Multumesc Florin !!!
Masina mea acum arata ca un OZN. Cu aportul lui Florin, intr-o seara de iulie, masina mea a primit lumina in interior si in portbagaj. Avand norocul sa fiu in concediu si sa trec prin Rm Valcea, am apelat la bunavointa lui Florin (aici, tin sa remarc si apreciez totodata faptul ca, a lasat deoparte toate treburile casnice ce le desfasura la acea ora) si cu maiestria si manuta lui, mi-a montat toate ledurile care i le-am solicitat.
Acum ramane sa-si schimbe el luminile de la picioare de la masina lui, deoarece i-au placut mai mult cele pe care mi le-a montat mie.
Apoi am stat linistiti la o mica barfa pe terasa pensiunii.
-----------------
Am dotat masina cu urmatoarele:
1. Portbagaj
Bec Auto cu 24 LED-uri SMD 5050(3chips/led) – contine adaptor pentru soclu C5W, BA9S si W5W = 39lei/buc.
Functioneaza pentru majoritatea masinilor pretandu-se in special pentru montajul in plafoniere si inlocuieste cu succes becurile clasice care asigura iluminatul interior. Usor de instalat oriunde datorita celor trei tipuri de adaptor (W5W C5W, BA9S) si a benzii dublu adzive 3M care insotesc fiecare produs. Culoare 6000k.
2. Plafoniere fata + spate (2 buc.)
Bec Auto soclu C5W cu 9 LED-uri SMD 5050(3chips/led) = 20lei/ buc.
Sunt alcatuite din 9 leduri SMD 5050(3chips/led). Inlocuiesc cu succes becurile clasice care asigura iluminatul la plafoniera, parasolar portbagaj, etc. Culoare 6000k.
3. Lumina pedalier stanga + dreapta (2 buc.)
Bec Auto cu 12 LED-uri SMD 5050(3chips/led) – contine adaptor pentru soclu C5W, BA9S si W5W = 28lei/buc.
Functioneaza pentru majoritatea masinilor pretandu-se in special pentru montajul in plafoniere si inlocuieste cu succes becurile clasice care asigura iluminatul interior. Usor de instalat oriunde datorita celor trei tipuri de adaptor (W5W C5W, BA9S) si a benzii dublu adzive 3M care insotesc fiecare produs. Culoare 6000k.
Urmeaza sa montez in momentul in care va primi, leduri ptr. stop/pozitii + inca o placuta cu 12 leduri( punctul3) ptr. torpedou (am uitat se torpedou in acel moment)