Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
19 Iul 2014, 13:16
Din oferta de vara a disparut bara de Focus ST. In curand o sa vedeti pe strazile Bucurestiului un Focus rosu frumos foc.

Adaug la vanzare o bara de Focus 2 prefacelift de culoare argintie (Moondust silver). Bara este completa (lampi cu becuri, bandouri, capac tractare, ramforsari laterale interioare).
Pret:
200 leiImaginea atasata are caracter informativ. Voi pune poze reale in curand.
20 Iul 2014, 13:45
Azi am montat si footrestul

. Recomand si produsele si omul. Dan super baiat
21 Iul 2014, 11:17
Salut. Crezi ca butoanele de aer s-ar potrivi si pe o Fiesta 2008 facelift? Scuze daca a mai intrebat cineva si nu am vazut.
21 Iul 2014, 19:52
Salut. Nu am probat personal dar alte persoane au zis ca nu se potrivesc.
22 Iul 2014, 20:55
Salut. Vreau si eu un set de butoane A/C si un set de ornamente de prag pt FF2
23 Iul 2014, 09:53
Salut,
Vreau si eu un footrest pt focus 2013. PM me.
23 Iul 2014, 21:28
Salut,
Amandoi aveti PM.
29 Iul 2014, 11:35
Multumesc frumos dan pentru pedale si footrest, un baiat de nota 20 produse de calitate, recomand cu incredere!
30 Iul 2014, 14:16
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.Protectii cromate pentru praguri (diferite modele)Se potrivesc pe: Focus 2, Focus 3, Mondeo 395 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 460 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 160 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele60 leiProtectii cromate pentru praguri
Butoane rotunde aer conditionat (A/C)

Ornamente pedale ST
Ornament/protectie footrest (dead pedal)
Diverse produse (SH):- Bara spate Focus 2 prefacelift Moondust Silver (originala Ford si completa) - 200 lei
- Lampa ceata (rosie) bara spate, bec inclus (Focus 2 prefacelift) - 50 lei
- Lampa marsarier (transparenta) bara spate, bec inclus (Focus 2 prefacelift) - 50 lei
Bara spate Focus 2Bara spate originala Ford pentru Focus 2 hatchback prefacelift, culoare Moondust Silver, completa (lampi, bandouri, capac tractare, ranforsari laterale interioare).
Pret: 200 lei
13 Aug 2014, 16:16
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.Protectii cromate pentru praguri (diferite modele)Se potrivesc pe: Focus 2, Focus 3, Mondeo 395 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 460 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 160 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele60 leiProtectii cromate pentru praguri

Ornamente pedale ST
Diverse produse (SH):- Bara spate Focus 2 prefacelift Moondust Silver (originala Ford si completa) - 200 lei
- Lampa marsarier (transparenta) bara spate, bec inclus (Focus 2 prefacelift) - 50 lei
Bara spate Focus 2Bara spate originala Ford pentru Focus 2 hatchback prefacelift, culoare Moondust Silver, completa (lampi, bandouri, capac tractare, ranforsari laterale interioare).
18 Aug 2014, 20:34
la butoanele ac,cele pe care scrie focus,inscriptia focus este iluminata cand sunt aprinse farurile?
18 Aug 2014, 20:56
Nu este iluminata. Inscriptia "Focus" este taiata in relief dintr-un strat de aluminiu cu un model fin diagonal.
02 Sep 2014, 22:14

Ornamente pedale ST
25 Sep 2014, 15:51
Salut,
Mai ei butoane pt AC. Vreau un set (negre simple)
25 Sep 2014, 16:25
Salut,
Ai un mesaj privat.
22 Oct 2014, 22:43
$1 scrie:$2color=red]
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.[/color]
Butoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 450 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 155 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele55 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)

Ornamente pedale ST
Diverse produse (SH):- Stopuri Focus 2 hatchback 2004-2008 (originale Ford si complete - socluri si becuri) - 200 lei
- Bara spate Focus 2 prefacelift Moondust Silver (originala Ford si completa) - 200 lei
Stopuri Focus 2 hatchback 2004-2008In stare buna, functionale, fara probleme.

31 Oct 2014, 21:09
Stopuri originale Ford Focus 2 hatchback (prefacelift)Sunt complete (socluri, becuri), sunt in perfecta stare de functionare si arata foarte bine.
Au fost date jos de pe masina personala in urma unui upgrade.
(click pentru marire)In continuare sunt valabile si urmatoarele produse.
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.Butoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 450 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 155 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele55 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)
Ornamente pedale ST
11 Noi 2014, 12:46
Salut,ma intereseaza bara spate...am un focus2 din 2005.hatchback,in 4 usi...oare se potiveste?
e originala?ma poti ajuta pe privat cu un nr de tel pt niste detalii?eu sunt din cluj.ms
11 Noi 2014, 13:00
Salut.
Anuntul nu mai este valabil.
Bara a plecat saptamana trecuta catre Tulcea.
11 Noi 2014, 14:32
ms mult oricum.o zi buna salut!
11 Noi 2014, 14:47
Iti recomand sa cauti in centrele de dezmembrari auto din orasul tau.
Impachetarea barei si transportul prin curier vor creste foarte mult costul total.
11 Noi 2014, 21:30
Salut butoanele merg oare si ff1?
11 Noi 2014, 23:26
Salut. Butoanele nu se potrivesc la Focus 1.
21 Noi 2014, 17:25
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.Duze "tip perdea"Se potrivesc pe: Fiesta 6-7, Focus 1-2-3, C-Max 1, Mondeo 3-4 (posibil si altele)40 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 450 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 155 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele55 leiDuze "tip perdea"
Ornamente pedale ST
Stopuri originale Ford Focus 2 hatchback (prefacelift)Sunt complete (socluri, becuri), sunt in perfecta stare de functionare si arata foarte bine.
(click pentru marire)
29 Noi 2014, 21:35
Adaug doua lampi de ceata cu soclu si bec, versiunea UK (aflata pe partea dreapta).
Pret: 50 lei / bucata.
- Lampa ceata pentru Focus 1 (1998 - 2004) si Focus 2 prefacelift (2004-2008)
- Lampa ceata pentru Focus 2 facelift (2008-2011)
03 Dec 2014, 09:46
Am cumparat si eu aseara 1 set de butoane negre de AC.
Le-am montat azi si arata super!
Multumesc si vanzatorului, foarte serios!
09 Dec 2014, 16:13
Cu placere. Multumesc pentru aprecieri.
18 Dec 2014, 17:20
Chiar daca o fac cu intarziere, pot si eu sa confirm ca Dan-VCT este un tip de incredere si serios. Am cumparat in vara un "foot rest pedal" si totul a fost ok. Il recomand.
08 Ian 2015, 14:54
@Kidu: Tot cu intarziere iti multumesc pentru aprecieri.
Daca sunteti interesati de un produs de mai jos sau aveti nelamuriri dati-mi un mesaj privat.Duze "tip perdea"Se potrivesc pe: Fiesta 6-7, Focus 1-2-3, C-Max 1, Mondeo 3-4 (posibil si altele)40 leiButoane rotunde aer conditionat (A/C)Culori: Negru, argintiu, albastru, rosuOptional: Text "Focus"Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 1-2, Mondeo 450 leiOrnamente pedale STModele: Mk2, Mk3Se potrivesc pe: Focus 2-3, C-Max 155 leiOrnament/protectie footrest (dead pedal)Se potriveste pe: Focus, Fiesta, Mondeo, Kuga - posibil si alte modele55 leiDoua lampi de ceata cu soclu si bec, versiunea UK (aflata pe partea dreapta).
- Lampa ceata pentru Focus 1 (1998 - 2004) si Focus 2 prefacelift (2004-2008)
- Lampa ceata pentru Focus 2 facelift (2008-2011)
50 lei / bucataDuze "tip perdea"
Ornamente pedale ST
(click pentru marire)Lampi de ceata Focus 1-2 versiunea UK