Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
31 Ian 2013, 00:12
-Suspensie Sport reglabila pe inaltime noua a fost 300 euro sa mers cu ea 6 luni pret nou 500 ron
-Faruri Lupa + angel pret de nou 300 euro pret nou 500 ron
-Volan Sport inbracat in piele impecabil 200 ron + airbag 150 euro
-lampa plafoniera 80 ron
-ceasuri bord 50 ron
-butoane 20 ron buc
-consola cu 2 butoane 40 ron
-grile cd patrata + ac 30 ron
-grila ovala 80 ron
-grila schimbator 30 ron
-capace jante 100 ron
-rulment spate 150 ron bucata sau 250 ron setul de 2
-FUZETA+FRANA TAMBUR SPATE DR. sau ST 250 ron sau 400 ambele
-bricheta 30 ron bc
-nuca schibator 40 ron
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

31 Ian 2013, 00:21
Salut!
Vreau eu un buton pt parbriz incalzit si o bricheta.
31 Ian 2013, 13:22
Salut, vreau si eu butonul pt degivrare luneta pe gri deschis.
Esti din bucuresti?
31 Ian 2013, 13:27
e din craiova tipul
31 Ian 2013, 15:56
Ma intereseaza bricheta cu capac si 2 butoane gri inchis(unul luneta si unul parbriz).Si da-ne si un raspuns daca e valabil.O zi buna.
31 Ian 2013, 17:53
bricheta cu capac si un buton parbriz au fost cumparate de alyn_acn
restul raman vaabile
31 Ian 2013, 18:08
Multumesc.Bricheta era mai importanta,vroiam sa o montez in portbagaj.Vinzare buna.
31 Ian 2013, 23:38
salut....suspensie reglabila...de la 300E la 5 milioane? Marca? si motivul vanzarii? si mai multe detalii ....pentru ce motorizare etc

Ms
01 Feb 2013, 01:10
suspensia ta-technix este ford focus 2 motorizarea nu cred ca conteaza pt ca oricum se regleaza eu am motor de 1.6 ,eu am tinuto 6 luni iar akum miam montat pe masina una eibach asta e motivul pt mai multe detali 0767395669
04 Feb 2013, 20:06
-Suspensie Sport reglabila pe inaltime noua a fost 300 euro sa mers cu ea 6 luni pret nou 500 ron
-Faruri Lupa + angel pret de nou 300 euro pret nou 500 ron
-Volan Sport inbracat in piele impecabil 200 ron + airbag 150 euro SA DAT
-lampa plafoniera 80 ron
-ceasuri bord 50 ron
-butoane 20 ron buc ---SAU DAT
-consola cu 2 butoane 40 ron
-grile cd patrata + ac 30 ron
-grila ovala 80 ron
-grila schimbator 30 ron
-capace jante 100 ronSAU DAT
-rulment spate 150 ron bucata sau 250 ron setul de 2
-FUZETA+FRANA TAMBUR SPATE DR. sau ST 250 ron sau 400 ambele
-bricheta 30 ron bcSA DAT CEA CU CAPAC
-nuca schibator 40 ron
RAMAN RESTU
04 Feb 2013, 21:00
Salut ma intereseaza rulmentii de spate pe care ii ai!
Cam cati km au in ce stare sunt?Merg montati pe ford focus 2 care are frana pe disc?
astept raspunsul tau!
04 Feb 2013, 21:34
Recomand, baiat serios, am cumparat anul trecut un set de jante si totul a fost ok.
04 Feb 2013, 23:13
$1 scrie:$2alut ma intereseaza rulmentii de spate pe care ii ai!
Cam cati km au in ce stare sunt?Merg montati pe ford focus 2 care are frana pe disc?
astept raspunsul tau!
cei care sunt in tambur au 20.000 km au fost pe propria mea masina masina fiind achizitionata de noua eu iam dat jos pt ca am pus pe si pe spate discuri si am montat puntea cu totul

iar ceilanti sincer chiar nu stiu cati km au dc vreai mai multe detali sunama 0767395669
04 Feb 2013, 23:23
Eu nu il recomand pe acest user. In primul rand daca ar fi fost o persoana seriosa nu ar face un cont nou sa vanda produse dupa ce a dat teapa folosind un alt cont. Pe topicul vechi desi i-am lasat mesaje publice nu s-a obosit sa raspunde la problemele ridicate de mine, cred ca asa va face si aici.
Sa presupunem ca a uitat parola desi exista multe metode sa o resetezi.
In trecut facea `afaceri` cu acest user `crazy3angel` acum vad ca s-a reactivat pe forum.
In primul rand minte in ceea ce priveste expeditiile ca ii stie pe cei de la Chronos curier si Fan Curier ca pune pachetele cu desigilare inainte de a plati lucru total fals, mai minte si ca vorbeste el cu cei de la curier sa platesti o suma mai mica fata de normal si platesti poate chiar mai mult.
In al doilea rand dupa ce trage teapa nici macar nu mai raspunde la mesajele private de pe forum, la mesajele trimise pe mail, la telefoane si la SMS uri.
Am incercat sa dau de el din luna Aprilie 2012 si pina astazi s-a dat la fund.
Personal nu sunt afectat de paguba dar felul in care lucreaza acest individ m-a deranjat si consider ca nu are ce cauta pe Forum, pentru ca cel mai grav este ca a dat teapa cu premeditare stiind ca reperele respective erau stricate si ca nu pot fi folosite iar dupa ce a livrat coletele a disparut.
Eu am am cumparat in Aprilie 2012 (si mare gresala am facut) un mecanism pentru rabatarea oglinzilor, desi a tot aminat trimiterea pozelor sub diferite pretexte dar a garantat ca sunt ca noi date de pe masina si ca in cazul in care nu se potrivesc sau este ceva in neregula le pot trimite inapoi cu ramburs.
Am primit un mecanism spart cu piese lipsa imposibil de folosit, practic am primit niste plastice de aruncat la gunoi. Am incercat sa le repar la cineva care lucreaza la Ford dar a spus ca este imposibil.
In concluzie sa va feriti-va sa cumparati de la el.
05 Feb 2013, 08:07
$1 scrie:$2u nu il recomand pe acest user. In primul rand daca ar fi fost o persoana seriosa nu ar face un cont nou sa vanda produse dupa ce a dat teapa folosind un alt cont. Pe topicul vechi desi i-am lasat mesaje publice nu s-a obosit sa raspunde la problemele ridicate de mine, cred ca asa va face si aici.
Sa presupunem ca a uitat parola desi exista multe metode sa o resetezi.
In trecut facea `afaceri` cu acest user `crazy3angel` acum vad ca s-a reactivat pe forum.
In primul rand minte in ceea ce priveste expeditiile ca ii stie pe cei de la Chronos curier si Fan Curier ca pune pachetele cu desigilare inainte de a plati lucru total fals, mai minte si ca vorbeste el cu cei de la curier sa platesti o suma mai mica fata de normal si platesti poate chiar mai mult.
In al doilea rand dupa ce trage teapa nici macar nu mai raspunde la mesajele private de pe forum, la mesajele trimise pe mail, la telefoane si la SMS uri.
Am incercat sa dau de el din luna Aprilie 2012 si pina astazi s-a dat la fund.
Personal nu sunt afectat de paguba dar felul in care lucreaza acest individ m-a deranjat si consider ca nu are ce cauta pe Forum, pentru ca cel mai grav este ca a dat teapa cu premeditare stiind ca reperele respective erau stricate si ca nu pot fi folosite iar dupa ce a livrat coletele a disparut.
Eu am am cumparat in Aprilie 2012 (si mare gresala am facut) un mecanism pentru rabatarea oglinzilor, desi a tot aminat trimiterea pozelor sub diferite pretexte dar a garantat ca sunt ca noi date de pe masina si ca in cazul in care nu se potrivesc sau este ceva in neregula le pot trimite inapoi cu ramburs.
Am primit un mecanism spart cu piese lipsa imposibil de folosit, practic am primit niste plastice de aruncat la gunoi. Am incercat sa le repar la cineva care lucreaza la Ford dar a spus ca este imposibil.
In concluzie sa va feriti-va sa cumparati de la el.
In primul rand un prieten care are dezmembrari ti-a vandut acele oglinzi folosind contul meu iar in a doilea rand u ai cumparat mai multe piese de el odata cu oglinzile facanduti o reducere foarte mare pe acele piese din cate imi aduc eu aminte iar oglinzile defapt una din ele aerea sparta partea de corp unde se prinde pe caroserie mai exact unde intra suruburile sparta spunanduti acest lucru si ca se pot repara schimband acesta parte totul se va remedia eu stiu ca am patito personal si se poate schimba corpul de acolo de la resort oglinzile ti lea pus dc nu ma insel la 100 ron scazanduti la restul pieselor la pret ca ai cumparat de la el in valoare de vreo 4 mil piese poate ma insel .
IAR LA CATE PIESE SAU VANDUT PE FORUM CULMEA CA DECAT PE TINE TEA TEPUIT CU 1 MIL O FI AVUT CEVA PERSONAL CU TINE NU IMI DAU SEAMA
05 Feb 2013, 10:06
Vad ca pe vechiul topic nu te-ai mai chinuit sa raspunzi desi ti-am lasat 3 mesaje acolo plus mesajele private pentru ca nu ai mai avut marfa probabil iar aici pentru ca ai tot interesul sa iti vinzi marfa ai trintit un raspuns poate scapi curat.
Ma intreb daca esti asa `curat` de ce ai facut un alt ID si nu ai continuat sa postezi cu cel vechi ?
Eu am cumparat piesele de la tine ci nu de la un prieten asadar tu esti vanzatorul, nu incerca sa arunci pisica in alta parte.
Acum daca mai dai tepe o sa spui la fel ca de fapt am facut un cont pentru un prieten ce nu are net.
Nu are importanta cate piese am cumparat de la tine sau poate ca are o importanta fiind un client ce a cumparat de o suma destul de mare.
Aici nu vorbim de oglinzi ci de plasticile si mecanismul pe care se ataseaza oglinzile pentru ca carcasa lipseste, componente ce sunt sparte si care nu se pot repara si monta pe masina.
Intelegerea a fost pentru ca tu din diferite motive ai `uitat` sa imi trimiti pozele la acest produs ai GARANTAT ca daca sunt probleme le trimit inapoi cu ramburs.
Lasand la tonul tau ironic daca iti aduci aminte de atatea detalii referitoare la tranzactie de ce nu iti aduci aminte ca ai raspuns la telefon prompt de fiecare data cand te sunam pina cand ti-am spus ca mecanismul de la oglinda nu poate fi reparat si ca vreau sa le trimit retur cum a fost INTELEGEREA moment in care s-a rupt filmul, adica nu ai raspuns la telefoane la mesajele private si la mesajele trimise pe mail si poti confirma ca au fost destule apeluri si mesaje trimise.
16 Feb 2013, 12:39
volanul + airbag revin pt ca avut grije domnul de mai sus sa isi faca 2 conturi false si sa comdande cu ele apoi sa nu mai ridice produsele oricum nu conteaza asta e
volan + airbag 400 ron
16 Feb 2013, 14:37
probabil ca a cumparat cineva folosind ID-ul lui ..............
Si uite asa nu pierde nimeni . Dupa cum ai spus si tu ... ce mai conteaza" .
Asadar fi cu bagare de seama , se mai poate repeta .
14 Mai 2013, 16:05
salut!!m-ar interesa si pe mine suspensia sport si farurile cu lupa !!mai sunt valabile ???
14 Mai 2013, 18:38
O luna de zile am insistat sa-mi trimita farurile, dar poate ai mai mult noroc.
14 Mai 2013, 18:46
si eu i-am trimis pm chiar dupa ce a pus anuntul si tot pt faruri si nici in ziua de azi nu mi-a mai raspuns