Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
04 Mai 2013, 19:19
Vând două computere bord pentru ford focus 1 facelift 2M5T-10D885-FA,
și o ramă pentru ceasuri bord cu locaș pentru computer bord. În Constanța asigur și montajul.
Se mai poate face rost de interior piele neagră (scaune față încălzite, bancheta spate, panouri uși) și climatronicul complet.
05 Mai 2013, 00:44
Computer de bord, 150 lei/buc.
Rama, 50 lei.
Interior piele, 700 lei.
Climatronic, 600 lei.
Ultimele două nu sunt ale mele.
06 Iun 2013, 19:38
salut! cat ar face montajul?

presupun ca mai trebuie piese pentru CB..
10 Iun 2013, 12:33
salut,
poze cu interiorul?
doar prin zona moldovei faci drum? m ar fi interesat cb-ul dar sigur nu ma pricep sa montez
10 Iun 2013, 21:22
Poze cu interiorul încă nu am făcut, deoarece de pe 20 mai și până aseară am fost plecat în concediu. Poate reușesc mâine să iau legătura cu cel care are interiorul. C.B.-ul nu este chiar așa greu de montat, sunt o grămadă de instrucțiuni la secțiunea focus 1, dar mai trebuie unele piese, maneta semnalizare cu buton info, senzor temperatură exterioară și senzor nivel lichid spălare parbriz. Un C.B. și rama sunt rezervate.
11 Iun 2013, 14:02
Salut, sunt interesat de computerul de bord si rama, dar as vrea sa cumpar si cablurile, recepientul de lichid de curatat parbrizul si senzorul de temperatura. Daca sunt disponibile te rog zi-mi un pret pe tot ce am scris mai sus.
12 Iun 2013, 14:36
ce alte piese ar mai trebui in afara de cei 2 senzori,maneta,masca,display? de pe unde se face rost de mufe/fire?
12 Iun 2013, 15:25
Colegul nostru de aici de pe forum, Florin21 are un tutorial foarte bun pe site-ul lui la adresa asta:
http://foka21.wordpress.com/montaj-computer-de-bord/ gasesti tot ce trebuie cumparat pentru montaj si de asemenea cum se face, deci si eu as fi interesat de toate componentele descrise in tutorial, in cazul in care nu sunt disponibile o sa incerc sa le caut saptamana asta la dezmembrari.
12 Iun 2013, 16:16
am vbit si cu el...da..ma pun si eu pe cautat:)
12 Iun 2013, 16:58
Ambele C.B.-uri și rama, sunt rezervate. Dacă se schimbă ceva, vă anunț.