Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

22 Apr 2013, 16:45

Buna ziua! Postati niste poze , posibil sa mai am cateva motorase de la faruri sparte. Cu respect.

22 Apr 2013, 21:42

Buna seara, ma intereseaza un senzor abs fata dreapta, oglinda dreapta cu reglaj manual, contact lumina portbagaj pozitionat in haion. Ma intereseaza daca imi puteti spune si un pret.Multumesc
fiesta 1.3i, 2001, wfobxxgajb1m56043

23 Apr 2013, 09:03

Buna ziua! Senzor de ABS mai am doar unul montat pe o fuzeta de stg insa nu se poate demonta fiind intepenita, contactul pentru haion ar trebui sa-mi spuneti cu cati pini este, iar oglinda nu mai este momentan. Cu respect.

23 Apr 2013, 09:31

Buna ziua,
M-ar interesa pentru un ford ka an 2001 daca se potrivesc arcurile spate de la un ford ka din '98?
Multumesc

23 Apr 2013, 11:46

Am nevoie de tamponul de cauciuc de la hayon, care dirijeaza si tine fixa incuietoarea hayonului.
Nu am o poza exacta, insa pun o poza de pe forum unde se vede exact unde e localizat. Sunt doua la fel si mie imi lipseste unul.
Multumesc anticipat!
FiÅŸiere ataÅŸate
plastic portbagaj.jpg

23 Apr 2013, 15:23

$1 scrie:$2una ziua,
M-ar interesa pentru un ford ka an 2001 daca se potrivesc arcurile spate de la un ford ka din '98?
Multumesc

Buna ziua! In mod normal se potrivesc arcurile din 1996 pana in 2008 cu mici exceptii. Cu respect.

23 Apr 2013, 21:18

sal.
ma intereseaza cabluri timonerie ptr un focus 1 , tddi , an 2000 .

24 Apr 2013, 08:28

$1 scrie:$2m nevoie de tamponul de cauciuc de la hayon, care dirijeaza si tine fixa incuietoarea hayonului.
Nu am o poza exacta, insa pun o poza de pe forum unde se vede exact unde e localizat. Sunt doua la fel si mie imi lipseste unul.
Multumesc anticipat!

Buna ziua! Momentan nu mai este. Cu respect.

24 Apr 2013, 16:06

$1 scrie:$2al.
ma intereseaza cabluri timonerie ptr un focus 1 , tddi , an 2000 .

Buna ziua! cabluri ptr focus 1 nu mai sunt momentan, dar daca va trebuie numai capete sau parti din ele, mai am de mondeo fiesta si transit de pe care va pot da ce va trebuie. Cu respect.

24 Apr 2013, 18:21

ai cumva discuri de frana pentru mondeo mk2 din 2000? sau poate se potrivesc si de pe mk1 sau mk3 nu stiu asta..

24 Apr 2013, 18:55

Pentru masina din semnatura un radiator de aer conditionat, aveti?

24 Apr 2013, 19:13

Salut, se gaseste motorase reglare far ford focus 2002 facelift????

25 Apr 2013, 09:21

$1 scrie:$2i cumva discuri de frana pentru mondeo mk2 din 2000? sau poate se potrivesc si de pe mk1 sau mk3 nu stiu asta..

Buna ziua! Discuri bune ptr mondeo mk2 nnu mai am momentan, iar cele de mk3 nu se potrivesc (sunt cu 5 prezoane). Cu respect.

25 Apr 2013, 13:58

$1 scrie:$2entru masina din semnatura un radiator de aer conditionat, aveti?

Buna ziua! am doua bucati , insa masinile de pe care provin au suferit accidente si nu stiu exact daca sunt in stare buna de functionare, mai ales ca sunt si usor deformate. Cu respect.

25 Apr 2013, 16:02

$1 scrie:$2alut, se gaseste motorase reglare far ford focus 2002 facelift????

Buna ziua! Mai am doar faruri complete sau daca aveti un model de motoras incerc sa va caut printre farurile deteriorate . Cu respect.

25 Apr 2013, 17:47

Ok, eu am doar pe partea dreapta motoras dar si ala e stricat, o sa ii fac o poza si sa dau un cod de pe el. Poate va ajuta in identificarea lui, normal nu are rost sa descomplectezi farurile, doar daca ai sparte si motorasele au scapat.

25 Apr 2013, 18:09

Revin cu pozele, am vrut sa modific mesajul dar nu am mai putut.
FiÅŸiere ataÅŸate
phpKVGN97AM.jpg
phpkKBOGFAM.jpg
phpe3N3V7AM.jpg

25 Apr 2013, 22:49

Salut. Rog pret acuator sau broasca(cum io fi zicand, partea int electrica) usa dreapta spate Focus 1 hachback 1999.
Rog mp

26 Apr 2013, 13:56

$1 scrie:$2evin cu pozele, am vrut sa modific mesajul dar nu am mai putut.

Buna ziua! Nu mai am nici un motoras identic cu cel din foto, de fapt ar mai fi vreo doua insa nu sunt la fel reveniti. Cu respect.

29 Apr 2013, 08:41

^^

29 Apr 2013, 09:52

Cumpar ventilator habitaclu pentru focus 1.8 tddi 2004, sedan, cu aer conditionat manual si carlig remorcare .
0.7.8.5.5.8.1.1.2.9.

29 Apr 2013, 11:45

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2una ziua,
Multumesc

Buna ziua! In mod normal se potrivesc arcurile din 1996 pana in 2008 cu mici exceptii. Cu respect.

Multumesc frumos de raspuns.Tarziu am vazut raspunsul dvs.am fost plecata.
Da asa este cu mici exceptii care chiar la mine nu potriveste.
Am incercat sa montez de la un Ford Ka din '98 si nu se potriveste.

29 Apr 2013, 14:02

$1 scrie:$2umpar ventilator habitaclu pentru focus 1.8 tddi 2004, sedan, cu aer conditionat manual si carlig remorcare .
0.7.8.5.5.8.1.1.2.9.

Buna ziua! Da, este ventilatorul, ptr detalii suanti la numerele de mai jos. Cu respect.

30 Apr 2013, 13:22

Salut! Pentru FF1 1.6, din 2001, imi poti spune daca ma poti ajuta doar cu ambreiajul de la compresor AC? In cazul in care alt coleg are probleme doar cu compresorul propriu zis, sau daca nu, compresor AC la cati bani?

Multumesc!

02 Mai 2013, 16:55

Caut urmatoarele piese pentru o Fiesta 2007 1.4 TDCI
- bara fata
- capota
- grila cu emblema
- radiator
- trager
- far dreapta
- broasca capota fata

03 Mai 2013, 09:25

$1 scrie:$2alut! Pentru FF1 1.6, din 2001, imi poti spune daca ma poti ajuta doar cu ambreiajul de la compresor AC? In cazul in care alt coleg are probleme doar cu compresorul propriu zis, sau daca nu, compresor AC la cati bani?

Multumesc!

Buna ziua! Scuze ptr intarzierea raspunsului. Momentan nu mai am ambreiaj separat, reveniti. Cu respect.

03 Mai 2013, 14:53

Sal. Cine stie de unde pot achizitiona si eu toata partea (plasticul) din spate de la lampile de iluminare de numar impreuna cu ele(2 buc) si microinterupatorul(stare functionala) de deschidere al hayonului pentru un ford focus c-max 2005.Cer si ofer seriozitate!! Multumesc

07 Mai 2013, 08:12

Buna ziua! Eu nu mai am , momentan si nici nu stiu unde sa va indrum, reveniti. Cu respect.

07 Mai 2013, 18:06

capitonaj capota ford focus 2 ai?

07 Mai 2013, 19:14

Buna ziua,
bare/porbagaj pentru ford focus 2 facelift?

Multumesc,
Mihai.
Subiect închis