Firme autorizate

Revizie originala foarte ieftina?

Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Revizie originala foarte ieftina?

Mesajde ZRobert » 13 Sep 2013, 20:30

Salut. Am vazut pe internet o firma care din senin a aparut cu o oferta care bate putin la ochi sau poate ca ma insel eu, acum nu stiu.
Am intrat de curand in posesia unui ford focus 1.6 benzina, si ma informam cat costa o revizie (acesta este din 2008) , si am descoperit ca aceasta firma are revizie completa, spun ei cu filtre si ulei original (cred ca... ma rog) la pretul de 175 de lei, ceea ce mi se pare puuuutin absurd, luand in calcul ca peste tot sare de 400 de lei, si cu 175 de lei abea filtrele, si nici macar nu sunt originale. Ma rog, asta e parerea mea. Peste tot pe unde am cerut preturi, nu am gasit asa ieftin. Ei spun ca uleiul este gratis (acum poate-i de gatit :D ) , si nu stiu ce sa cred. Astept parerea voastra. O seara placuta.
ZRobert
Incepator

Maşina: Ford

Re: Revizie originala foarte ieftina?

Mesajde ZRobert » 23 Sep 2013, 09:18

Ok, am luat proasta decizie de a incerca revizia despre care vorbam mai sus. In momentul de fata imi bate motorul. Sunt chiar foarte dezamagit de toti care incearca sa jecmaneasca clientii.
ZRobert
Incepator

Maşina: Ford

Re: Revizie originala foarte ieftina?

Mesajde Smiley » 23 Sep 2013, 12:18

spune-ne si despre ce firma este vorba, sa se poata feri si altii de ei
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Firme autorizate