Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
23 Apr 2012, 14:41
Salut, am pierdut bonul de la rovinieta cumparata anul trecut, cum pot verifica pana cand mai e valabila cea pe care inca o am? mentione zca este valabila 12 luni, nu mai imi amintesc cand am cumparat-o in vara trecuta.
23 Apr 2012, 15:27
Te duci la CNADNR(parca asa le zice astora de la drumuri) cu talonul si il rogi pe angajatul de la ghiseul care elibereaza rovignete daca ai si daca da pana cand este valabila.
Poti sa intrebi daca iti poate elibera o copie.
Bafta!
23 Apr 2012, 17:27
Multumesc, am mai discutat, unii mi-au zis sa ma duc la statia petrom de unde am cumparat-o si sa ma verifice in baza de date a petrom, a facut cineva asa ceva? Am citit undeva anul trecut un sfat, acum imi pare rau ca nu l-am urmat: sa fac o copie a bonului cat e "proaspat" deoarece in timp se sterge; si mie mi s-a sters imprimarea, se vedea numai intr-un anumit unghi, de aceea am confundat bonul de acum 2 ani cu cel de anul trecut, l-am aruncat pe cel valabil! Ieri cand m-am uitat in acte, l-am gasit pe cel vechi.
24 Apr 2012, 03:48
Te poti dulce la orice benzinarie care comercializeaza Ro-vigneta si rogi sa te verifice, asa am facut eu cand am uitat chitanta acasa.
24 Apr 2012, 06:09
Cred ca o sa incerc varianta asata, multumesc.