Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Becuri auto cu LED-uri SMD

09 Mai 2011, 22:48

Am revenit cu pozele si filmarea promisa... sper ca sunt cat de cat edificatoare... dar din pacate nu reflecta in totalitate realitatea... Din cauza luminii puternice obiectivul camerei distorsioneaza...
In partea dreapta este bec cu LED-uri SMD iar in partea stanga este bec clasic pe filament.

FiÅŸiere ataÅŸate
DSC02700.jpg - r.jpg
DSC02703.jpg - r.jpg

10 Mai 2011, 07:16

Sper sa nu uiti sa-mi trimiti si mie coletul cand primesti ledurile pt.stopuri spate,ca mi s-a ars becul pe frana! :D

13 Mai 2011, 17:43

^^ =D>

13 Mai 2011, 18:14

$1 scrie:$2a stopul suplimentar de frana nu am montat inca becuri pe baza de LED-uri SMD, este singurul loc de pe masina impreuna cu lumina de ceata, cea de la marsarier si semnalizari fata/spate, unde nu am schimbat inca becurile clasice, in rest am inlocuit tot ce inseamna bec cu filament.

Spune-mi te rog la consola centrala ai schimbat becurile clasice? de la comutatoarele de caldura :D si daca da ce ai pus?

PS: astept cu nerabdare marfa.. :-"

13 Mai 2011, 18:33

Am schimbat absolut toate becurile de la ceasuri. Sunt 12 becuri mici soclu T05 si 3 becuri mai mari soclu T10. La fel am procedat si cu cele de la comutatoarele de aer din consola centrala care sunt in numar de 4 (T05). Singurul care a ramas neschimbat din bord a fost cel de la bricheta datorita faptului ca este prea mic spatiul acolo. Becurile sunt cele din pozele si montajul video de mai jos...

FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00120.jpg - r.jpg
DSC00124.jpg - r.jpg
W5W - 4 SMD a.jpg
W5W - 4 SMD.jpg
T 05 - W5W - 1SMD-Bord.jpg
T 05 - W5W - 1SMD-Bord a.jpg

13 Mai 2011, 19:23

:D niste poze la consola ^^

aproximativ lumina la consola centrala e mai puternica decat cu becurile clasice? si tot asa uniforma e?(lumina)

13 Mai 2011, 21:23

Am facut si poze... #:-S
Lumina este de 2 ori mai puternica decat a becurilor clasice (daca deranjeaza se poate regla intensitatea din reglajul de la comutatorul de lumini), este uniforma, iar culorile sunt mai vii... pacat ca obiectivul camerei nu reuseste sa redea culorile la fel ca in realitate...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC02723.jpg - r.jpg
DSC02726.jpg - r.jpg
DSC02727.jpg - r.jpg
DSC02731.jpg - r.jpg
DSC02733.jpg - r.jpg

14 Mai 2011, 21:58

Miras-ar lumea ce jeg ai si tu acole` "titel 43" :)) frumoasa scula 8-> de cand [-O< sa prind si eu una...

ON:Într-adevăr lumina pare puternica in poze :)

16 Mai 2011, 19:25

intradevar pozele nu reflecta realitatea. bordul si toate elementele unde a schimbat florin becurile se vad foarte viu si foarte bine delimitate prin luminarea cu leduri. am vazut si pozele si masina cu toate luminile de pe ea. recomand ca pozele si filmuletele sa le faci la lumina zilei :) florin
cu noile leduri de interior cu 24smd noaptea daca mergi cu ele aprinse ceilalti participanti la trafic o sa creada ca este un OZN pe langa ei :))

17 Mai 2011, 19:15

Salut Florin !Am si eu o rugaminte la tine : poti sa-mi faci un necesar cu becurile de pe masina din semnatura-mai putin cele din plansa de bord sau stiu eu ce alte beculete ascunse.
As vrea sa mi le schimb si te rog sa-mi spui si un pret....
Daca se poate PM.
Multumesc!

19 Mai 2011, 17:25

salut ,

ma intereseaza daca ledul ,pentru frana/stop : P21/5W(BAY15D) - SMD 5050(3chips/led) , are cei 2 pini in y (adica sa nu fie straight pin) .

am focus 2 hatchback cu stopurile albe (transparente) ..si becul original de la ford este rosu , cu acelasi filament ca si la leduri , dar are pini la fel, unul mai jos , unul mai sus, dar ca orientare cand ti becul cu capul in jos (sa se vada cei 2 pini in y)

daca poti sa faci o poza,2..la "fundul" ledului :D

multumesc

19 Mai 2011, 17:56

Cei doi "pini", cum le spui tu sunt dispusi diametral opus si asimetric, adica nu sunt pe aceeasi linie, iar becul este cu doua contacte sau cu doua filamente... se poate vizualiza cu usurinta aici viewtopic.php?p=898409#p898409 sau mai jos...
Cu respect...

19 Mai 2011, 23:42

da stiu ca are 2 filamente, la cei 2 pini ma refeream la cei (2 care sunt uniti cu cifra 15 in poza asta),

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CDoQ9QEwBQ

daca sunt asimetrici..este ok, altfel..trebuia sa pilesc unul..am mai patit asa , la becuri..care oricum se ard f repede

20 Mai 2011, 00:06

"Pinii" sunt asimetrici unul este situat mai sus spre filamentul becului iar altul mai jos aproape de baza becului, exact ca in link-ul atasat de tine mai sus. Asa sunt toate becurile cu dublu filament care au pozitia si frana pe acelasi soclu. Becurile care au cei doi "pini" situati la acelasi nivel, doar diametral opusi dar la acelasi nivel, sunt becuri simple cu un singur filament si sunt destinate ori pentru frana ori pentru pozitie si un singur rol nu dublu rol ca cele cu "pinii" situati unul mai sus si unul mai jos...

20 Mai 2011, 07:12

Si totusi omu` zice ca a mai patit si a trebuit sa pileasca "pinii" la un bec cu dublu filament...

Recomand aceste becuri mai ales pt masinile care au stopul transparent :D

Ps: Florin21 asteptam :D

20 Mai 2011, 08:21

Nu ai mai primit becurile?!

20 Mai 2011, 08:39

A ajuns coletul si e ok. Un up de la mine.

20 Mai 2011, 08:59

Cred ca apuhc se refera la faptul ca pinii nu sunt diametral opusi, nu ca nu sunt la acelasi nivel, corect?

20 Mai 2011, 09:10

nu sunt la 180 grade, sunt undeva pe la 160-165 grade

20 Mai 2011, 10:39

da corect...pune-mi o poza cu fundul becului

unul este mai sus, si unul mai jos..ideea sa fie la unghiul respectiv, altfel nu intra in soclu, si credema este dublu filament , si asa este la toate ford focus mk2 facelift , am intrebat si la FORD..asa vin

asa ca daca poza ma convinge e ok, comand un set, daca nu..e o problema ca nu sta ok ledul si se va misca si ..

multumesc

20 Mai 2011, 11:07

Eu am patit-o. A mea fiind pre-facelift, are pinii diametrali opusi (sau aproape :) ) si mi-au dat becurile cu pinii asimetrici. M-am chinuit de numa sa-i pun dar pana la urma au mers. Doar ca unul s-a ars dupa vreo 2 luni...

20 Mai 2011, 11:25

Pozele promise... si revin cu specificatia (se observa foarte usor si in fotografii) un pin este situat la baza soclului iar celalalt in partea diametral opusa la mijlocul soclului.
FiÅŸiere ataÅŸate
PY21-27SMD a.jpg
DSC02412.jpg - r.jpg
DSC02409.jpg - r.jpg

20 Mai 2011, 17:58

Ai nevoie de P21/4W apuhc :) cam asa arata "pinii" :-/
FiÅŸiere ataÅŸate
diagram.jpg

22 Mai 2011, 00:46

$1 scrie:$2i nevoie de P21/4W apuhc :) cam asa arata "pinii" :-/

inseamna ca asa se numesc, numai ca atunci cand am sunat la reprezenta la FORD, am cerut asa: P21/5W dublu filament..si rosu..acuma ca e 4w , dar oricum asta e cel care imi trebuie :D

27 Mai 2011, 12:06

N-ai mai primit becurile?!

27 Mai 2011, 13:31

sal. ai pe stoc 2 buc/3leduri w5w si 2buc c5w/ 3led?? un nr de contact?

27 Mai 2011, 20:09

Imi permit sa raspund eu: Florin e in concediu si e posibil sa nu-l gasiti pana in jur de 5 - 6 iunie.

28 Mai 2011, 10:38

"zxjorj", ai PM.
Multumesc.
Cu respect...

29 Mai 2011, 08:30

$1 scrie:$2quot;zxjorj", ai PM.
Multumesc.
Cu respect...

MUltam, astept. Inca o chestie vreau sa stiu, ce becuri imi intra ( ce-mi recomanzi ?) la placuta de inmatriculare pentru un FF2 ?? Vreau ceva sa nu fie prea puternic, dar totusi sa se vada numarul.

29 Mai 2011, 09:52

Iti recomand becurile din fotografia de mai jos...
Sunt C5W cu LED-uri SMD 5050 (acestea emit o lumina mai puternica) si sunt C5W cu LED-uri SMD 3528 ( lumina emisa este la jumatate fata de primele).
Cu respect...
FiÅŸiere ataÅŸate
C5W - 3SMD-5050.jpg
Subiect închis