Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
30 Iul 2013, 13:06
Ok ms frumos pt raspuns. Anvelope sunt? Ma intereseaza doar de vara , pret , dot , rulaj, eventual poze cu ele daca se poate. Multumesc.
30 Iul 2013, 14:34
$1 scrie:$2k ms frumos pt raspuns. Anvelope sunt? Ma intereseaza doar de vara , pret , dot , rulaj, eventual poze cu ele daca se poate. Multumesc.
nu mai am
30 Iul 2013, 18:16
$1 scrie:$2ara fata, scut radiator si scut motor ai?
NU
01 Aug 2013, 21:19
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a intereseaza modul clima + grila cu senzor . Mai sunt de actualitate. Mulțumesc.
Rezolvat ! pleca luni catre tine prin Fan Curier la pretul de 75 RON ambele. Multumesc
Am primit piesele. Sunt ok. Pers de incredere. Mulțumesc.
02 Aug 2013, 16:52
Salut,
Semnalizarile de pe aripi sunt cele de culoare alba sau galbena?
Capacul de plastic ak bateriei il mai ai?
M-ar mai interesa o rotita de reglaj lombar pt scaunul pasagerului.
05 Aug 2013, 10:07
pentru colegul cu FARUL (nu stiu cine este) Omule , eu am ambalat farul acum circa un an de zile in folia cu bule . Iar acesta era intreg . M-am uitat pe o poza cu produsul meu si cel putin o clema se vede in ea . Asa ca nu imi trimite produsul inapoi pentru ca nu o sa il primesc deoarece nu am certitudinea ca este farul meu .
05 Aug 2013, 19:41
Stimate domn,sti cine sunt ca doar ai avut datele mele,numele,adresa toate si nu te-am sunat de fraier,pe sambata iti voi trimite poze cu farul pe care l-am primit de la tine,are ambele cleme rupte,o zgarietura in partea cu faza lunga,si o gaura in spate la far,de circa 1.5 cm diametru.
Iti voi face poza in folia si pachetul in care m-i l-ai trimis.
Te-am sunat sambata,si ai spus ca nu stiai ca are cleme de prindere,ca stiai ca se prinde cu 2 surube,si ai tot dat-o din bara in bara,nu vreau sa ma cert dar nu e frumos,am dat 85 de ron cu tot cu transport si am far cu cleme rupte:(:( .
Ai mentionat mai sus "Nu ti-am raspuns pt ca nu ti-am inteles intrebarea! cum adica daca este complet ? da are tot pe el motorase sticla (este far) Nu, nu are cleme rupte si nici zgariat,spart si alte detalii picante pe care le stipulam de la inceput." Macar daca spuneai si cand te-am sunat,uite e 50 de ron pt ca are clemele rupte,nu era problema,mie mai mult imi trebuia sticla din fata,pe care o voi folosi,restul farului nu ma interesa,ca ale mele sunt negre in interior(din fabrica) si nu ma interesa,doar ca nu e frumos sa minti,doar pentru a-ti vinde marfa.
Nu recomand nimanui sa cumpere de la el,nu e de mirare de ce preturile sunt cum sunt.
Mai bine cumparati din orasu fiecaruia,sa le vedeti inainte,e mult mai bine,chiar daca is mai scumpe,cel putin eu asa voi face pe viitor.
O seara placuta.
05 Aug 2013, 21:47
urat..mor pe cei ce fac asa!Sinceritatea si corectitudinea fac mai mult decat orice!!!!..
06 Aug 2013, 13:48
Nu incerc sa ma cert cu nimeni . Cine vrea sa cumpere sa cumpere cine nu nu . Daca din 20 de cuparatori fix unul se gaseste sa spuna o aberatie chiar nu o sa o iau in considerare.
06 Aug 2013, 14:08
daca dintr-o mie de cumparatori se gaseste unu cu o problema,corect ar fi sa rezolvati cumva problema!nu?
07 Aug 2013, 07:35
Normal asa ar fi sa rezolve cumva problema,oricum am specificat ca nu ma deranjeaza ca are clemele rupte,ca am desfacut farul,si am folosit sticla din fata.Ceea ce m-a deranjat a fost ca m-a mintit ca e in regula farul si pe cand colo nu era asa.Asta e.O sa revin cu poze sambata si v-a voi dovedi clar despre ce este vorba.
O zi buna!
09 Aug 2013, 18:40
Ai butonul de reglat oglinzile (fara pliere electrica) + suportul de plastic in care se prinde?
14 Aug 2013, 14:31
Salut,
Ma intereseaza yala usa sofer (stanga).
Daca este disponibila ... un pret ... eventual poze.
O zi buna
Sorin H
02 Sep 2013, 01:31
salut , ai cumva , balamale usa sofer cu tot cu bolturi ? + amortizoare hayon
11 Sep 2013, 10:02
salutare , ma intereseaza yala de pe dreapta spate ...ms
11 Sep 2013, 11:27
Salut
Torpedoul il mai ai?
11 Sep 2013, 15:50
Salut. Unde ne putem intalni in Buc? am nevoie de un capac de plastic de pe lonjeron (am atins cu lonjeronul undeva si l-am rupt) si cateva cleme pentru conductele de pe sub masina
17 Sep 2013, 23:31
planetara dreapta?
22 Sep 2013, 21:00
$1 scrie:$2lanetara dreapta?
da 50 RON
05 Noi 2013, 20:15
Salut, toba finala? Mai este?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
05 Noi 2013, 23:03
salut suportul de pahar din bord il mai ai??
06 Noi 2013, 20:34
Salut ,ce motor a avut 1,8?
09 Noi 2013, 21:44
Plasticul din spatele stopului stanga mai este? Cel care acopera firele si stopul, ce se prinde in acele 2 cleme.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk