Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

ATENTIE TZEAZPA

02 Apr 2013, 11:21

AUTOTOTAL MARKET SRL, J40/13666/2012, CUI 30933605, cont iban RO94 BRDE 350 SV 36464 223500, este o mare TZEAPA. Nu trimiteti bani in avans. Bafta

Re: ATENTIE TZEAZPA

02 Apr 2013, 11:37

Spune-ne mai multe despre ce ai patit ca sa intelegem mai bine niste argumente.

02 Apr 2013, 11:42

Da niste preturi mici la piese, spune ca sunt piese noi pe care la comanda din bulgaaria, cere 50% plata in avans, 50% plata ramburs, le trimite pe curier in 2 zile. Si ramai cu banii dati.. si trimite proforma cu un CNP invalid. adresa de mail autototalmarket@yahoo.com.

02 Apr 2013, 13:09

Cum sa dai banii in avans ?

02 Apr 2013, 13:11

Pe o proforma, emisa de o firma verificata pe mfinante :))

02 Apr 2013, 13:16

Cred ca ar treui sa deschidem o rubrica cu tzepari

02 Apr 2013, 13:24

Fa-le plangere la Politie si la ANPC.

02 Apr 2013, 13:26

Daca e sa ma uit dupa adresa de mail facuta pe yahoo, cred ca ai dat de un site clonat al firmei amintite. Mailurile lor de contact sunt toate "xxxx@autototal.ro".
Daca e situatia asta nu mai poti face nimic.

02 Apr 2013, 14:58

autototal . ro e alta firma, cu alta denumire (desi asemanatoare) si cu alt CUI. nemaivorbind ca e pe piata de prin '94, a avut suficient timp sa-si cladeasca o reputatie.

firma despre care se vorbeste aici ( AUTOTOTAL MARKET SRL ) e inregistrata la sfarsitul anului trecut.

02 Apr 2013, 15:09

de asta am pus si cui si j sa nu se creeze confuzie

02 Apr 2013, 15:37

De ce nu dai o fuga pe Dunarii in Marasti ?
Am reusit sa vorbesc doar la "secretariat" unde mi-a raspuns o tipa cam intepata sa revin in cateva minute.
Credeam ca e autototalul mare.Astia-s ceva SRL de garsoniera. De verificat.

02 Apr 2013, 16:05

am verificat. e tzeapa clar.

02 Apr 2013, 18:17

Daca verifici aici http://www.verificaretva.ro/ firma e ok, ca trage tepe e posibil si cel mai bine e sa dai o fuga pana la ei si sa le faci si o reclamatie la OPC daca ai proforma.

02 Apr 2013, 19:49

Hai frate, la cate firme sunt cel putin pe acest forum, trebuie sa fii ...nu stiu ...sa trimiti bani in avans, e la mintea cocosului....nu se face asa ceva...sorry...parerea mea este ca ti-ai facut-o cu mana ta...

02 Apr 2013, 19:56

$1 scrie:$2ai frate, la cate firme sunt cel putin pe acest forum, trebuie sa fii ...nu stiu ...sa trimiti bani in avans, e la mintea cocosului....nu se face asa ceva...sorry...parerea mea este ca ti-ai facut-o cu mana ta...

=D> =D>
Perfect de acord.
Eu nu trimit bani avans din principiu never ever.
Care vanzator vrea sa-mi trimita produsu pe curier, sa vanda...bine.
Care nu sa astepte sa-i vina clientii pe usa...

02 Apr 2013, 22:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai frate, la cate firme sunt cel putin pe acest forum, trebuie sa fii ...nu stiu ...sa trimiti bani in avans, e la mintea cocosului....nu se face asa ceva...sorry...parerea mea este ca ti-ai facut-o cu mana ta...

=D> =D>
Perfect de acord.
Eu nu trimit bani avans din principiu never ever.
Care vanzator vrea sa-mi trimita produsu pe curier, sa vanda...bine.
Care nu sa astepte sa-i vina clientii pe usa...

Daca te pui in locul unuia care a trimis de doua ori o piesa prin curier si nu i-a fost ridicata incepi sa nu mai vrei sa trimiti pana nu ceri in avans macar transportul.

03 Apr 2013, 08:50

ca daca da, ca daca nu, nu asta e scopul topicului. Daca eu am muscato de prost macar sa nu o mai muste si altii. si chiar este nevoie de o rubrica dedicata tzeparilor. In cazul meu am aflat tot ce trebuie, cnp adresa cati copii are, cu cine..... din pacate nu ma ajuta cu nimic. nici politia nu se agita, pt garda sunt prea mici si neinteresanti. Asa ca nu ne ramane decat sa ne aparam singuri. Mi-am montat o centrala de apartament anul trecut. Si mi-a venit aprobarea de gaz cu 2 saptam mai tarziu. Nu din cauza eon gaz ci din cauza instalatorului care nu depusese actele si pe mine ma aburea. Asa ca daca vrem sa ii scoatem de pe piata pe aburitorii de meserie, doar noi o putem face. Ma gandesc sa deschid un topic si pe tema asta. Mai vedem. Pana atunci aveti grija, pe mine m-a agatat pe un site de piese de piese auto noi si aftermarket (parca asa am dat cautare pe google). Bafta tuturor.
Subiect închis