Legislaţie

S-a marit limita de viteza in localitate!

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

S-a marit limita de viteza in localitate!

Mesajde 05NKW » 25 Ian 2011, 20:01

$1 scrie:$2irecţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. informează că, pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile „A” şi „B”.

Localităţile, drumurile naţionale care le tranzitează, poziţiile kilometrice ale limitelor acestora, precum şi regimul legal de viteză anterior şi actual, la nivel naţional, pe raza celor 88 de localităţi, se prezintă astfel:

În documentul ataşat, regăsiţi situaţia localităţilor identificate la nivel naţional, pe a căror rază administrativ – teritorială este majorat regimul legal de viteză.

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

DOC : http://www.politiaromana.ro/relatii_pub ... ajorat.doc
Fişiere ataşate

[Extensia txt a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

Ford Kuga Panther Black - 2.0 TDCi 4x4
05NKW
Incepator

Maşina: Ford Kuga

Re: S-a marit limita de viteza in localitate!

Mesajde toxicristi » 25 Ian 2011, 20:17

Atentia, lista e cu localitatile care in acest moment au limita de 70km/h, nu doar cu cele care s-au majorat de curand, unele fiind mai vechi (cele de pe DN1, de exemplu).
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Re: S-a marit limita de viteza in localitate!

Mesajde 05NKW » 25 Ian 2011, 20:27

@toxicristi- nu te contrazic dar asta e lista peste care am dat si eu acum 15min :( ,asa cum am gasit o eu asa ampus o si aici
Ford Kuga Panther Black - 2.0 TDCi 4x4
05NKW
Incepator

Maşina: Ford Kuga

Înapoi la Legislaţie