Legislaţie

Pierdut Certificat Inmatriculare

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Pierdut Certificat Inmatriculare

Mesajde BON-JOVI » 05 Feb 2011, 16:06

Asa cum spune si titlul, da, sunt nefericitul care a pierdut portofelul cu Buletin, Permis de Conducere, Legitimatii, Card-uri si bineinteles doua Certificate de Inmatriculare care din si mai mare nefericire nu sunt niciunul pe numele meu.
Am zis sa astept o saptamana timp in care poate cineva doritor sa primeasca niste bani frumosi pentru acte mi le va aduce acasa.
Inca n-a trecut o saptamana, sunt inca in asteptare, dar daca nu vin va trebui sa alerg si sa transpir prin birocratia asta imputita.
Talonul de la Ford este pe numele tatalui meu. Omul nu este in tara si as vrea sa va intreb daca stiti cumva sau daca v-ati mai lovit de aceasta problema, cam ce este de facut.
Cu siguranta e nevoie de procura. Cineva imi spunea ca stie ca e imposibil cu procura fiindca e nevoie de semnatura proprietarului.
In prima faza sigur va trebui sa-mi fac alt buletin. Ca fara el nu pot face niciun act. Cardul l-am blocat, iar restul... Dumnezeu cu mila cat oi alerga.
Va multumesc!
BON-JOVI
Incepator

Maşina: FORD Mondeo 2001 2.0 90 CP Standard

Re: Pierdut Certificat Inmatriculare

Mesajde verga_Cip » 10 Feb 2011, 11:03

http://e-juridic.manager.ro/index.php?pag=a&aid=1183

Ar trebui sa iti raspunda la cateva intrebari.

Cu stima,
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Legislaţie