Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Vand bara focus facelift zetec s

16 Noi 2013, 21:44

vand bara complecta fara proiectoare. bara are kitul zetec s grila inox ca noua schimbata de 2 luni la ford

pret 800ron fix

grila capota fara emblema ford pret 150ron
Fişiere ataşate
20131009_153025.jpg

Re: Vand bara focus facelift zetec s

17 Noi 2013, 00:40

:)) Fara suparare dar nu stiu cine iti va oferi pretul asta pe bara avand in vedere ca la banii astia pot monta bara de st, nu zic ca nu merita sau ca nu atat valoreaza dar cred ca vei sta f mult pana ai s-o vinzi .

17 Noi 2013, 00:43

vreau si eu 2 bari de ST complete la 800 lei, imi aduci ?

17 Noi 2013, 02:05

Saracul baiat , nu poate sa vinda si el din cauza voastra ...
Auzi tu , incearca si el sa vinda ceva si voi nu il lasati ...

17 Noi 2013, 13:02

cumpar si eu bara de st la 800ron daca imi aduci abia astept. Fratilor nu comentati fara valoare doar pe cine il intereseaza. Doar prelungirea aceea de zetec costa 600ron
NU MAI ACEPT COMENTARII INUTILE!

17 Noi 2013, 15:38

Eu am postat un anunt in care am avut bara de st cu 450 lei asa ca nu va mai bateti cu pumnii. Am dat-o cu banii astia pt ca daca as fi pus un pret mare nu ar fi venit nimeni sa o cumpere. Eu nu zic bara completa, doar bara fara prinderi , fara grile, doar bara. Si stiu ca prelungirea aceea este 600 de lei, asa ca spor la vanzare.

17 Noi 2013, 16:46

;) [/quote]

17 Noi 2013, 17:00

intradevar :)) [quote] nu va obliga nimeni cautati in alta parte mai ieftin cu ce doriti voi pe ea

18 Noi 2013, 11:58

bara de st se vinde mai ieftin goala pentru ca grilele de la ea sunt extrem de scumpe, de aceea ai dat-o la banii aia dar daca pui grila de jos cu 400 lei noua, cea de sus cu 200 lei noua, grilele de la proiectoare si suportii de proiectoare inca 200 lei atunci iti dai si tu seama ca numai astea impreuna fac 800 lei iar la sh sincer sa fiu nu le-am gasit niciodata. in fine, fiecare vinde cu cat doreste, dar colegul dan_edy nu prea a respectat regulamentul:

Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluias produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra.

18 Noi 2013, 12:15

prelungirea zetec pret -350ron
grila inox 300ron
grile proiectoare 150 ron
grila capota fara emblema 100ron
bara goala 200ron

sau setul complect la bara 800ron . fara grila de la capota

18 Noi 2013, 14:07

Imi cer scuze pt gestul meu si cel care poate sa stearga mesajul scris de mine il rog sa o faca :|.

18 Noi 2013, 14:32

Complet

Poti considera asta un UP

18 Noi 2013, 19:06

multumesc de corectare.

20 Noi 2013, 10:40

prelungirea zetec pret -350ron retinuta pentru gyani ionut
anunt pentru a nu intreba si altii de disponibilitatea produsului.
Subiect închis