Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
16 Mai 2013, 13:34
vand set faruri focus 2 model 2005 orig ford.
sunt cele cu tenta fumurie si sunt complete..capace,fasunguri..etc.
nu au urechi rupte..lipite.au fost lacuite necesita polishare.
pret fix 150 ron/setul.
tel 0760.950.236.
16 Mai 2013, 14:18
o poza face cat 1000 de cuvinte. asta daca vrei sa iti cresti sansele de a vinde produsul. bafta la vanzare
16 Mai 2013, 15:14
nu stiu faruri cu tenta fumurie la ford focus 2. poate cele cu fond negru in jurul sticlei. pune o poza te rog cu modelul.
16 Mai 2013, 15:30
la asta banuinesc si eu ca s-a referit

nu cred ca sunt afumate pe dinauntru ca la loganurile taxi
16 Mai 2013, 17:23
colegul adictoma are dreptate,sunt cele cu fond negru in jurul sticlei.
poze maine am sa pun,momentan sunt puse pe masina (utilizator taica-miu).
mihaibre,presupun ca esti un colectionar de posturi???!!!
18 Iun 2013, 07:55
mi le poti rezerva? as vrea sa le vad mai intai, fiindca m-a bagat in ceata necesitatea polish-ului. imi poti spune de ce le dai?
18 Iun 2013, 10:16
$1 scrie:$2olegul adictoma are dreptate,sunt cele cu fond negru in jurul sticlei.
poze maine am sa pun,momentan sunt puse pe masina (utilizator taica-miu).
mihaibre,presupun ca esti un colectionar de posturi???!!!
exact, cum de te-ai prins? uite asa am ajuns la 1700 de posturi, bagandu-ma in seama pe ici pe colo fara sa aduc nimic util forumului. dar sa recunoastem, ai si tu partea ta de vina: daca dadeai de la inceput detaliile necesare (cu exprimarea corecta a ideilor) si eventual puneai si o poza acum nu mai aveam asa multe posturi. ce sa ii faci, asta e, ai gresit ai gresit. din nefericire pentru tine, eu nu am majoritatea posturilor la vanzari/cumparari, ceea ce am facut eu a fost sa fac un pic de caterinca de exprimarea ta ambigua: cu tenta fumurie, acea tenta fumurie nu stiu daca ai vazut sau nu, apare la masinile tip taxi, in care geamul si oglinda devin fumurii de la o utilizare intensa a luminilor. corect ar fi fost sa spui faruri cu finitie neagra sau mai simplu faruri cu interior negru si astfel nu ar mai fi intrebat colegii despre ce e vb, ca sa nu mai zic inca o data ca o poza face cat 1000 de cuvinte si daca puneai poza din prima totul era mai mult decat clar. iti urez si tie bafta la adunat posturi
18 Iun 2013, 11:04
Salut mai e valabil anuntul ?
18 Iun 2013, 22:45
Va rog nu mai poluati topicul inutil.Aviz colectionarilor de posturi si celor ce taxeaza fiecare punct,virgula...etc.
Daca exprimarea nu a fost corecta,sper ca am lamurit misterul prin pozele postate,precum si
asocierea tenta fumurie=taxi total eronata/ironica..
DA,anuntul este valabil inca.Sunt 2 colegi de forum care ar dori sa le vada in zilele urmatoare.
19 Iun 2013, 18:30
DECI ne spui cum adica au nevoie de polish ?
20 Iun 2013, 10:48
Farurie au fost lacuite candva,lacul s-a deteriorat intre timp si
pt a fi aduse la starea initiala este nevoie de polishare.
Sunt complete cu motorase,fasunguri,capace etc(FARA BECURI) insa din cauza
stratului de lac deteriorat sunt inestetice dar perfect functionale.
O sa mai pun cateva poze,cu care sunt oricum dator celor ce m-au sunat.
26 Iun 2013, 07:59
din pacate nu o sa mai pot trece sa le vad. taie-ma de pe lista. spor la vanzare!
04 Iul 2013, 17:19
Am revenit,sunt disponibile in continuare.