Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: FRANE ATE, BREMBO, ZIMMERMANN, EBC, FERODO, TEXTAR, TRW

27 Iul 2012, 14:28

$1 scrie:$2alut,

Pentru WF0NXXGCDN2G44473 as dori o oferta de pret pentru :
- discuri spate
- placute frana fata/spate dar sa fie "mai moi".
- racordurile de cauciuc fata/spate.
- kit de reparatie etrieri spate

Multumesc.

Nu stiu daca acest topic mai este de actualitate dar de mai bine de o luna de zile am cerut si eu o oferta de pret si n-am primit niciun raspuns nici pana in ziua de astazi.

Numai bine.

28 Iul 2012, 10:21

Salut
Ne cerem scuze pentru intarziere. Am crezut ca ti-a raspuns colegul meu. Da-mi te rog adresa ta de mail si in cel mai scurt timp vei primi oferta in format PDF.

28 Iul 2012, 10:53

Am trimis-o pe MP.
Multumesc.

09 Aug 2012, 23:38

salutare, mi-ati dat acum cateva zile oferta pentru placute si discuri ebc pentru focus st 2006 2.5t 225 cp. imi puteti face o oferta si pentru discuri si placute ate fata spate? sunt un pic indecis...multumesc, mihai.

10 Aug 2012, 17:02

Salut

Ca varianta sport pentru masina ta exista doar de la EBC.

13 Aug 2012, 22:53

Miercuri am sunat la coasta de est sa comand niste discuri + placute, preturile confirmate fiind cele de pe site. Joi l-am trimis pe tata cu masina sa le ia si sa le schimbe la ei la service.

Surpriza- DUPA ce le-au montat pretul s-a facut cu 100 de lei mai mult, ca o fi, ca o patii, ca pe site e defapt altceva, ca daca nu, se poate sa le demonteze. M-a sunat tata i-am zis asta e, lasa-le asa, si a platit mai mult.

Bonus- in timpul schimbarii, meseriasul lor din service a inceput sa traga ciocane "sa iasa mai repede" si a reusit sa sparga una din cele doua shaibe de pe prezoane, care tin discul. A ramas ca or sa faca rost de shaiba si or sa sune. Vineri n-a sunat nimeni, insa am insistat cu 3 telefoane, si de fiecare data au zis ca "n-au curent" si nu au ce sa faca (cert e ca userul coastadeest a avut curent sa scrie vineri postul de mai sus), si ca or sa revina cu un telefon luni.

Azi e luni, nu a sunat nimeni. Am sunat la ei (si deja uitasera toata povestea), si au zis ca n-au gasit shaiba, INSA au vorbit cu mecanicul care "asigura" el ca nici nu e asa mare nevoie de shaiba respectiva, ca merge si fara masina. Asa o fi, probabil inginerii ford au adaugat piese aiurea, sa treaca timpul la masa de proiectare.

Concluziile le trageti si voi. Mie mi se pare normal ca dupa ce ai cauzat o situatie sa incerci sa o rezolvi, nu sa te faci ca ai uitat. Cu atat mai mult cu cat nu sunt la prima cumparare de la firma asta, dar probabil ca am fost la ultima.

14 Aug 2012, 14:27

PS: In mod surprinzator, am gasit azi shaiba respectiva la BDT si axevo, la pretul de 5 lei, deci ce a zis baiatul de la voi ca a "sunat la toti distribuitorii si n-avea nimeni" a fost vrajeala, n-a sunat defapt la nimeni.

16 Aug 2012, 01:40

Salutare.

Referitor la partea cu 100ron, intradevar, vina este a noastra, pentru ca pretul nu era pe set, era pe bucata la unul dintre furnizori. Ca sa se inteleaga totusi situatia, i-am aratat factura de achizitie de la depozit, si i-am vandut fix la pretul de achizitie discurile de pe spate, nu am castigat la ele nici macar 1ron, asta in semn de bunavointa, si ne-am cerut scuzele de rigoare, si nu am bagat omului discurile pe gat. Ne-am dat seama inainte sa fie montate, si i-am spus tatalui tau despre situatie, si dupa ce a vazut factura de achizitie si s-a lamurit ca nu era abureala, a hotarat sa le monteze.

Cat despre partea cu saiba respectiva, am dat mail la 2 furnizori si am primit o schita cu butucul, dar nu aparea acea saiba.

Sa nu crezi ca era vreo problema sa iti aducem o saiba de 5ron.

Ca sa nu fie cu suparare, te asteptam la primul schimb de filtre si ulei, unde iti vom oferi manopera gratuita ;)

17 Aug 2012, 20:45

Diferenta de pret i s-a zis abia dupa ce au fost montate, si i s-a oferit varianta "le dam jos si le punem la loc pe alea vechi" sau sa plateasca cu 100 lei in plus, moment in care m-a sunat sa ma intrebe ce sa faca, si i-am zis sa le ia asa. In nici un caz nu s-a zis pretul "real" inainte de montare.

La telefon intrebaserati la 5 furnizori, nu la 2 :)). E si rusinos sa zici ca ai dat mail la 2 si nu aveau- daca erati profesionisti ati fi contactat toti distribuitorii din tara pana sa ziceti ca "nu o vinde nimeni", ca doar problema a aparut pe mana voastra. Eu am gasit saiba respectiva in 2 minute de vorbit la telefon, deci e clar cat v-ati agitat.

Multumesc pentru oferta cu manopera gratuita, insa voi cauta alte service-uri mai serioase.

19 Aug 2012, 13:53

salut ma intereseaza si pe mine discuri fata ventilate plus placute de frana ,mai multe marci si preturi ca sa am de unde alege,masina ford focus 1 ,diesel,115cp.,an 2002.

20 Aug 2012, 14:27

$1 scrie:$2alut ma intereseaza si pe mine discuri fata ventilate plus placute de frana ,mai multe marci si preturi ca sa am de unde alege,masina ford focus 1 ,diesel,115cp.,an 2002.

Salut, o sa am nevoie de seria de sasiu

Multumesc!

20 Aug 2012, 19:01

Va rog un pret pentru 2 discuri fata + 1 set placute fata pentru masina din semnatura.(aveti si vin-ul)
Brembo, ATE,atat vreau . Multumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 Aug 2012, 19:20

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alut ma intereseaza si pe mine discuri fata ventilate plus placute de frana ,mai multe marci si preturi ca sa am de unde alege,masina ford focus 1 ,diesel,115cp.,an 2002.

Salut, o sa am nevoie de seria de sasiu

Multumesc!

seria wfoaxxgcda2s85266

22 Aug 2012, 14:09

mai imi dati raspunsul ala?

22 Aug 2012, 16:10

Salut,

Pentru masina ta exista

- discuri fata ATE la pretul de 178 lei bucata
- discuri fata ZIMMERMANN la pretul de 142 lei bucata
- placute fata ATE la pretul de 268 lei setul
- placute fata TRW la pretul de 146 lei setul
- placute fata TEXTAR la pretul de 202 lei setul

Din preturile de lista mai scazi 5% discount-ul tau ca membru ClubFord

O zi buna
Echipa Coasta de est!

22 Aug 2012, 18:52

vreau sa cumpar discurile zimmermann,si placutele trw,cum procedam?,va las un nr de mobil ca sa vb ,si preturile contin tva? 0784664046 adrian.

11 Sep 2012, 08:48

Va asteptam si cu alte cereri!!

O zi buna!

12 Sep 2012, 16:06

Buna ziua, vreau si eu o oferta pt discuri frana fata si placute frana fata pt Mondeo din semnatura.
Multumesc!

13 Sep 2012, 08:50

Salut,

Pentru masina ta exista

- discuri ATE la 264 lei bucata
- discuri BREMBO la 190 lei bucata
- discuri TRW la 263 lei bucata

si placute:

- ATE la 212 lei
- TEXTAR la 208 lei
- TRW la 158 lei

Din preturile aceastea mai scazi discount-ul tau de 5% ca membru ClubFord

Cu stima!

14 Sep 2012, 07:51

Buna ziua!
Ma intereseaza de la dvs asa:
- set placute frana fata
- set placute frana spate
- set discuri fata
- set discuri spate

Va rog sa imi dati raspunsul pe PM.
Va multumesc si va doresc o zi excelenta!!!

14 Sep 2012, 13:24

Salut,

Pentru masina ta exista :

- discuri fata - ATE - 315 lei bucata si ZIMMERMANN la 266 lei bucata
- discuri spate - ATE - 190 lei bucata si ZIMMERMANN - 156 lei bucata
- placute frana fata ATE - 214, TRW - 192
- placute frana spate ATE - 249, TRW - 125

Din aceste preturi mai scazi discount-ul de 5% ca membru ClubFord

O zi buna!

14 Sep 2012, 14:41

Va salut!
ma intereseaz un pret pentru discuri frana fata perforate pentru mondeo de la avatar.

va multumesc!

15 Sep 2012, 10:42

Salut

Set discuri frana ZIMMERMANN Sport punte fata : 1042 RON

Din pretul de aici mai scazi 5%,discountul tau ca membru ClubFord.

P.S. Discurile sunt in stoc

20 Sep 2012, 00:57

$1 scrie:$2Bonus- in timpul schimbarii, meseriasul lor din service a inceput sa traga ciocane "sa iasa mai repede" si a reusit sa sparga una din cele doua shaibe de pe prezoane, care tin discul.

Revin cu o completare- s-au demontat azi cu mine de fata, la alt service, etrierii din spate pentru o problema mai veche- pe o roata erau puse placutele bine, pe cealalta erau montate invers (placutele au o laterala dreapta si alta tesita, nu sunt simetrice).
Concluziile le trageti voi.

25 Sep 2012, 00:04

Asteptam in continuare cererile voastre de frane (discuri, placute, senzori, furtune metalice, lichid etc etc) si/sau manopera in service-ul nostru autorizat RAR !

04 Oct 2012, 01:22

Asteptam in continuare cererile voastre de frane (discuri, placute, senzori, furtune metalice, lichid etc etc) si/sau manopera in service-ul nostru autorizat RAR !

04 Oct 2012, 01:56

service-ul autorizat rar care monteaza placutele invers ? =))

08 Oct 2012, 19:22

Prefer sa nu incepem nici o dezbatere despre subiectul asta. A fost o greseala pe care preferam sa ne-o asumam decat sa inceapa dezbateri suplimentare!

18 Oct 2012, 19:40

21 Oct 2012, 20:22

Va rog o oferta pt set discuri fata si set placute fata pentru Ford Focus 2 1.6 TDCI 66kw, 90 CP, an 2007.
Subiect închis