Legislaţie

Ajutor! Pierdut talon masina SH inainte de inmatriculare

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Ajutor! Pierdut talon masina SH inainte de inmatriculare

Mesajde ionut.petrea » 31 Ian 2014, 18:00

Salut tuturor!Sunt disperat!
Acum 2 saptamani am cumparat o masina SH, un Ford Fusion.Toate bune si frumoase.... am primit talonul, civ, cartile masinii etc.
Astazi am fost la RAR pentru obtinerea certificatului de autenticitate al masinii, iar de acolo am plecat la Circa Financiara ca sa depun actele pt declararea mijloacelor de transport.Dosarul ar trebui sa fie gata miercuri.Insa, cand am ajuns acasa, am constatat ca... mi-a disparut talonul auto, cel pe care fostul propietar a scris ca mi-a instrainat masina, si data la care a instrainat-o.Tot pe el era dovada efectuarii ITP-ului.Intrebare: posibil ca talonul sa mi-l fi oprit acolo, la Circa? Sau l-am pierdut? :((
In cazul in care l-am pierdut... ce e de facut, mai ales ca masina inca nu este inmatriculata pe numele meu?Iar in momentul in care ma duc la DRPCIV imi cere talonul vechi....Va rog, ajutor!
ionut.petrea
Incepator

Maşina: Ford Fusion 1.4 benzinar, 2006

Re: Ajutor! Pierdut talon masina SH inainte de inmatriculare

Mesajde ionut.petrea » 31 Ian 2014, 18:33

Update!
La nici 10 minute, am fost sunat de fostul proprietar, care la randul sau a fost sunat de o doamna care a gasit talonul, in zapada, in fata Circai Financiare!Norocul a facut ca masina sa fie inmatriculata pe numele unui cabinet medical, si astfel doamna a putut gasi un numar de contact.
Am vorbit si cu doamna, si am stabilit ca maine ma duc sa imi recuperez talonul.Slava Domnului ca talonul a fost gasit de cineva caruia ii pasa ca mai sunt si oameni cu capul in nori 8-}
ionut.petrea
Incepator

Maşina: Ford Fusion 1.4 benzinar, 2006

Re: Ajutor! Pierdut talon masina SH inainte de inmatriculare

Mesajde cj86sef » 31 Ian 2014, 19:23

Se facea alt talon cand o inmatriculai pe tine, nu era nici o disperare
Informatiile despre ITP le transcrie oricum Politia pe noul talon.
Focus II, 10.2006 1.6tdci, 109cp turnier, gri+alb, Focus I, 11.2001, 1.6i, 100cp, turnier, albastru
Imagine
[b]Focus II SEF[/b]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=76017
cj86sef
1nsane Member

Maşina: ford focus, 2006, 1.6 tdci,80kw: ford focus 2001, 1.6, 16 v, 100 cp VF0NXXGCDN1K74871
VIN: wf0wxxgcdw6j57655

Înapoi la Legislaţie