Switch to full style
Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Vand ceasuri de bord Ford Focus MK1 Diesel

01 Aug 2013, 11:35

Vand ceasuri de bord compatibile cu Focus Mk1 1.8 TDDI si TDCI. Este acea folie care inlocuieste ceasurile verzi din fabrica.
Montajul dureaza aproximativ o ora. O sa fac si un tutorial daca sunt doritori.
Designul se poate schimba la cererea clientului.
Pentru detalii astept PM.

Imagine

Re: Vand ceasuri de bord Ford Focus MK1 Diesel

02 Aug 2013, 22:17

Deci vinzi doar folia. Pret?

03 Aug 2013, 01:00

Ai PM.

08 Aug 2013, 12:37

UP

14 Aug 2013, 14:55

UP!

15 Aug 2013, 14:51

faci si pt alte modele? ai si un pret?

18 Aug 2013, 20:09

se poate tutorialul?mersi

14 Oct 2013, 18:48

$1 scrie:$2aci si pt alte modele? ai si un pret?

Scuze ca raspund asa tarziu dar nu am primit mail ca am un mesaj pe forum si m-am uitat din intamplare ce se mai intampla pe aici.
Sa fac si pentru alte modele ar insemna sa "pun mana" pe un bord ca al tau, sau din respectivul model care il vrei tu, sa-l demontez, sa-l scanez, si sa fac modelul.
Vad ca esti din Tg. Mures. Daca zici ca te pricepi sa imi trimiti bordul scanat, da, fac si pentru alte modele. Sa-ti zic sa-mi trimiti bordul sa te las fara bord cateva zile, nu cred ca iti convine.
Pretul este de 50 RON

04 Dec 2013, 20:51

faci si pentru 1,8 benzina? poti schimba culorile, la 50/130 km/h dunga sa fie rosie, turometrul sa aibe si rosu de la o anumita turatie?

04 Dec 2013, 22:25

Da, pot sa iti fac oricum vrei

09 Dec 2013, 22:38

vai frumos arata :D te rog zi-mi cum o scot pe-a mea sa o scanez ca vreau si eu una. Eu am 1.6, fotoghin. Si uite asa, pot sa imi cumpar si eu una de 1.6 si tu iti largesti 'aria' de activitate :D

09 Dec 2013, 23:46

Dai jos aparatoarea aia neagra, scoti ceasurile, scoti "sticla" aia transparenta (are 4 clipsuri 2 sus, 2 jos), scoti acele de la temperatura apei, turometru, kilometraj si benzina si bagi ceva subtire sub folia aia neagra si o scoti cu grija. e lipita cu un adeziv. Daca tragi prea brutal de ea o sa ramana bucatele lipita si e bine sa iti ramana si folia originala.
O scanezi cu un scaner cu pretentii mai mari astfel incat sa pastreze proportiile (am dat de scannere care scoteau din cerc oval) si mi`o trimiti.

10 Dec 2013, 00:00

Ok, will do. Sper sa apuc saptamana asta. Am un singur scanner la servici, sper sa fie ok. :D
Subiect închis