Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb
Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati sau .
12 Feb 2008, 22:13
Importam si distribuim tavi de protectie pentru portbagaje auto (tavite portbagaj, presuri portbagaj, tava portbagaj).
Reducere 10% sau transport gratuit (maximul dintre cele doua) pentru membrii Club Ford.
Produsele sunt individualizate pentru a se adapta perfect, fara decupare sau modificari în portbagajul respectivului model de masina.
Certificate TUV Rheinland ISO 9001:2000.
Livrare oriunde in tara prin curier. Cautam distribuitori in toata tara.
Catalog cu peste 700 de modele de masini produse de 38 de marci de automobile.
Solutia perfecta pentru protejarea portbagajului masinii dumneavoastra impotriva uzurii, murdariei, prafului, lichidelor etc.
Avantaje: se ajusteaza perfect la forma si dimensiunile portbagajului; sunt produse din material plastic flexibil, rezistent, durabil, de cea mai buna calitate; nu au miros; au o margine de protectie inalta de 5,5 cm care impiedica scurgerea apei si a murdariei; impermeabile si rezistente la temperaturi inalte si joase, la uleiuri si substante chimice. Suprafata striata si centrul confectionat din material anti-alunecare impiedica deplasarea bagajelor. Sunt flexibile si usoare, ceea ce face deosebit de simpla instalarea si scoaterea din portbagaj. Foarte usor de curatat prin stergere sau spalare cu furtunul.
Preturi de 35.13 sau 39.92 euro in functie de model. Din aceste preturi scadeti reducerea de mai sus.
Voi incerca sa raspund cat mai urgent la mesaje, dar sunt mult timp pe teren

, asa ca nu trageti in pianist... Pentru urgente - Mircea - 0722.259258
keywords : tavite tava tavi portbagaj presuri pres covorase personalizate bandouri
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- spalat cu furtun.jpg (7.17 KiB) Vizualizat de 17867 ori
-

-
![192579 Volvo XC 90 01[1].2003-.jpg (63.34 KiB) Vizualizat de 5832 ori 192579 Volvo XC 90 01[1].2003-.jpg](./download/file.php?id=12464&t=1)
-

-
![192187 Honda Accord Tourer 02[1].2003 (bootliner).JPG (148.24 KiB) Vizualizat de 5793 ori 192187 Honda Accord Tourer 02[1].2003 (bootliner).JPG](./download/file.php?id=12462&t=1)
-

-

12 Feb 2008, 22:39
care-i pretul pt o tava de focus 2?
12 Feb 2008, 23:50
si pentru un c-max...si apropo puteai sa pui macar 1 poza cu o tava ptr Ford...ai ales o multime de ...alte modele ptr exemlificare...
13 Feb 2008, 08:55
Salut!
Scuze ca n-am pus poze cu Ford, dar n-am avut unele de o calitate suficient de buna. Oricum, pentru a va forma o idee despre material, prelucrare si potrivire in portbagaj, cred ca sunt concludente.
adispan - Focus 2 - sedan, HB, combi ? - ca si pret toate trei sunt 39.92 euro (145 RON) inclus TVA, minus reducerea de mai sus
leo1976 - Cmax - tot 39.92 etc etc, ca mai sus
Doar modelele cu portbagaj mic (Fiesta, Focus I HB, Ka, SMax 7 locuri cu randul trei ridicat) au pretul de 35.13. Celelalte sunt toate 39.92. Producatorul a ales aceasta varianta de ofertare pentru ca diferentele de material sunt mici (+/- 100 g) si, implicit, influenta acestei diferente de material in costuri este mica. Manopera, executia, in schimb, este aceeasi indiferent de model si ea este cea care are impactul major in cost.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
13 Feb 2008, 13:55
Deci pentru Focus II Hatchback 145 RON - 10%. Esti din Bucuresti?
14 Feb 2008, 22:43
As dori un pret pentru Focus Mk1 (2002) Estate/Wagon/Break .
Numai bine!
17 Feb 2008, 10:06
Salut!
Cateva poze cu tava portbagaj de Golf V.
Mircea
0722.259258
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

21 Feb 2008, 13:25
Ford Fusion. Vin eu s-o iau. Ai? La pretul de...?
Merci.
Stima!
Adi.
21 Feb 2008, 15:34
Salut!
Fusion s-a terminat marti. Primim din nou peste vreo 10-14 zile.
Pret- 39.92 euro (145 RON) minus reducerea de mai sus, daca vii tu in TM.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
21 Feb 2008, 21:51
Salut!
Bogda 1313 Multumesc pentru comanda! Am incercat sa-ti raspund pe PM la mesajul tau de pe PM, dar mi-l salveaza in Outbox si nu-l trimite...
Focus II HB - OK - este pe stoc, 145, transport gratuit.
Cum doresti sa platesti?
Daca se achita prin banca (ordin de plata, depunere la casieria bancii) nu apar nici un fel de alte costuri. Daca se achita prin ramburs, firma de curierat mai percepe un comision (5 RON) pentru acest serviciu.
Cel mai simplu, ieftin si sigur este sa achitati contravaloarea la un ghiseu BCR in contul firmei noastre, pastrand chitanta de depunere bancara drept dovada a efectuarii platii si urmand ca factura sa o primiti cu produsul.
Daca platiti ramburs, chitanta primita de la curier va reprezenta documentul de plata al facturii.
Stiu ca, poate, 5 RON nu reprezinta mare lucru, dar este datoria mea sa te anunt de existenta comisionului firmei de curierat si de modul in care ii poti "economisi". Decizia iti apartine.
Te rog, anunta-ma cum facem.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
23 Feb 2008, 19:19
Am primit astazi tava. Se potriveste perfect. Cumparati cu incredere de la Mircea, totul a fost in regula.
24 Feb 2008, 10:47
ai cumva si covorase ?
24 Feb 2008, 14:18
Si eu as dorii pt focusul meu din semnatura o tavita portbagaj.Eu locuiesc in Rm Valcea.Spune-mi care este cea mai ieftina modalitate de a le primi
24 Feb 2008, 16:24
Salut!
focusufd - covorase de interior -nu inca - peste vreo doua luni. Mai curand vor veni bandouri laterale, capace pentru roti, ornamente / protectii pentru praguri, deflectoare de aer pentru geamuri etc
patuiag - Focus I combi - este pe stoc - cea mai ieftina modalitate de a le primi este GRATIS...

Asa ti le trimit eu...!
Serios, acum: transportul este gratuit. Daca ai, insa, pe cineva care sa faca drumul TM-VL, le pot trimite prin el/ea si primesti 10% reducere. Eu nu tin neaparat sa dau banii la curier. Mai bine iti fac tie o reducere de 10%. Sau, poti plati prin banca (depunere la ghiseu) si eu trimit pachetul prin Normandia. Ii dau 10 RON soferului si tot mai am cum sa-ti fac si tie reducere de 5 RON. Ar trebui doar sa te duci la autogara (la sosirea autobusului) sa ridici de la sofer pachetul.
Decizia este a ta...
Multumesc,
Mircea
0722.259258
26 Feb 2008, 11:07
Am reusit sa fac doua poze. Mircea, astept vesti atunci cand o sa mai ai inca una.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

26 Feb 2008, 12:20
Salut bogda1313!
Multumesc pentru poze!
Esti multumit de ea? O parere, ceva...?
In alta ordine de idei... asa prafuita ti-a adus-o curierul? Sau deja a inceput tavita sa-si faca datoria ?...
Multumesc,
Mircea
26 Feb 2008, 12:34

Eu sunt de vina pentru praf. Am carat in weekend niste vechituri si ... Trebuie sa-mi fac timp si de curatenie.
09 Mar 2008, 23:25
Salut,ai zis ceva de deflectoare de aer pt geamuri....ceva poze?
10 Mar 2008, 13:53
Salut!
Da, vom aduce si deflectoare, si presuri de interior, si protectii pentru praguri, si protectii pentru noroi (la roti).
Am inceput deja sa aducem bandouri laterale si de colt (din alea de protectie impotriva zgarieturilor).
In legatura cu deflectoarele, parerile sunt impartite: oricat de elegant s-ar monta, tot iti forteaza chederele si iti iau putin din vizibilitatea lateral-fata.
Vom aduce, oricum...
Multumesc,
Mircea
10 Mar 2008, 23:27
Cand aveti o oferta concreta astept un mesaj.
Cu stima
13 Mar 2008, 12:04
Mi-au venit si mie tavitele pentru Focus II sedan, se potrivesc perfect. Sunt usoare si rezistente, se scot facil pentru a se scutura/spala.
Dl. Mircea a fost foarte promot si amabil cu toate si ii multumesc!
15 Mar 2008, 13:04
Salut!
Andropov - Ma bucur ca iti plac tavitele si iti multumesc pentru cuvintele bune!
Ai putea, cumva, sa pui si niste poze, daca nu-i cu suparare? Multumesc!
stdanm - bandourile vor fi maxim 125 RON setul de 4 buc (poate mai putin - inca negociem...). Avantajul major este ca, daca fereasca sfantu' ai vreo zgarietura si pierzi unul dintre ele, se vor putea vinde si elemente individuale, nu doar tot setul. Poze cand primim prima tura de bandouri - pe la sfarsitul lunii.
Multumesc,
Mircea
19 Mar 2008, 13:51
Salut!
O poza cu Citroen C8...
Mircea
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

20 Mar 2008, 13:52
Salut.
Am primit tavitele de portbagaj pentru Octavia si Fabia combi si suntem foarte multumiti de ele.
Multumim Mircea.
O sa postam si niste poze in zilele urmatoare.
Cumparati cu incredere de la Mircea.