Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Tavite portbagaj, covorase / presuri personalizate, bandouri

02 Iul 2010, 16:03

mersi pentru raspunsul promt.ai dreptate este 307 hatchback.am sa analizez oferta,poate gasesc o poza reala!!!!!!. ceau.

03 Iul 2010, 10:57

buna
ma intereseaza covorase cauciuc pentru un saab 9-5, an 1998.

03 Iul 2010, 14:33

Salut!

Cata_B - OK! Multumesc! Te suna colegii mei.

max66 - Scuze, nu prea inteleg.
Atatea mii de poze de pe site, ti se par "ireale"?
Faptul ca nu e chiar poza cu 307 HB il poti rezolva (banuiesc) din "ochiul mintii" : atata vreme cat la sute de modele de masini, tavitele arata ca in poze, e simplu de extrapolat ca si la 307 HB va fi la fel. Nu e vreo masina rara...

Vedeti voi, pe site-urile de profil din Vest se pune o poza (!) cu o tavita generica si scrie in cuvinte ca poza e exemplificativa, iar tavitele sunt speciale pe model de masina si urmeaza forma si dimensiunile portbagajului. Atat!
La noi, se pare ca nici vreo 3000 de poze cate sunt deja pe site, nu sunt suficiente...

Sincer, ne-am apucat sa construim catalogul online de produse abia dupa 4-5 ani de vandut tavite si covorase, cand ne-am dat seama ca romanii, ca popor, nu au nici o sansa sa gandeasca, sa actioneze si sa reactioneze ca vesticii.

olimpiu1983 - Scuze, s-au terminat de pe stoc si nu am mai primit 9.5 de vreo luna si jumatate.
Peste vreo 3 saptamani avem din nou livrare de la acea fabrica si sper sa primim, dar... nu pot sa promit.
Daca vrei, putem sa-ti aducem de la alta fabrica - vezi detalii de finisare pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... ac5ce51898

Weekend placut!

06 Iul 2010, 08:16

Salut din nou.
Ma intereseaza un set covorase cauciuc (fata+spate) si o tavita portbagaj (roata rezerva ingusta) pt un Hyundai I30.
Multumesc.

07 Iul 2010, 04:02

Salut!

forbidden27 - 118 + 154 - 10 ; curierat rapid gratuit.
Cu tavita de i30 HB roata ingusta sunt poze pe http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-por ... p-444.html

Ceau!

07 Iul 2010, 09:57

Exita cumva covoras pentru particica mai inalta din spate - pentru Fiesta (2007)?

Multumesc

07 Iul 2010, 10:16

$1 scrie:$2alut!

forbidden27 - 118 + 154 - 10 ; curierat rapid gratuit.
Cu tavita de i30 HB roata ingusta sunt poze pe http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-por ... p-444.html

Ceau!

Ai PM.

08 Iul 2010, 02:39

Salut!

matei.virgil - la tunelul median te referi?
Daca da, avem niste covorase rectangulare de mocheta cu spate cauciucat, culori negru, gri, beige; 20 sau 25 cm latime si 50-60 cm lungime pe care le pui peste tunel si intra sub covorasele laterale din spate. Daca trebuie alta latime (daca tunelul are alta lungime) evident ca se pot aduce. Pret 15 ron. Avem si de cauciuc 45*33 cm - din acesta sigur trebuie sa decupezi putin in jurul consolei dintre scaune. Tot 15 ron.
Daca nu la asta te refereai, te rog sa-mi spui.

forbidden27 - Multumesc! Te suna colegii mei in cursul diminetii si in 24 de ore ar trebui sa le ai.

Ceau!

08 Iul 2010, 06:11

... da - pentru tunel - o sa fac masuratori sa vad care se potriveste mai bine

multumesc

09 Iul 2010, 13:12

$1 scrie:$2alut din nou.
Ma intereseaza un set covorase cauciuc (fata+spate) si o tavita portbagaj (roata rezerva ingusta) pt un Hyundai I30.
Multumesc.

Primit, platit, multumesc mult de tot.

16 Iul 2010, 09:17

Salut,

La vreo 2-3 buc dai vreo reducere ? :)
Am mai luat de la tine presuri, acum m-ar interesa pt un Fiat Bravo 2007, Ford Focus 2 2008 si poate o octavia 2009 sedan sau o toyota yaris 2006

Astept un PM

16 Iul 2010, 18:35

Salut!

forbidden27 - Eu iti multumesc si iti stam la dispozitie si pe viitor!

krisztian_sz - Sistemul de reduceri pentru forum zice referitor la covorase ca platesti 15 ron curierat, indiferent cate seturi de covorase ai pe livrare. Practic, pentru setul al doilea si urmatoarele ai curierat gratuit.

Totusi, avand in vedere ca ai mai luat de la noi, daca ai trei seturi sau mai multe pe livrare, suportam noi integral curieratul. Nu e o bagatela, sa stii... In termeni reali, curieratul la 3 seturi de covorase este aproape 40 RON.
Sper sa fie OK.
Daca ai (si) tavite, bandouri sau cotiere in livrare, discounturile pot fi mai mari.

Weekend placut!

20 Iul 2010, 09:05

Ma intereseaza o cotiera ARMSTER pentru Focus 1 2002 break (masina din semnatura, cu facelift), care sa fie culisanta (ajustabila lungime, inaltime), asa cum apare pe site la Focus 2 (http://www.rimimg.ro/catalog/cotiera-cu ... -p-41.html) prinderea in schimb sa fie de Focus 1. Culoare negru, nu gri.

Aveti? Cat costa, inclusiv transport? Multumesc.

20 Iul 2010, 16:04

Un raspuns ceva? :) Ca o vreau saptamana aceasta.

20 Iul 2010, 18:11

Salut!

ovideatza - nu te supara, dar nu suntem online in permanenta. Si cu atat mai mult, eu nu pot fi pe forum in permanenta. In general intru o data pe zi.
Pentru intrebari sau comenzi urgente puteai sa suni (intre orele 8-18), iar colegii mei ti-ar fi raspuns pe loc si poate ca deja era expediata spre tine cotiera.

Armster (nume de marca inregistrat) este numele unui producator din Ungaria. Noi nu importam de la ei, ci de la un producator ceh - ai vazut pozele produselor pe site si pe acest topic.
Cea despre care banuiesc ca intrebi tu, (cea culisanta) nu se regleaza pe inaltime, ci doar culiseaza fata-spate, este rabatabila si are spatiu interior de depozitare, asa cum se vede si din pozele catre care faci tu trimitere.

Este logic ca din moment ce doresti cotiera pentru Focus I facelift, nu doar talpa de fixare este pentru aceasta masina, ci toate dimensiunile sunt conforme modelului.

Da, este pe stoc. Pretul este 244 ron. Livrarea este gratuita prin curier rapid.

Daca doresti sa plece maine spre tine, te rog sa ne suni cel tarziu pana la ora 12-13 pentru datele de livrare si de facturare.

Ceau!

20 Iul 2010, 18:29

Nu era atat de urgent, n-am de ce sa ma supar. Caut totusi una Armster. Daca ma razgandesc dau de veste. Multumesc.

20 Iul 2010, 23:16

Buna,
Ma intereseaza si pe mine o tava portbagaj, o tavita porbagaj si deflectoare de aer pentru geamuri pentru un ford mondeo din 2004, 2.0 tddi berlina. Aveti si cat ma costa?

21 Iul 2010, 05:52

Salut!

vl04lyg- Scuze, dar nu inteleg: tava portbagaj si tavita portbagaj sunt doar denumiri vag diferite pentru unul si acelasi lucru.
Te referi la altceva prin una dintre denumiri?

Tavita/Tava portbagaj Mondeo 2001-2007 berlina (sedan sau liftback) - 154 ron, minus 10 % sau curierat rapid gratuit. Sunt pe stoc.
Poze pe http://www.rimimg.ro/catalog/ford-c-21_33.html

Deflectoare de aer nu aducem din principiu, pentru ca indiferent de producator si modalitate de montare, creeaza probleme in exploatare.

Ceau!

21 Iul 2010, 13:45

Buna ziua! Am primit covorasele. Va multumesc pentru serviciile de foarte buna calitate pe care le prestati. Apreciez amabilitatea si solicitudinea persoanelor care m-au contactat telefonic. Sunt calitati rar intalnite printre angajatii prestatorilor de servicii romani si asta este de apreciat.

Cu toate acestea, sunt un pic dezamagit de faptul ca prinderile covorasului soferului nu se potrivesc (una dintre ele este decalata cu aprox. 5-6 cm, ceea ce mi se pare inacceptabil. Totusi, nu voi trimite covorasele inapoi pentru ca mi se pare ca presupune prea multa bataie de cap si timp pe care sincer nu il am, asa ca o sa pastrez covorasele asa, dar as aprecia daca ati depune diligente pentru sesizarea producatorilor referitor la acest inconvenient pentru a evita astfel de erori pe viitor.

Pana la urmatoarea comanda va doresc sa mentineti in continuare standardele ridicate de calitate si sa ne auzim cu bine!

21 Iul 2010, 16:34

Am primit si eu covorasele dupa "lupte seculare" cu timpul si barierele lingvistice, dar asta se intampla cand dorim ceva de CALITATE, CUSTOM. Nota 10 pentru baieti (si fete), covorasele de mocheta sunt SUPERBE! Promit ca vin cu poze zilele astea, mai intai sa aspir corespunzator masina si sa spal toate perechile de sandale si papuci pentru ca efectiv mi-e mila sa calc pe asemenea covorase. In seara asta o sa conduc descult acasa. :D
Am comandat covorase din material Elegant velour, de culoare Graphit cu bordura si logo bleumarin. Cam asa arata pozat cu telefonul unul dintre presuri:
Fotografie008.jpg

Promit ca revin cu poze mai de calitate!

O singura intrebare am: sistemul de prindere nu trebuia sa contina si doua surubele pe care sa le prind in podea?

21 Iul 2010, 19:05

$1 scrie:$2 singura intrebare am: sistemul de prindere nu trebuia sa contina si doua surubele pe care sa le prind in podea?

Le-am gasit, sunt si cele doua surubele. :)
Si doua poze la lumina zilei: B-)
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografie010.jpg
Fotografie009.jpg

22 Iul 2010, 07:42

Salut!

Cata_B - Multumesc pentru vorbele bune si pentru ca esti clientul nostru!

Cat despre pozitia sistemelor de fixare, in colet sunt si partile din podea ale acestora, asa ca e suficient sa montezi unul dintre "surubele" in locul potrivit si vei avea corespondenta/fixare intre ele.

marius3k - Iti multumesc si scuze ca a durat atat! Ma bucur ca-ti plac!

Ceau!

22 Iul 2010, 15:11

$1 scrie:$2b] marius3k - Iti multumesc si scuze ca a durat atat! Ma bucur ca-ti plac!
Asta e, m-am obisnuit ca dupa chestiile faine merita asteptat.
Inca doua poze, montate:
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografie015.jpg
Fotografie014.jpg

22 Iul 2010, 21:40

salut! vreau si eu un set de covorase de mocheta pt un focus 2 - 2005 cum facem sa le comand si de unde pot sa mi aleg modelul mersi

23 Iul 2010, 07:19

Salut!

yli_83 - toate detaliile pentru configurare sunt pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... abe0a2e915 si pe paginile catre care aceasta te indruma.

Pentru Focus II avem de mocheta si pe stoc, pentru ca se vand foarte multe. Pe stoc tinem material Elegant negru, margine normala (120 ron).
Daca doresti alta configuratie, te rog sa o scrii in mod complet si coerent si sa ne trimiti detaliile de facturare si de livrare, precum si un numar de telefon. Livrarea pentru alte configuratii - ~2saptamani.

Ceau!

31 Iul 2010, 16:38

salut,

themircea ma intereseaza si pe mine niste covorase din velur si o tavita pentru un ford kuga imi poti da un pret te rog ?

multumesc.

02 Aug 2010, 05:48

Salut!

05NKW -tavita 154 ron. E pe stoc.
Covorasele de mocheta/velur se aduc doar pe comanda, dupa configuratia pe care o doresti tu (material, culoare, margini etc). Pretul este intre 103 si 130 ron, in functie de cum le configurezi. Ai toate detaliile pe link-ul pe care i l-am scris mai sus lui Yli_83.

La sfarsitul acestei saptamani ar trebui sa fim programati pentru o livrare la fabrica de covorase de mocheta, asa ca daca primim azi si comanda ta (complet configurata), cred ca o vom putea adauga la aceasta livrare.

Curierat rapid gratuit si 10 ron reducere daca sunt ambele produse intr-o livrare.

Ceau!

02 Aug 2010, 15:05

o tavita pt Fiesta mea la ce pret e? cu 10% discount?

03 Aug 2010, 07:37

Salut!

addy2002 - 137-10%=123
Sunt pe stoc. Cand vrei sa vii, doar suna inainte cu 20-30 de minute ca sa aiba timp colegii mei sa o scoata de pe paleti.

Ceau!

13 Aug 2010, 20:30

salutare

multumesc inca o data pt adresa din mail , confirm comanda pt covorase din mocheta neagra cu marginea albastra pt mondeo MK3.

bafta
Subiect închis