Dupa ce vor trece Zilele ClubFORD 2011, va promit la toti ca o sa va onorez comenzile si promisiunile facute. Pana atunci, sunt ocupat cu mici probleme organizatorice ce tin de evenimentul in sine si am ales sa las afacerile pentru saptamana viitoare. Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau sa mi se reproseze faptul ca nu mi-am dat interesul pentru acest eveniment important si m-am gandit sa speculez momentul in beneficul personal. Este o chestie de constiinta si de bun simt. Va multumesc pentru intelegere. Cu respect...
$1 scrie:$2upa ce vor trece Zilele ClubFORD 2011, va promit la toti
Nu trebuie sa treaca atat de usor, asa incat poate facem cumva sa ne prezinti niste leduri (pe pipaite ca asa in clipuri le-am vazut). Daca este posibil vineri ok, daca nu np, acceptam sa le vedem si sus pe Transalpina.
$1 scrie:$2upa ce vor trece Zilele ClubFORD 2011, va promit la toti ca o sa va onorez comenzile si promisiunile facute. Pana atunci, sunt ocupat cu mici probleme organizatorice ce tin de evenimentul in sine si am ales sa las afacerile pentru saptamana viitoare. Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau sa mi se reproseze faptul ca nu mi-am dat interesul pentru acest eveniment important si m-am gandit sa speculez momentul in beneficul personal. Este o chestie de constiinta si de bun simt. Va multumesc pentru intelegere. Cu respect...
Ti-am raspuns putin mai sus cateva posturi... si o sa iti raspund inca o data nu-i bai... Pretul este de 39lei pentru o bucata, iluminare de pana la 25 ori mai puternica decat becul clasic, putere consumata aproximativ 3W. Cu respect...
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
Re: Becuri auto cu LED-uri SMD
18 Iun 2011, 00:07
Florineee!! Alea pentru cele cu doua filamente, pentru frana, au venit?? Si inca mai astept ceva si pentru mansalier. Vreau sa spun ca e belea plafoniera.
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
Re: Becuri auto cu LED-uri SMD
21 Iun 2011, 17:40
Pune si mie un set de o parte. Mai astept si pe cele pentru mansalier. Asta daca sunt sanse sa primesti ceva, ca daca nu.... ma mutumesc si numai cu un set pentru frana.
P.s. Ce te rog... cand ai timp si umbli pe la tripla de la marsarier, fa te rog o poza la soclul de la bec, de sus si din lateral, ca sa vad exact cum sunt dispusi pinii aceia care fac prinderea becului in tripla.