Switch to full style
Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Cumpara accesorii de la Cromtuning cu 10% discount !

03 Ian 2011, 16:30

Buna ziua. Comandand online de la cromtuning puteti folosi cuponul de reducere pentru membrii acestui forum :
membru clubford
Atentie ! Cuponul de reducere poate fi folosit doar la produsele pentru modelele Ford.
Va multumim ca ati ales cromtuning !
http://www.cromtuning.ro
Fişiere ataşate
detaliile fac diferenta.JPG

Re: Cumpara accesorii de la Cromtuning cu 10% discount !

13 Mar 2013, 23:38

Nu cumparati de la ei.Sunt tzepari.Toata marfa e adusa din Turcia si inox-ul e atat de bun ca dupa o luna rugineste.Am patit-o chiar eu si acum plang dupa bani.Cei de la firma raspund la telefon dupa cum bate vantul iar la comenzile facute sunt chiar "PROFESIONISTI".Am facut comanda de ornament de "inox" turcesc stopuri ceata bara spate ptr FF break si mi-au trimis de hatchback iar de faptul ca masca proiectoare bara fata FF facelift sunt identice si la break,hatchback,berlina habar nu aveau,Daca vreti sa donati niste bani aiurea apelati la ei si va veti convinge ca sunt praf,Respect!

14 Mar 2013, 10:13

Spre deosebire de alte produse asemanatoare existente pe piata, noi comercializam doar produse Omsa Line daca mai exista si alti clienti care au cumparat de la noi sa posteze poze si impresii.

29 Sep 2013, 00:03

Eu am cumparat de la ei acuma 4 ani niste ornamente cromate pentru geamuri la un FF 2008 facelift, si chiar astazi se prezinta foarte bine, nefiind atacate nici macar de spuma de prin spalatoriile auto. Eu personal ma declar multumit.
Stima
Subiect închis