$1 scrie:$2Si acum o intrebare: sesizezi vreo diferenta intre modul tau actual de a conduce si cum conduceai cand ti-ai luat permisul? In care din ipostaze erai mai predispus la accidente?
Normal. Acum sunt mult mai precaut. Dar pot spune la fel ca si taica-meu, pensionar de altfel, conduce mult mai prost decat acum 15 ani

.
La fel si socru-meu, Dumnezeu sa-l ierte. Atat soacra-mea cat si nevasta-mea spun ca in ultimii ani conducea din ce in ce mai prost!
PS: cumnat'meu, in baza tot a soacra-mii, ca a fost si ea sofer la viata ei, spune ca conduce prost. Conducea mai bine cu ceva ani in urma.
Unde vreau sa ajung?
1. locul de munca iti schimba stilul de condus;
2. traficul si orasul idem;
3. masina cu putere mai mare (fata de ce ai avut initial);
astea iti schimba in JOS stilul de mers, adica din prost in mai prost!
1. varsta;
2. copii;
3. MINTEA;
astea iti schimba in bine.
NB: mintea la unii vine mai greu

Inca un PS: tot statistic, asigurarile vor sa plateasca din ce in ce mai putin, dovada numarul de procese si reclamatii la CSA din ce in ce mai mare in ultimii 2-3 ani.
Aici am nevoie un pic si de Officer, daca confirma sau infirma, dar cu exceptia cazurilor PENALE, orice declaratie de culpa atrage dupa sine "plata" respectivei culpe. NU, la noi in ROMANIA, daca vinovatul declara sub semnatura ca a gresit, asigurarea face propria investigatie si constata ce vrea ea! TOT STATISTIC (in ultimii ani). * valabil la amiabila!!