Ocazii

Vand 2 amortizoare Bilstein si 2 rulmenti sarcina Reuville

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Vand 2 amortizoare Bilstein si 2 rulmenti sarcina Reuville

Mesajde geo007us » 28 Mai 2013, 11:08

Am cumparat (de pe un site online de incredere) din cauza unor mecanici care nu stiu sa-si faca treaba 2 amortizoare pentru puntea fata si rulmentii care vin in capatul lor (rulmenti sarcina amortizor... cred ca se numesc). Cei de pe site nu vor sa-mi returneze banii. Asa ca incerc sa le vand.
Nu au fost montate pe masina. Sunt sigilate. Factura si garantie. Daca le cumparati pe toate odata 680 Ron prefer predare persoanala. Altfel putem negocia.

Eu le-am cumparat pentru un Ford Fiesta, TDCI, 1400 cmc, an fabricatie 2005

Daca cineva este interesat: 0762396862

P.S Nu sunt vanzator...bisnitzar..etc. Doar un sofer pacalit de un service de 2 bani :(( ...si cumparator cu drepturi europene doar pe hartii... :-L
Ford Fiesta 1.4 TDCI - 2005
geo007us
Incepator

Maşina: Ford Fiesta,2006,1400 cmc,75kw

Re: Vand 2 amortizoare Bilstein si 2 rulmenti sarcina Reuvil

Mesajde spnila » 28 Mai 2013, 13:54

Cu scuzele de rigoare pentru offtopic, site-ul ala numai de incredere nu poate fi daca refuza sa iti dea banii inapoi.
Conform legislatiei actuale, orice cumparatura facuta online poate fi returnata (in mod normal fara intrebari suplimentare) in termen de 30 de zile.
De aici sapi tu mai departe cu ce e de facut. Succes!
spnila
Incepator

Maşina: FF2 1.6 TI-VCT Ghia

Înapoi la Ocazii