Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

07 Iun 2012, 20:08

Va salut! Gasim ceva chedere de focus 2? Cele care vin pe rama geamului usii stanga fata sau spate?
Multumesc!

07 Iun 2012, 20:15

Salut. Bara spate pentru Focus II combi? Poate sa fie si de facelift...

08 Iun 2012, 12:19

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alutare, ma intereseaza
-brat stergator spate focus 2 Hatchback
-ceasuri bord facelift focus 2 diesel
-banceta si spatar cu cotiera focus 2

Buna ziua! Daca nu ma insel v-am mai raspuns, inca nu am primit alta masina modelul de care sunteti interesat. Reveniti. Cu respect.

08 Iun 2012, 13:13

Am un Mondeo 3 din 2001, 2.0 TDDI la care mi s-a rupt arcul dreapta de pe fata. Credeti ca trebuie sa le schimb pe amandoua? la ce pret le gasesc la dvs?
Multumesc!

08 Iun 2012, 14:50

$1 scrie:$2a salut! Gasim ceva chedere de focus 2? Cele care vin pe rama geamului usii stanga fata sau spate?
Multumesc!

Buna ziua! Va referiti la chederele geamului, adica de jur imprejurul geamului sau va trebuie lamelele eterioare de "curatare" a geamului? O zi buna!

08 Iun 2012, 14:51

$1 scrie:$2alut. Bara spate pentru Focus II combi? Poate sa fie si de facelift...

Buna ziua! Nu, din pacate, nu mai am, momentan, bara spate de focus 2 combi. Cu respect.

09 Iun 2012, 00:05

Este vorba de chederul acesta.
Imagine
upload images

Poza indica reperul numai pentru fata (imi trebuie pentru partea stanga). Pe spate are aceiasi pozitie numai ca difera ca forma.

Multumesc!

09 Iun 2012, 13:24

Buna ziua,

Ma intereseaza un scut motor metalic, cotiera cu tunel central si o pompa servodirectie pentru Focus 2 2007 pre facelift 1.6 TDCI 90CP.

Multumesc!

11 Iun 2012, 09:57

$1 scrie:$2ste vorba de chederul acesta.
Imagine
upload images

Poza indica reperul numai pentru fata (imi trebuie pentru partea stanga). Pe spate are aceiasi pozitie numai ca difera ca forma.

Multumesc!

Buna ziua! Nu, din pacate, nu mai am, momentan, chederul portierei de focus 2 combi. Cu respect.

11 Iun 2012, 11:56

Salut!

M ar interesa capac motor 1.8 benzina pentru ford focus II 2008
Mersi

11 Iun 2012, 17:01

$1 scrie:$2una ziua,

Ma intereseaza un scut motor metalic, cotiera cu tunel central si o pompa servodirectie pentru Focus 2 2007 pre facelift 1.6 TDCI 90CP.

Multumesc!

Buna ziua! Din pacate, momentan nu mai sunt piesele solicitate de dvs., reveniti. Cu respect.

11 Iun 2012, 17:08

am revenit cu o intrebare. daca caseta de directie nu este, furtunele de la pompa servo la caseta sunt? Imi trebuie ambele furtune care intra in caseta de directe. Motorul este tddi de 90 de cai.

12 Iun 2012, 08:32

Buna ziua! Din pacate nu mai am conductele de presiune, as mai fi avut de anglia, dar s-au dat sapt trecuta si mai am o conducta ptr volan stg, insa are holenderul de mufare in pompa defect. Cu respect.

12 Iun 2012, 09:24

cele de anglia se potrivesc sau se pot adapta? La mine problema este de la partea flexibila pana la caseta de directie. Nu s-ar putea combina sa iasa din 2 una sanatoasa?

12 Iun 2012, 15:08

$1 scrie:$2alut!

M ar interesa capac motor 1.8 benzina pentru ford focus II 2008
Mersi

Buna ziua! Momentan nu mai este capacul motorului, reveniti. Cu respect.

13 Iun 2012, 07:54

modul intrerupatoare usa stanga fata cu geamuri automate? (de titanium)pt Focus 2

13 Iun 2012, 08:30

$1 scrie:$2ele de anglia se potrivesc sau se pot adapta? La mine problema este de la partea flexibila pana la caseta de directie. Nu s-ar putea combina sa iasa din 2 una sanatoasa?

Buna ziua! Puteti adapta si conducta de anglia, iar daca a dvs nu este defecta la cuplarea in pompa, atunci puteti lua cam orice racord hidraulic care sa aiba partea elastica de dimensiuni apropiate si s-o mufati prin alamire. Cu respect

13 Iun 2012, 12:40

$1 scrie:$2odul intrerupatoare usa stanga fata cu geamuri automate? (de titanium)pt Focus 2

Buna ziua! din pacate nu mai am, reveniti. Cu respect.

14 Iun 2012, 08:44

$1 scrie:$2odul intrerupatoare usa stanga fata cu geamuri automate? (de titanium)pt Focus 2

Buna ziua! Am verificat inca o data si as mai avea intrerupatoarele model clasic, asta in cazul in care ale dvs. sunt defecte. Cu respect.

Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

14 Iun 2012, 10:17

O rugaminte. Daca ma puteti ajuta cu un numar de telefon de la dezmembrari auto din Dogaru-Voiniceni (MS); pe net nu gasesc. Sau daca aveti idee unde gasesc filtru de particule (fie el si infundat) - imi trebuie pentru palniuta aia de inox sa o pun pe masina, ca altfel nu se stinge senzorul pentru filtru de particule (filtrul+catalizator este scos cu totul). Ford focus 2006 1.6 TDCI. Multumesc.

14 Iun 2012, 16:13

Buna ziua! va voi raspunde maine in cursul diminetii,cand voi putea verifica daca printre colaboratori se afla si firma aceasta. Cu respect.

14 Iun 2012, 17:47

pt masina din semnatura, vreau sa-i montez o priza de curent alternativ de 220V si cu putere cat mai mare, min 250W, pt ca vreau sa alimentez un laptop si un hdd ext. acest produs cred ca se numeste invertor care transforma curentul continuu de 12V in curent alternativ de 220V. ma intereseaza pe original, cel cu care unele masini vin dotate din fabrica dar si aftermarket.

15 Iun 2012, 15:37

Buna ziua! Din pacate nu am asa ceva, dar, daca nu ma insel chiar zilele trecute am vazut, intamplator, pe internet ceva asemanator , nu mai retin unde, dar cu putina rabdare sigur gasiti. O zi buna va doresc!

18 Iun 2012, 08:37

susss

18 Iun 2012, 10:30

Buna,

Am un Ford focus din 2006, 1.6 diesel. S-a rupt sistemul de inchidere al capotei, partea din interior in care intra tija.
Ma puteti ajuta cu un pret?

Mersi!

18 Iun 2012, 14:54

Buna ziua, as dori sa stiu daca gasesc instalatia pentru parbriz incalzit pentru un ford focus din 2008 si eventual un tunel central cu cotiera.

Astept raspuns indiferent daca este pozitiv sau negativ.

O zi placuta

19 Iun 2012, 07:24

buna ziua.
Electromotor pt fordul din semnatura?
multumesc.

19 Iun 2012, 09:02

Buna ziua! Din pacate, nu am momentan electromotor ptr motor de 2000cmc cutie automata, reveniti. Cu respect.

19 Iun 2012, 09:21

salut,
ai cumva o pompa de injectie (DELPHI) pentru ford focus mk1 cu face-lift 1.8TDCi 101CP. motor FFDA

Merci

19 Iun 2012, 10:13

Salut

Scut metalic ford focus 2 -2008 bezina aveti?

Multumesc anticipat!
Subiect închis