Salut!
razvann - Da, avem pe stoc. 134 ron minus 10% sau curierat gratuit.
Covorase de cauciuc speciale pentru Fiesta, nu doresti? 115 ron, minus 10 ron daca-s in colet cu tava pentru portbagaj.
coldone - Am si tavita (151 ron) si presuri de cauciuc (135 ron) pentru Kuga.
Pentru Focus- am toate generatiile si toate caroseriile. Tot 151 ron/buc.
Daca ai 3 tavite in comanda, asta inseamna 10 ron reducere /buc, iar la presuri scazi 10 ron pentru ca-s in colet cu tavite. Total :141*3+125. Curieratul, evident, e gratuit.
Poze cu tavita de Kuga n-am... Sper sa-mi trimita fabrica. Sa fac eu poze in depozit ar fi cu totul nepotrivit...
Toate produsele sunt
speciale pentru masinile respective - sunt de prima echipare pe jumate din piata occidentala, asa ca nu e posibil sa nu se potriveasca. Pentru a avea o baza de analogie, vezi pozele din primul post si pozele de pe
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 (aici ai si poze de detaliu cu covorasele).
Tot pe prima pagina din topic (jos de tot) sunt poze cu Focus II HB (Courtesy to Bogda1313

)
adrianxxx22 - Nefiind informatii private, n-are rost sa discutam pe PM.
Da, avem covorase de Focus II - 115 ron + 15 ron un partial din curierat. Daca doresti si tava pentru
portbagaj, ai transport gratuit si inca 10 ron reducere. Se plateste ramburs (direct la curier). Teoretic, trebuie sa le ai in 24 de ore de la expeditie, iar expeditia o facem in aceeasi zi sau a doua zi de la comanda ta ( in functie de ora la care faci comanda).
Ai mai jos poza de ansamblu cu covorasele de Focus II. Poze cu detalii ai pe link-ul de mai sus catre Flickr.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
0256/275273