Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
29 Mar 2013, 01:32
din pacate mai apar probleme de genul acesta, lipitura este sfanta

stoc:
- conectica H4 - 4 bucati - 85lei/buc
- pentru led - 4 bucati - 85lei/buc
06 Apr 2013, 12:20
Am montat si eu intr-un sfarsit modulul si functioneaza ok.
O zi buna.
08 Apr 2013, 09:13
au ramas pe stoc
- pentru led - 2 bucati - 85lei/buc
urmatorul transport o sa fie la jumatatea lunii iulie
11 Apr 2013, 11:53
user total neserios
liberys memberlist.php?mode=viewprofile&u=39848, mi-a comandat doua DRL-uri, l-am sunat, mi-a confirmat comanda si totusi mi-a venit coletul retur pentru neridicare.
l-am sunat sa intreb ce s-a intamplat si mi-a zis ca nu a primit avizarea de la posta. ok, nu e prima data cand se intampla asta, asa ca l-am intrebat daca vrea sa retrimit coletul si mi-a confirmat ca da.
azi mi-a venit din nou retur coletul cu specificatia "REFUZ PRIMIREA".
http://imageshack.us/a/img716/7144/imag0544et.jpghttp://imageshack.us/a/img198/6796/imag0545j.jpgazi l-am sunat, a raspuns, m-am prezentat si dintr-o data nu ma mai auzea. am resunat si nu a mai raspuns.
domnu' Adrian, la cei 2 euro profit la fiecare modul, am platit de doua ori mesageria, total 15 lei. iti era greu sa-mi spui la telefon ca nu le mai vrei? serios intelegeam, dar ce-ai facut tu se numeste nesimtire si bataie de joc.
drept urmare, reactualizez stocul:
- pentru led - 4 bucati - 85lei/buc
14 Apr 2013, 21:33
Revin cu feedback, am luat in decembrie un modul.
De atunci si pana acum totul bine, dar odata cu venirea caldurii a scazut si consumul la partea electrica.
Initial am crezut ca are modulul meu ceva, tot se activa si deazctiva aleatoriu.
Documentanduma putin am aflat cauza, modulul nu are nimic si nici masina, doar ca la honde este prezent dispozitivul "ELD – Electrical Load Detector" care in anumite momente in care sesizeaza consum mic de energie, face sa cada voltajul de incarcare de la 14,2 V la 12,3 V. In aceste conditii se dezactiveaza di DRL-ul meu

.
Pana acum nu au prea fost prezente aceste conditii de cut-off a incarcarii, datorita faptului ca am avut consumatori destul de multi (incalzire,clima,dezaburire ....).
O solutie pe viitor nu prea am, fiindca nu prea am de unde sa procur un 14V pemanent. O solutie temporara este sa utilizez destui consumatori electrici, ca sa nu imi mai reduca voltajul de incarcare.
Asa ca atentiie la viitoarele comenzi, la cei cu honde, sa le recomanzi cu voltajul scazut de declansare.
Numai bine ...
PS:
http://www.gonzostoolbox.com/KnowledgeF ... daELD.html
14 Apr 2013, 21:53
hmm, am mai vandut la Honda si esti primul cu aceasta problema. spune-mi te rog ce model de Honda si din ce an ca sa o trec in lista de incompatibilitati

din pacate nu am o solutie pentru tine, modulul monitorizeaza tensiunea care trebuie sa fie mai mare de 13,3V ca sa alimenteze becurile
14 Apr 2013, 22:18
Da, stiu de civic ca ai mai dat. Ar putea si el sa aiba problema, dar daca foloseste consumatori electrici multi, nici nu va observa. Cum nici eu nu am observat pana nu a venit caldura, am deschis trapa, clima off , muzica off si pac problema. Vream sa aud doar motorul.
Modelul meu este Accord 2006 - CL7.
15 Apr 2013, 09:23
gata, mi-am notat si aceasta incompatibilitate. eu zic sa lasi muzica sa mearga, Honda are motorul silentios, nu se aude cine stie ce
15 Apr 2013, 10:42
Am citit astazi toate cele 13 pagini , am urmarit filmuletele dar inca mai am unele nelamuriri.
Totusi vreau si eu unul pentru H7.
Mai discutam.
e-,ailul meu este
ghitaco@yahoo.com
15 Apr 2013, 13:06
chiar ii spuneam acum lui
Costel-2008 intr-un mail ca folosirea DRL-ului pe faza lunga nu trebuie sa te sperie de politie. daca te opreste e simplu sa-i spui ca asa este din fabrica, nu se pune politistul sa verifice instalatia electrica, fix cum este si la familia vw. doar ca la masinile din familia vw au becul de faza lunga cu dublu filament
15 Apr 2013, 20:31
Doar lasarea cu muzica si clima nu rezolva 100% problema, tot se inchide si deschide de capul ei.
Cred ca asta ar rezolva problema :
http://www.aliexpress.com/snapshot/228171027.htmlsi sa schimb alimentarea , sa nu mai fie pe direct la baterie ci dupa un releu ce declanseaza dupa ce se pune contactul.
Altfel isi fac idee ceilalti soferi ca le dau flasuri ... ce-o fi zicand ce face nebunul ala , imi da flasuri stand pe loc ...
15 Apr 2013, 20:55
daca nu mai vrei modulul, iti pot trimite cel putin 6 clienti pentru el.
16 Apr 2013, 10:18
Mersi

, raman cu el deocamdata , gasesc eu o solutie. Eventual daca gasesc altceva si o sa fiu nevoit sa renunt la el , te anunt aici.
17 Apr 2013, 19:46
Montat modul si functioneaza perfect.
Am facut legaturile inaintea mufei care alimenteaza farul.La firul de la pozitia 6 se afla faza lunga iar la pozitia 1 pozitia .Pentru a verifica direct cu mufa scoasa arat ca la pozitia 4 se afla masa(-).Asa am fentat intrarea firelor in far iar modulul l-am legat cu doua coliere din plastic de cablul de alimentare al farului cu pricina.
Trebuie sa precizez ca am xenon pe faza scurta din constructia masinii iar faza lunga bec H7.
04 Mai 2013, 09:27
tocmai am primit confirmarea, noul transport o sa-mi ajunga cu o luna mai repede, deci undeva la mijlocul lunii iunie voi avea module DRL pe stoc.
aproape jumatate au fost deja rezervate de clienti.
22 Mai 2013, 17:36
in aproximativ 4 saptamani imi ajunge urmatorul transport, mai mult de jumatate au fost rezervate
23 Mai 2013, 16:40
Salut!
Vreau si eu un modul cu fire. Ai PM.
02 Iun 2013, 11:29
baiatul care fabrica acest module are o problema medicala in familie. la inceput parea ca este vorba de cateva zile dar dureaza de aproape doua saptamani.
din acest motiv, livrarea DRL-urilor se decaleaza pana la o data care o voi anunta ulterior.
imi cer scuze pentru aceasta situatie
15 Iun 2013, 11:41
tocmai am primit confirmarea, transportul o sa vina la jumatatea lunii iulie.
problemele lui combinat cu concediul meu... a dat cu minus

deci undeva pe 16-17 iulie am sa va contactez.
pana intre timp, treisfert din transportul care o sa vina a fost deja rezervat.
30 Iun 2013, 19:54
mai doua saptamani pana-mi vine noul transport de DRL-uri. mai sunt 10 nerezervate
07 Iul 2013, 12:51
mai 9 zile
09 Iul 2013, 14:32
Salut,
Poti aduce si module DRL pentru Ford Mondeo model 2010 (cel cu facelift). Pot fi OEM sau aftermarket.
Astept un raspuns.
Mersi anticipat,
Dalian
09 Iul 2013, 18:11
Salut,
Te referi cumva la DRL special pentru modelul tau de mondeo?
Eu aduc doar un singur fel de drl care se ataseaza la instalatia masinii. Mai bine zis, este un modul universal.
10 Iul 2013, 10:18
Da, ma refeream la modelul special pentru Mondeo.
Mersi pentru rapsuns.
Salut,
Dalian
10 Iul 2013, 11:28
Din pacate nu

In nici. O saptamana va contactez pe cei care ati comandat. Pana atunci, salutari din Grecia
10 Iul 2013, 13:07
Salut Cristi,
Ai idee daca modulul este compatibil cu Focus 3 2011?
Din cele 13 pagini nu am tras nicio concluzie.
Daca da, ce model de modul si cand pot intra in posesia lui?
Mersi
12 Iul 2013, 18:01
Teoretic da, practic doar daca incerci. Iti dau la test, daca nu functioneaza, iti dau banii inapoi.
Eu luni intru in posesia modulelor DRL, pe drum catre romania. Marti o sa incep sa sun pe cei care au facut rezervari.
13 Iul 2013, 20:21
Perfect, facem o incercare.
Rezerva-mi un modul atunci si sa imi spui cum il achit si ridic
14 Iul 2013, 18:42
Ajung acasa marti dimineata dupa ce o sa conduc toata noaptea si o sa fie un mic dezastru in capul meu. Te rog sa-mi dai un mesaj privat cu numele tau, adresa de livrare si un numar de telefon si te voi contacta inainte de trimitere. Vorbim atunci detalii de livrare si plata.
14 Iul 2013, 19:41
Trimis mp.
Drum bun si ne auzim cand iti revii dupa drum