Salut!
krisztian_sz - Tavite pentru portbagaj de Focus II si Bravo sunt 151 ron / buc, iar Yaris poate fi 134 sau 151 in functie de generatie si caroserie. Evident, si primele doua sunt mai multe modele... (caroserii, ani etc)
Covorasele de Focus II sunt 115 sau 120 - avem doua feluri.
Si-amu' reduceri: de la preturile de mai sus, la 3 tavite ai cate 10 ron / buc reducere, iar la covorase ai 10 ron (ca-s in colet cu tavitele).
slick99 - Uite poza mai jos. Scuze ca am "baltat-o"! Pretul e 134 ron, minus 10% sau curierat gratuit.
Dragi colegi de forum:
v-as fi teribil de recunoscator daca nu mi-ati mai cere poze. Si motivul nu-i ca-s rau, sau ca mi-e lene sau alte cele, ci este unul chiar mai grav!
E tot mai plin internetul de poze de-ale produselor noastre la firme sau persoane fizice care vand gunoaie - si-mi asum termenul!
Apar ca ciupercile in ultima perioada o gramada de indivizi pe alte forumuri, pe diverse site-uri de licitatii, sau unii si-au facut chiar site-uri intregi cu poze furate cu nerusinare de la noi. Am gasit un site intreg clonat dupa al nostru, doar cu culorile schimbate!
Poze facute de noi in care se vede chiar si gresia din depozit, sau betonul din curtea noastra, intr-una mi se vad pantofii, in alta una dintre pisici

), poza de mai jos (cea cu sagetute) si multe altele de pe site-ul nostru sau din cele postate pe forumuri - pe toate le regasim cu stupoare la unii care vand turcisme, chinezarii sau cine-mai-stie-ce! E, totusi, o onoare sa-mi vad pisica pe site-uri aiurea...
Colaboram cu o firma de avocatura si am inceput o campanie de "curatenie", dar pana una-alta indivizii aia isi vand cacaturile (scuzati termenul neacademic, da's nervos! ) folosind imaginile produselor noastre si texte copy-paste de pe site-ul nostru si de pe forumurile unde am postat. Problema e ca multi cumparatori sunt pacaliti si le dau banul, iar dupa ce se trezesc cu niste produse de mana a 14-a, observand identitatea pozelor, ne pun si pe noi in aceeasi oala cu acele gunoaie umane lipsite de coloana vertebrala si bun-simt !
Duminica placuta!
Mircea