-am surprize la RAR, sa aflu ca e EURO 1 sau chiar NON-EURO.
- valeantudor
- Incepator
- Maşina: Ford Fiesta 1.1 Smiley
- VIN: WFOAXXGAFARJ68253