Vand 5 jante tabla 14 si 3 cauciucuri iarna 185/65/14
Vand 5 jante tabla SH de 14 scoase de pe Focusul din semnatura.
Sunt destul de uzate si nici estetic nu sunt in cea mai reusita forma, dar daca sunt duse la indreptat pot fi utilizate zilnic.
Vand 3 cauciucuri iarna SH 185/65/R14, de asemenea destul de uzate.
Doua sunt Infinity (2012) si unul Debica (cred ca 2010, voi reveni cu data exacta).
Au fost folosite pe Focusul din semnatura si pe un Clio Symbol, ambele masini de familie, nu au fost fortate.
Mai merg in acest sezon.
Din motive de timp, nu am poze acum, dar voi atasa cel tarziu maine.
Pret pachet complet: 150 lei
0740.42.07.93 - Vladimir
Mai degraba ma sunati daca sunteti interesati, intru pe forum odata la cateva zile.
Anuntul este pentru cei care sunt dispusi sa le ridice personal din Bucuresti, la telefon stabilim ora si va dau adresa (in zona Stefan Cel Mare - str Mihai Eminescu).
Sunt destul de uzate si nici estetic nu sunt in cea mai reusita forma, dar daca sunt duse la indreptat pot fi utilizate zilnic.
Vand 3 cauciucuri iarna SH 185/65/R14, de asemenea destul de uzate.
Doua sunt Infinity (2012) si unul Debica (cred ca 2010, voi reveni cu data exacta).
Au fost folosite pe Focusul din semnatura si pe un Clio Symbol, ambele masini de familie, nu au fost fortate.
Mai merg in acest sezon.
Din motive de timp, nu am poze acum, dar voi atasa cel tarziu maine.
Pret pachet complet: 150 lei
0740.42.07.93 - Vladimir
Mai degraba ma sunati daca sunteti interesati, intru pe forum odata la cateva zile.
Anuntul este pentru cei care sunt dispusi sa le ridice personal din Bucuresti, la telefon stabilim ora si va dau adresa (in zona Stefan Cel Mare - str Mihai Eminescu).
-
TheSOGul - Incepator
- Maşina: Ford Focus, 2002, 1600 cmc, 101cp