Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Becuri auto cu LED-uri SMD

26 Feb 2011, 10:17

^^ =D>
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01561 r.jpg
Bord Focus.jpg

28 Feb 2011, 08:59

$1 scrie:$2
Bec Auto soclu W5W cu 9 LED-uri SMD = 48lei/setul de 2 buc.
- Fata de versiunea cu 5 SMD-uri are un rand in plus de LED-uri, avand un total de 9 leduri, dimensiunea mai mare nu ii permite instalarea la interior (plafoniera) sau la iluminarea placutelor. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare apropiata de cea a xenonului de 8000k.
/

As vrea si eu un set de becuri din-astea pentru pozitie la un ford focus 2, daca se potrivesc.

28 Feb 2011, 10:55

Se potrivesc si merg de minune fara nici o problema, am montat la multe Ford Focus II.
Cu respect...
FiÅŸiere ataÅŸate
pozitii - Focus II.jpg

01 Mar 2011, 13:30

Oferta de martisor... ^^ =D>
La comanda de becuri pozitii faruri + becuri iluminare numarul de inmatriculare, transportul este gratuit.
Oferta este valabila pana pe 10 Martie a.c. ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
index.jpg
index.jpg (2.25 KiB) Vizualizat de 3277 ori
SDC14151 - r.jpg
DSC01779 - r.jpg
DSC00753 r.jpg
DSC00041 r.jpg
13 SMD.jpg
DSC01762 - r.jpg

01 Mar 2011, 14:30

salut, as avea nevoie, nu stiu daca sunt, pentru semnalizarea laterala la un ford focus din 2007. de culoare galbena.
mersi

01 Mar 2011, 15:38

Florine, ai idee pt. o plafoniera de Fiesta de-aia cu un bec in mijloc si 2 pe laterale pt. citit ce fel de LED-uri d-astea imi trebuie ?

01 Mar 2011, 18:58

"ALEXRARES" & "Alen", aveti PM fiecare...
Cu respect...
FiÅŸiere ataÅŸate
wy5w.jpg
wy5w.jpg (3.38 KiB) Vizualizat de 3284 ori
DSC00749 - r.jpg

03 Mar 2011, 12:11

Salut.
Pt. un Focus din 2002 ce optiuni am de luminat interior (2 plafoniere + lumini picioare)?
Pe langa recomandari mai vreau sa comand 3 seturi de "Bec Auto soclu C5W cu 3 LED-uri SMD = 15lei/setul de 2 buc". Ce firma de curierat agreezi?
Merci.

03 Mar 2011, 15:32

Pentru iluminatul interior de la tine am produsul din fotografia de mai jos... La plafoniera din fata pentru a avea lumina suficienta iti recomand sa inseriezi 2 placute a cate 8 led-uri fiecare... eu asa am la mine si rezultatul se vede in fotografii... Pentru iluminatul de la picioare la fel poti sa folosesti o placuta in fiecare parte, sofer/pasager. Becul vine cu 3 tipuri de adaptor si cu o folie dublu adeziva fapt ce il face usor de montat oriunde doresti... (tot asa am pus si eu la picioare).
Referitor la firma de curierat eu lucrez cu Posta Romana (caz in care achit si suport eu transportul... este promotie de "martisor" pana pe 10Martie) sau daca nu, la cerere, cu FanCurier (caz in care costul transportului este suportat de catre client).
Cu respect...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01724 - r.jpg
lampa portbagaj focus hatchback.jpg
iluminat picioare - pasager dreapta Focus I.jpg
Bord Focus.jpg
plafoniere II.JPG

06 Mar 2011, 12:54

^^ Up!
Pe stock urmatoarele modele de mai jos... =D>

Inlocuiesc cu succes becurile clasice, asigura o iluminare mult mai puternica de culoare alba, gen xenon, durata de viata mult mai mare, consum redus de energie si implicit scaderea consumului de combustibil.

Bec Auto soclu C5W cu 4 LED-uri SMD fiecare = 26lei/setul de 2 buc. - Sunt alcatuite din 4 leduri SMD, fiecare si le recomand pentru iluminatul interior in special pentru luminile de la parasolar. Culoare 6000k.

Bec Auto soclu W5W cu 9 LED-uri SMD = 48lei/setul de 2 buc.
- Fata de versiunea cu 5 SMD-uri are un rand in plus de LED-uri, avand un total de 9 leduri, dimensiunea mai mare nu ii permite instalarea la interior (plafoniera) sau la iluminarea placutelor. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare 6000k.

Bec Auto soclu W5W cu 13 LED-uri SMD(mici) = 45lei/setul de 2 buc. - Spre deosebire de varianta cu 5 si 9 leduri, exista un singur chip per led, iar soclul permite instalarea si folosirea lor ca becuri de pozitie. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare 6000k.

Bec Auto soclu C5W cu 3 LED-uri SMD = 15lei/setul de 2 buc. - Au 1W putere fiind alcatuite din 3 leduri SMD si sunt utilizate pentru iluminarea placutelor de inmatriculare. Culoare 6000k.

Bec Auto soclu W5W, CanBus, cu 4 LED-uri SMD (nu dau eroare de bec ars ) = 45lei/setul de 2 buc. - Este bazat pe soclul T10, contine 4 leduri SMD tip superflux de mare putere. Putere consumata - aproximativ 1W si lumina de cca. 25 ori mai puternica decat becul conventional, culoare lumina 8000k. Nu dau eroare de bec ars pe masinile care afiseaza eroarea.

Bec Auto cu 8 LED-uri SMD contine adaptor pentru soclu C5W, W5W = 23lei/buc. - Functioneaza pentru majoritatea autovehicolelor, pretandu-se in special pentru montajul in plafoniere si inlocuieste cu succes becurile clasice care asigura iluminatul in plafoniere, la picioare sau in torpedou. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare apropiata de cea a xenonului de 8000k.

Pentru a afla exact, ce tip de bec, se potriveste autoturismului dvs. accesati urmatorul link: http://www.pal-guide.com/
FiÅŸiere ataÅŸate
C5W - 4 SMD.jpg
C5W - 4 SMD -  II.jpg
C5W - 4 SMD -  I.jpg
W5W - 9 SMD - I.jpg
W5W - 9 SMD.jpg
W5W - 13 SMD - I.jpg
W5W - 13 SMD - II.jpg
W5W - 13 SMD.jpg
C5W - 3 SMD - II.jpg
C5W - 3 SMD - I.jpg

06 Mar 2011, 22:25

Florine mi se pare mie sau astea noi au tenta de lila (mov)??!! La culoare ma refer! :-/

07 Mar 2011, 19:50

Sunt albe, tenta aceea de "lila" este data de obiectivul camerei foto, care datorita luminii prea puternice tinde sa distorsioneze si sa nu redea cu adevarat culorile...

11 Mar 2011, 17:32

^^ =D>

11 Mar 2011, 18:48

salut!nu am avut ocazia sa schimb vre-un bec la faruri,asa ca intreb si eu inainte de a face vreo ghidusie:
la ff2 fl(2009) da eroare de bec ars daca pun leduri?(trebuie din alea cu can bus sau pot pune fara?)care din cele ptr. pozitie intra-cu 5,9,13?
cele ptr spate frana/pozitie la ce pret sunt si daca ai rosii,ca la fl stopul e transparent?

11 Mar 2011, 20:49

La Ford, chiar si din 2010, nu da nici un fel de eroare de bec ars... Poti schimba linistit absolut toate becurile... La pozitiile din faruri intra lejer toate modelele pe care le am eu la vanzare... atat cele cu 5 led-uri smd cat si cele cu 9 sau cu 13 led-uri smd...

14 Mar 2011, 18:44

^^ =D>
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00746 - r.jpg
W5W - 13 SMD - I.jpg
W5W - 13 SMD - II.jpg

17 Mar 2011, 11:40

Am primit marfa, transa 2-a, le-am incercat deja cele de data trecuta, asa ca stiu ce pot :) . Astazi mi le pun si pe acestea. Multumesc pentru seriozitate si promtitudine =D> . Cele bune!

17 Mar 2011, 21:22

Floriiiiiiiiiin sambata imi vine pejou'! Ii punem "luminite?" :D

17 Mar 2011, 21:44

Am pus noi la Borra, BMW si Mondeo... cum sa lasam tocmai Peugeot-ul...?! ^^ =D>

17 Mar 2011, 23:09

asa ceva nu aduci? http://www.google.ro/images?um=1&hl=ro& ... =&aql=&oq=

17 Mar 2011, 23:27

$1 scrie:$2sa ceva nu aduci? http://www.google.ro/images?um=1&hl=ro& ... =&aql=&oq=

Nu le poti folosi decat eventual ca Daytime Running Lights pentru ca noaptea nu o sa vezi mai nimic cu ele. Farul in sine sau proiectorul, dupa caz, prin constructia sa, nu este proiectat sa concentreze si sa focalizeze lumina emisa de un bec pe baza de led-uri (H1, H4, H7, etc.), doar o v-a dispersa... Ar insemna sa iti iau banii degeaba si nu fac asa ceva... de asta nici nu aduc asa ceva...
Cu respect...

19 Mar 2011, 22:25

Promotie: transportul gratuit la orice set de becuri pozitie + iluminare nr. de inmatriculare, comandate pana la sfarsitul lunii martie. ^^ =D>

23 Mar 2011, 19:22

Au ajus si la Bv la mine beculetele:

-pozitie 13 leduri;
-nr de inmatriculare.
Maine le montez,sper sa ma descurc si revin cu parere si poze.
multam Florin :)>-

27 Mar 2011, 23:29

Multumesc si eu.
Promotia se prelungeste si pe tot parcursul lunii aprilie... transport gratuit la orice set de becuri pozitie + iluminare nr. de inmatriculare, comandate pana la sfarsitul lunii aprilie.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00763 r.jpg
W5W - 9 SMD.jpg
DSC01812 - r.jpg
C5W - 3 SMD - II.jpg

28 Mar 2011, 02:26

vreau si eu niste leduri pentru masina din semnatura, pentru pozitie, plafoniera, lumini parasolar, numar inmatriculare si cam atat, ca altele nu mai are cred. pardon si pentru lumina in portbagaj. se vor arde repede, peste 2-3 luni, ca ledurile clasice, sau astea sunt diferite. un pret te rog pentru toate astea si cand le pot primi. multumesc

28 Mar 2011, 09:24

Ai PM.
Cu respect...

30 Mar 2011, 13:33

Salutare,

vreau si eu pentru Focus II leduri pentru pozitii(ce recomanzi?), numar(o pereche C5W cu 3 LED), becuri picioare fata(nu stiu ce fel de mufa trebuie sa aiba), torpedou si portbagaj(nici aici nu stiu ce mufa au) + 1 sau 2 placute de 12 leduri pt plafoniera-cu adaptor(nu stiu cate mufe am, in prezent am un singur bec pe mijloc).
O sa vin prin Valcea weekendul 9-10 Aprilie.

Am auzit ca pot aparea probleme sa nu se stinga de tot.. au nevoie de rezistenta sau ceva?(vreau neparat sa stea stinse)

Astept raspuns, merci!

30 Mar 2011, 17:39

Ne intalnim pe 9 sau 10 aprilie cand vi in Rm. Valcea, eu ti le montez, iar tu iti alegi si pastrezi ce iti place cel mai mult. Iti garantez ca vei fi multumit atat din punct de vedere al calitatii cat si al montajului. Pe PM ai numarul meu de telefon.
Cu respect...

31 Mar 2011, 18:29

salutare florin.ti-am trimis p.m

02 Apr 2011, 20:47

Salut Florine !
Am cumparat prin februarie de la tine niste becuri pe care le-am montat pe un Focus 2 si o Skoda Octavia 2 ( can bus). Toate bune si frumoase, dar in seara asta un prieten mi-a atras atentia ca pozitia de la Skoda oscileaza ca si intensitate luminoasa. Cind ne-am uitat mai atent, ne-am dat seama ca din cand in cand se aprinde si se stinge cate un led, la ambele faruri.
Este normal sa faca asa ? Ti s-a mai intimplat chestia asta ? Care sa fie cauza ?
Merci anticipat !
Subiect închis