Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
23 Noi 2013, 19:58
Dezmembrez Ford KA 2000, masina din semnatura.
Are 163000 de km, la 150000 s-a montat instalatie gpl secventiala Tomasseto cu rezervor toroidal de exterior, si are prima revizie facuta la 160000 km.
Ofer jante de aliaj pe 14 cu cauciucuri de vara si jante de tabla pe 14 cu cauciucuri de iarna
Motorul functioneaza impecabil, cutie de viteze,
Masina este dotata cu aer coditionat, geamuri electrice si oglinzi electrice(sistemul de comanda+ oglinda din dreapta mai sunt disponibile, cea din stanga s-a spart), sitemul electric pentru parbrizul incalzit
Casetofonul original
Interiorul este complet, bordul este intreg, masina are 4 air-bag-uri 2 in bord si 2 in scaune
Sistemul de inchidere centralizata este functional
Ca si elemente de caroserie bara spate este disponibila. Pentru poze va rog sa ma contactati.
27 Noi 2013, 18:33
Anunt valabil. Masina nu mai are instalatia gpl, restul este disponibil
29 Noi 2013, 00:19
Salut,
Sunt interesat de jantele de aliaj, inchiderea centralizata, broasca(sistemul de inchidere din spatele cheii de la usa soferului), capacul glisant de la torpedou sau cutia cu tot ansamblul.
04 Dec 2013, 20:10
Ai PM. UP!
Masina nu este inca demontata, se poate proba pe ea motorul si cutia. Toate piesele mecanice sunt funcionale si disponibile. Singurele defecte ale masinii sunt elementele de caroserie, motivul pt care o dezmembrez
07 Dec 2013, 20:35
Valabil
07 Dec 2013, 20:39
motorasul de la stergatorul spate daca e functional il vreau eu!
08 Dec 2013, 00:59
Da este functional. Ai PM cu detalii. Anunt valabil
17 Dec 2013, 19:13
Up! Am inceput sa demontez piese de pe masina, dar motorul inca mai poate fi testat pe masina.
08 Ian 2014, 18:10
Sus cu el
11 Ian 2014, 02:19
Se mai adauga Statie Midland Alan 100 Plus B, cumparata in August, are o putere de 4 w si o receptie/emisie impecabila. Se vinde fara antena la pretul de 200 ron, cu posibilitate de proba daca dispuneti de o antena si sunteti in Cluj/Petrosani sau pe drumul dintre cele 2.
Masina a ramas fara instalatia gpl deoarece am mutat-o pe noua masina in rest totul este disponibil. Sunt inca montate pe masina in caz ca se doreste proba motorului si a cutiei de viteze. Faruri intregi, roti de vara cu jante de aliaj, roti de iarna cu jante de tabla amandoua seturile sunt de 14 echipate cu cauciucuri Continental, Interior intreg, Bord intreg, 4 airbag-uri, geamuri electrice, oglinda dreapta, oglinda retrovizoare, stopuri, si alte parti de mecanica disponibile.
15 Ian 2014, 00:20
Up. Statia e la promotie pana vineri 190
06 Feb 2014, 15:09
Up Motorul e inca pe masina, am inceput deja sa demontez faruri, stopuri, scaune...in martie ma apuc si de motor, pana atunci se poate face chiar si o tura cu masina pt a testa functionarea motorului si a CV
14 Feb 2014, 10:03
Furtun de benzină cel de la filtrul de benzină de sub maşină şi până la motor dacă are mufele intacte.
24 Iul 2014, 20:37
Up!!! s-au dat jantele de aliaj, mai sunt cele de tabla, partea de comanda de la climatizare.