Ocazii

RASPUNS D-lui WHISPER CU VANZAREA WEBASTO

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

RASPUNS D-lui WHISPER CU VANZAREA WEBASTO

Mesajde BUBU29 » 10 Apr 2013, 21:03

PE CE BAZA SUNT NESERIOS , ca nu am vazut ce vinzi si ca nu mai lasi din pret si ca trebuia sati platesc benzina daca veneai sa ne intalnim?
nu stiu ce ai vandut, ptr ca in pozele de pe opel apare un alt sirocou fata de pozele anterioare care aratau o piesa curatata de praf cu ulei ( uitati-va la etichetele celor 2 piese si veti vedea diferenta la ceea ce a pus domnu in vanzare )

ASA CA NICI TU NU IMI POTI BAGA MANA IN BUZUNAR SI NICI EU NU-TI POT CUMPARA CEVA CE NU AM VAZUT DECAT IN 2 SETURI DE POZE CU UN LUCRU CARE DIFERA !
Am scris asta ptr ca am mai cumparat ceva de pe forum si tot asa poze frumoase , functineaza nu are nimic, iar dupa o sapt surpriza piesa defecta, lipsa parti componente, unele lipite cu superglue ..... banu dat, eu batand din buza ca ce frate doar functiona, dar a functionat atat cat a trebuit !
CA SA IMI EXPRIM SI EU PUNCTUL DE VEDERE DACA TOT M-AI CATALOGAT NESERIOS PTR CEILALTI MEMBRI AI FORUMULUI !
VA MULTUMESC !!!
BUBU29
Ford Freak

Maşina: ford focus an 2004 cap 1596 74kw
VIN: WFOFXXWPDF4K39247

Re: RASPUNS D-lui WHISPER CU VANZAREA WEBASTO

Mesajde todhiere » 11 Apr 2013, 18:16

Despre cine e vorba? Da un nume sa stim, eu am vandut si am cumparat de pe acest forum cu 2-3 ocazii diferite in fiecare ipostaza, si sa stii ca nu am primit si nici nu am facut reclamatii. Ar fi bine sa stim exact cum si cu cine s-a intamplat.
Ford Focus mk2 1.6 tdci 90 bhp

Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp

My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0

...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg
todhiere
1nsane Member

Maşina: Focus mk2 + Focus mk3 + Mazda MX-5 nb

Mesajde olteas01 » 11 Apr 2013, 18:59

@BUBU29, de ce nu ai raspuns pe topicul lui si cum de puteti fi asa creduli?
In primul rand un sirocol complet care are doar 1 an (asa scrie el si ca a fost 1000 euro) nu il gasesti la banii care il vinde whisper si din ochi iti dai seama ca e modelul de Webasto care s-a fabricat pana prin 2000-2002 cred, mai bine cereti sa va trimita poza cu eticheta si atunci vedeti data fabricatiei. Asa ca fiti atenti ce cumparati si nu mai fiti asa de creduli si un sirocol se cumpara doar cu proba ca daca nu functioneaza si are ECU ars o sa platiti mai muti bani decat ati dat pe el.
Asa arata o eticheta:
1.jpg
olteas01
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Titanium 1.6 TDCI
VIN: WF0KXXGCBKBY43507

Mesajde Tanu007 » 11 Apr 2013, 19:24

Propun infiintarea unei rubrici cu persoane neserioase.
Tanu007
Member

Maşina: Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 CP

Mesajde iordan george » 11 Apr 2013, 22:03

Exista
⭐ Ford Focus 1.6i Sedan 2005 ⭐
iordan george

Maşina: Ford Kuga Business 2019 1.5 150hp Ecoboost
VIN: WF0AXXWPMAKJ51341

Mesajde BUBU29 » 12 Apr 2013, 17:47

$1 scrie:$2BUBU29, de ce nu ai raspuns pe topicul lui si cum de puteti fi asa creduli?
In primul rand un sirocol complet care are doar 1 an (asa scrie el si ca a fost 1000 euro) nu il gasesti la banii care il vinde whisper si din ochi iti dai seama ca e modelul de Webasto care s-a fabricat pana prin 2000-2002 cred, mai bine cereti sa va trimita poza cu eticheta si atunci vedeti data fabricatiei. Asa ca fiti atenti ce cumparati si nu mai fiti asa de creduli si un sirocol se cumpara doar cu proba ca daca nu functioneaza si are ECU ars o sa platiti mai muti bani decat ati dat pe el.
Asa arata o eticheta:
1.jpg

mc ptr sfat, stiam si eu acest lucru cu eticheta!
daca esti atent in fotografiile pe care le-a postat prima data eticheta e lipita intr-o parte, apar trei suruburi sigilate cu vopsea rosie , ma refer atunci cand era montat pe masina (opel)
apoi in urmatorul set cu webasto demontat surpriza-eticheta pe mijloc si nici vorba de cele trei suruburi cu vopsea rosie, aici apar ruginite !
iar ptr ca nu am vazut ceea ce cumpar si care nu corespundea cu fotografiile postate domnul whisper m-a catalogat client neserios!
iar pe postul domnului nu ii pot raspunde ptr ca mi-a blocat dreptul la replica si de aceea am deschis acest post
mc !
BUBU29
Ford Freak

Maşina: ford focus an 2004 cap 1596 74kw
VIN: WFOFXXWPDF4K39247

Înapoi la Ocazii