Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
05 Noi 2011, 11:32
$1 scrie:$2i asa ceva? Daca DA, un pret te rog.
Buna ziua! Nu momentan nu mai este, reveniti. Cu respect.
05 Noi 2011, 11:40
$1 scrie:$2una ziua, O bobina pentru masina din semnatura gasesc? Stima
Buna ziua! V-am raspuns in m.p. Cu respect.
07 Noi 2011, 09:47
$1 scrie:$2una seara, o oglinda retrovizoare dreapta pentru mondeo mk1 aveti? Si la ce pret? Multumesc!
Buna ziua! Nu-i nici o problema , daca deja ati gasit in alta parte, data viitoare sper sa va pot ajuta. Cu respect.
07 Noi 2011, 09:58
Salut,
ma intereseaza si pe mine daca ai sistemul de incalzire la scaunele fata si butoanele aferente de la bord si cat costa pentru masina din semnatura? Merci!
07 Noi 2011, 14:24
Buna ziua! Am o tapiserie de piele (arata foarte bine), cu sistem de incalzire a scaunelor. Pentru mai multe detalii sunati la numerele de mai jos. Cu respect.
07 Noi 2011, 16:31
Ai cumva bara spate de Fiesta 2007,in 2 piese? Si daca da, cat costa?
07 Noi 2011, 17:15
Buna ziua! Momentan mai am doar o singura bara spate de Fiesta, modelul pana in 2004. Cu respect.
07 Noi 2011, 17:37
salut.as dori un capac din plastic,este de culoare neagra, pentru far drept,model ford focus combi,an fabr.2002.rog raspuns.
07 Noi 2011, 18:34
Salut! Aparatoare plastic roata dreapta fata, Focus 2007 ?
07 Noi 2011, 19:32
Buna seara
Socluri proiectoare ceata pt ff1 din 2002 tdci cu facelift.
Ma intereseaza acele mufe cablate (cele care vin pe fire).
Cele in care vin bagate becurile le am, acestea se imbina cu cele care sunt lipite pe fire.
Multumesc
07 Noi 2011, 20:02
$1 scrie:$2
sa stiti ca nu e nevoie sa citati fiecare mesaj si sa ii scrieti si aici ca i-ati raspuns pe MP
incalcati o regula a acestui forum :
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
08 Noi 2011, 10:38
$1 scrie:$2alut.as dori un capac din plastic,este de culoare neagra, pentru far drept,model ford focus combi,an fabr.2002.rog raspuns.
Buna ziua! Cred ca va referiti la capacul de vizitare, as mai avea cateva faruri de focus 1 dar sunt modelulfara semnalizator, nu stiu sigur daca se potrivesc intre ele , ar fi buna o poza. Cu respect.
08 Noi 2011, 10:42
$1 scrie:$2una seara
Socluri proiectoare ceata pt ff1 din 2002 tdci cu facelift.
Ma intereseaza acele mufe cablate (cele care vin pe fire).
Cele in care vin bagate becurile le am, acestea se imbina cu cele care sunt lipite pe fire.
Multumesc
Daca inteleg bine, v-ar trebui mufele de conectare in instalatie, as avea ceva de pe un TDDI din 2001. Ptr detalii sunati. Cu respect.
08 Noi 2011, 13:18
Salut,
Jante de tabla pentru Ford Fusion (4 prezoane, model comun Fiesta, Focus 1) gasim?
Multumesc,
08 Noi 2011, 13:26
Buna ziua! Intamplarea face sa mai am doar un singur set (mai exact 6 jante) de jante pe 14" 4x108, marca Ford, pentru mai multe detalii sunati la numerele de mai jos. Cu respect.
08 Noi 2011, 17:04
sa stiti ca nu e nevoie sa citati fiecare mesaj si sa ii scrieti si aici ca i-ati raspuns pe MP
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Buna ziua! Multumesc de atentionare si chiar ma bucur ca exista printre colegi si oameni vigilenti ca dvs. Regula citata de dvs in randurile de mai sus, se refera la PROMOVAREA anunturilor pri "UP"("SUS"- postare care face ca topicul sa apara pe prima pagina), ori ultima promovare a topicului acesta , nici nu mai stiu cand a fost facuta (in ultimele saptamani in nici un caz!!!), asa ca nu vad regula incalcata. Eu n-am facut decat sa raspund intrebarilor ce mi-au fost puse sau poate ar trebui sa raspund doar o data la trei zile???
Daca n-am inteles bine regulamentul (sau poate chiar l-am incalcat!), rog un administrator sa-mi spuna ce si unde am gresit si atunci ma voi conforma.
Pentru rabdarea pe care ati avut-o citind acest "UP", va multumesc anticipat.
10 Noi 2011, 14:40
Salut,
Pt. un Mondeo 3, 2006, 2.0 TDCI, am nevoie de aparatoare noroi stanga fata (carenaj) + bidon lichid parbriz.
Multumesc.
10 Noi 2011, 16:10
Buna ziua! Rezervorul lichidului ptr parbriz este, contraaripa de plastic nu este. Ptr. detalii sunati va rog la numerele de mai jos. Cu respect.
10 Noi 2011, 21:21
bara spate pt masina din semnatura? Focus 1 facelift hatchback.
Daca este rog raspuns pe privat cu oferta de pret.
11 Noi 2011, 02:20
Va salut, un cric de mondeo aveti ?, multumesc.
11 Noi 2011, 09:48
$1 scrie:$2ara spate pt masina din semnatura? Focus 1 facelift hatchback.
Daca este rog raspuns pe privat cu oferta de pret.
Buna ziua! Ieri am dat-o pe ultima, reveniti. Cu respect.
11 Noi 2011, 10:37
Buna ziua,
Sonda litrometrica pentru Focus 1, 1.6 Benzina?
cu stima.
11 Noi 2011, 14:55
Buna. Ma intereseaza o lista de preturi pt. urmatoarele piese la un ford mondeo, 2003, VIN WF04XXGBB43D17540:
- pompa servodirectie
- ulei servodirectie
- curea pompa servodirectie
- rola intinzatoare curea servodirectie
- simering planetara dreapta
- ulei cutia de viteze
- discuri frana fata
- pivot dreapta fata
- bec pozitie spate
- antigel
11 Noi 2011, 17:06
$1 scrie:$2a salut, un cric de mondeo aveti ?, multumesc.
Buna ziua! Da , este cric de mondeo, sunati-ma va rog la numerele de mai jos. Cu respect.
11 Noi 2011, 20:47
buna, ma intereseaza daca aveti TRAGER pt un ford focus 1 !
stima
11 Noi 2011, 21:52
instalatie electrica motor? ford mondeo 1998cm, din 2001 diesel tdi?
11 Noi 2011, 23:26
Buna ziua! Multumesc de atentionare si chiar ma bucur ca exista printre colegi si oameni vigilenti ca dvs. Regula citata de dvs in randurile de mai sus, se refera la PROMOVAREA anunturilor pri "UP"("SUS"- postare care face ca topicul sa apara pe prima pagina), ori ultima promovare a topicului acesta , nici nu mai stiu cand a fost facuta (in ultimele saptamani in nici un caz!!!), asa ca nu vad regula incalcata. Eu n-am facut decat sa raspund intrebarilor ce mi-au fost puse sau poate ar trebui sa raspund doar o data la trei zile???
Daca n-am inteles bine regulamentul (sau poate chiar l-am incalcat!), rog un administrator sa-mi spuna ce si unde am gresit si atunci ma voi conforma.
Pentru rabdarea pe care ati avut-o citind acest "UP", va multumesc anticipat.
Ideea e ca nu trebuie sa citati fiecare user si sa raspundeti prin "Buna ziua! V-am raspuns in m.p. Cu respect". E destul daca postati un singur mesaj.
in plus, regula amintita de mine mai sus spune asa :
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau,
indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
12 Noi 2011, 08:12
sal ,un carlig tractare pt o fiesta 4 an 96 m-ar interesa daca ai si pretul pt el eventual daca nu ai pt acest model poate ar merge de la alt model daca stii,ms anticipat
12 Noi 2011, 18:10
salutare m-ar interesa si pe mine o bara spate de focus 1 din 2002 facelift.astept un raspuns merci.
12 Noi 2011, 18:13
combi am uitat sa specific.