$1 scrie:$2ite cine a inviat... credeam ca te-ai lasat de treaba cu piesele din moment ce AM INCERCAT sa te sun de mai multe ori atunci dar nu erai de gasit. DE ce ti-e asa greu sa recunosti ca ai facut o intelegere pe care nu ai mai putut sa o onorezi? Ma refer la scrumiera si ce mai era. NU ma lua cu d-astea.. "ai inteles gresit" ... "de fapt am zis ca poate"... etc... am stabilit un lucru apoi nu ai mai raspuns la telefon o saptamana. Nu imi plac oamenii de ***** care fac asemenea gesturi.
Mai este si faptul ca jurai ca tu nu te ocupi de dezmembrari iar acum ai mai multe masini la dezmembrat... nu ma deranjeaza acest fapt.... chiar mai aveam nevoie de piese... ma deranjeaza doar atitudinea de bisnitar pe care o ai si teapa tipic romaneasca. Cum era povestea? Aaa.. mi-a cazut o masina de pe platforma cand o aduceam din Germania.. Uite ca am memorie buna!

In legatura cu scaunele - nici nu am mai avut curaj sa le pun pe masina, atat de rau erau de ruginite. Le-am desfacut, am scos incalzirea din ele si am pus-o in scaunele mele, dupa cateva zile de chinuiala.
Da! Ar trebui sa iti asumi vina pentru spalarea scaunelor - sincer... cred ca au fost plouate bine de tot si nu e din cauza spalatoriei. Nu poti sa scoti rugina cu pumnul din ele si sa zici ca nu-i asa. Si chiar daca ar fi din cauza modului in care au fost spalate ma intreb... cat de inconstient sa fii sa le lasi la unii care le spala cu furtunul?
Le-am luat in speranta ca daunele nu sunt atat de mari si in contextul in care am facut un drum pana la Ploiesti si te-am mai si asteptat o ora si jumatate intr-o parcare. Se pare ca m-am inselat si trebuia sa le refuz. Asta nu inseamna ca ai fost tu mai corect sau mai putin tepar.
1.Scaunele au stat in masina pana in momentul in care le-ai cumparat (montate).
2. Daca te ajuta iti pot trimite o copie dupa PV intocmit de politie in Austria in urma incidentului cu masina.
3. Mai sunat de 2 ori in 2 zile consecutive , iar in acel moment erak in Germania.
4. Nu te iau cu nimic, am spus foarte clar " DACA AM DRUM IN BUCURESTI CU ALTE TREBURI TE SUN SI ITI ADUC EU SCRUMIERA, DACA NU LE PUN LA CURIER". Nu am primit niciodata mesajul tau cu adresa de livrare.
5. Rog moderatorii acestui forum sa vizualizeze discutia noastra si sa observe limbajul folosit chiar daca este ascuns de ***** (Nu imi plac oamenii de ***** care fac asemenea gesturi.).
6. Daca scaunele erau ruginite la interior, nu aveam de unde sti. De obicei nu desfac scaunele la interior!
7. Nu am primit nici un mesaj de al tau, nici pe telefon si nici pe site-ul de piese in legatura cu problema scaunelor. Nu pot sa ghicesc daca tu ai o nemultumire legata de piese!
Mutumesc.