Schimb jante pe 17, 5*108 cu jante pe 16
Salut! Schimb jante originale de Ford pe 17, 5*108, cu anvelope de vara 205 50 17,dot 2010, cu jante pe 16 originale Ford cu anvelope de vara 205 55 16 . Jantele sa sa se prezinte in stare buna , fara suduri, indoie sau zgariate, iar anvelopele sa nu fie mai vechi de 2010.
Mai exista o varianta in care as accepta si jante de tabla originale ford cu aceleasi caracteristici pe care le-am cerut si la jantele de aliaj ( 16, dot..., anvelope..), + diferenta de bani in functie de calitatea anvelopelor.
Jantele mele nu sunt strambe ,zgariate , sudate etc., iar anvelopele sunt googyear eagle
Daca cine e interesat , astept oferte. Modelul este cel din foto. Poze reale va trimit pe e-mail , aici nu le pot incarca ,sunt prea mari.
Multumesc!
Mai exista o varianta in care as accepta si jante de tabla originale ford cu aceleasi caracteristici pe care le-am cerut si la jantele de aliaj ( 16, dot..., anvelope..), + diferenta de bani in functie de calitatea anvelopelor.
Jantele mele nu sunt strambe ,zgariate , sudate etc., iar anvelopele sunt googyear eagle
Daca cine e interesat , astept oferte. Modelul este cel din foto. Poze reale va trimit pe e-mail , aici nu le pot incarca ,sunt prea mari.
Multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- images.jpg (11.08 KiB) Vizualizat de 1328 ori
-
edy neacsu - Incepator
- Maşina: Ford
- VIN: WF0WXXGCDW7T11370