$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Stimate Domn, va trimitem oferta societatii noastre ptr. reperele solicitate la fordul cu seria de sasiu: WFO5XXWPD57M75056.
placute frana fata = trw = xxx ron.......stoc
placute frana spate = trw = xxx ron.......stoc
sau varianta originala ford motorcraft
placute fata = xxx ron........stoc
placute spate = xxx ron......stoc
O ZI BUNA SI CATI MAI MULTI KM FARA PROBLEME.
Fara suparare, nu stiu ce program folositi, dar masina din semnatura(cu VIN-ul de mai sus) nu are "placute spate", are saboti!
BUNA ZIUA.
Stimate Domn, nu este nici un fel de suparare.
Atata timp cat cererea dumenavoastra de oferta a fost incompleta ( s-a solicitat placute frana....fara a se specifica fata / spate ) am crezut ca venim in ajutorul dumneavoastra ofertand ambele seturi.
Programul folosit de catre noi este unul destul de bun.
Va informam ca pe seria dumneavostra de sasiu - programul - arata ca pe masina in cauza sistemul de franare al rotilor spate este ORI PLACUTE .....ORI INTRADEVAR SABOTI, cum ati spus si dumneavoastra in mesajul anterior.
Ideea este ca noi nu avem de unde sa stim sigur ( atata timp cat dvs. nu ati specificat exact ) ce sistem de franare are masina la rotile din spate.....insa atata timp cat s-a solicitat oferta ptr. placute frana.....am presupus ca si la rotile din spate aveti tot placute.
Speram ca ne-am facut intelesi si pentru alte lamuriri va stam oricand la dispozitie.
V-am ramane recunoscatori daca raspunsul ni-l dati in mp si in plus avem rugamintea de a posta in topic, faptul ca totul a fost o neintelegere......nu de alta dar potentiali nostrii clienti pot interpreta intr-un mod eronat cele scrise de catre domnia voastra.
O ZI EXCELENTA.
AUTOZONE SRL - 0722.75.85.76