Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

vand sau dezmembrez focus din 2002 1.8 tdci

03 Sep 2013, 12:42

masina este avariata injectoarele sunt rectificate toate acum 5000km
nusadat nimic de pe ea tel 0747209323

Re: vand sau dezmembrez focus din 2002 1.8 tdci

03 Sep 2013, 12:47

hatchback ? te-as ruga sa pui o poza

04 Sep 2013, 10:21

nu este coupe doua usi
nu am poze momentan

04 Sep 2013, 20:14

pret cd player ?

05 Sep 2013, 14:38

mai este dai cu caseta

10 Oct 2013, 22:09

Nu recomand sa achizitionati nimic de la acest "domn". Am cumparat eu alternatorul care "incarca perfect" si "nu are nici o urma. Plasticul este doar usor crapat".

Asa arata alternatorul acestui individ care are "plasticul usor crapat". Dupa cum se vede. crapatura a ajuns pana la releu. Intr-adevar el incarca si functioneaza in parametrii dar nu a catadicsit sa imi spuna si mie in mod corect ca releul este crapat. Am si intrebat motivul pentru care isi dezmembreaza masina iar raspunsul a fost ca a "accidentat-o usor". A urmat evident si intrebarea daca alternatorul a avut de suferit in accident si mi s-a raspuns ca NU - o minciuna evident grosolana deoarece nu vad cum ar fi putut ajunge in starea aceasta.

Alternatorul nu a fost lovit in tranzit catre Bucuresti deoarece in cutie nu au fost gasite ramasite de plastic sau altele.

Evident, ca orice roman autentic si tepar, au urmat minciunile de rigoare: "da, il iau inapoi", "inca nu am banii de la Fan Curier", "iti trimit diseara datele de livrare", etc ca in final sa nu se mai raspunda la telefon.

Am platit 380 RON pe acest alternator, care avand releul crapat, nu valoreaza acesti bani. Am preferat sa imi repar vechiul alternator si sa il montez pe acela pe masina. Acum incerc sa vad daca ar fi totusi cineva interesat de piesa tinand cont ca totusi el functioneaza, desi nu cred. Evident ca nu il voi vinde la acest pret nesimtit, si imi voi informa in mod corect potentialii clienti cu privire la starea reala a alternatorului.

In concluzie, am facut deja anumite demersuri impotriva acestui individ care s-a servit din banii mei pe nedrept. Pentru ca nu imi place sa fiu luat de prost, te informez pe aceasta cale Bogdane ca nu ma las pana nu imi recuperez banii mei proprii si personali.

Pozele cu alternatorul care "e doar un pic zgariat acolo":
http://imgur.com/a/cVkQw

Nu va recomand sa luati vre-o piesa de la el. Maine poate va vinde bara fata si va zice ca e doar un pic zgariata si crapata, cand probabil ca e facuta franjuri. Aveti mare grija!

P.S. Imi cer scuze de off-topic dar cred ca este important sa stie lumea cu cine are de-a face.
Subiect închis