Inmatriculare auto fara certificat fiscal
A fost cumparata de actualul proprietar in 2006,dar care nu a inmatriculat o pe numele lui.Are talonul,cartea masinii,dar este trecut doar pe carte, pe talon nu.Are contract de vanzare cu anteriorul fara stampila de la finante.
Primul proprietar a radiat fiscal masina prin hotarare judecatoreasca in 2010 si are certificat de radiere fiscala pe care i la dat actualului proprietar.
Intrebarea este daca eu cumpar masina ,fac contract de vanzare cumparare intre mine si actualul proprietar de la care iau cartea masinii,talonul,contractu intre el si anteriorul si am inteles ca la inmatriculare il sterge pe el de pe carte si o inmatriculez direct pe mine.Acum intrebarea,al doilea proprietar(cel de la care cumpar eu masina)trebuie sa o inregistreze fiscal si sa mi dea el certificat de neurmarire fiscala sau pot sa o inmatriculez fiscal pe baza avizului de la primul proprietar cum ca este radiata fiscal din 2010???
Intreb asta pt ca cel de la care cumpar masina are datorii la finante(mari)si mi cere bani in plus daca va trebui sa o inregistreze fiscal pe el si dupa sa o radieze si sa o iau eu.Astept un raspuns,multumesc
-
next007 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus,Tournier,2003,1.8 tddi,90 cp
- VIN: WF0NXXGCDN3S82113