Cu prilejul sarbatorilor de iarna, in perioada 15 Decembrie 2012 - 7 Ianuarie 2013, toti membrii ClubFord pot beneficia de o reducere de 5% din totalul comenzilor cu valoare mai mare de 100 lei si transport gratuit ( Posta Romana ) al produselor comandate. La comenzi mai mari de 200 lei reducerea aplicata este de 10%. Promotia este valabila doar in perioada mai sus mentionata Pentru vizualizarea intregului stoc de produse, este suficient un singur click pe semnatura de mai jos.
$1 scrie:$2a focus mk2,5(facelift),ptr pozitii merg montate cele cu 9smd-uri?am vazut ca cineva se plangea ca nu i-au intrat cele cu 9!"ochiometric" mie mi se pare aca intra!si-a montat cineva cu 9 la facelift?
Intra pe site-ul meu, acolo ai trecute dimensiunile la becul respectiv si compari cu spatiul locasului de la becul de pozitie de pe masina ta. Sau, putem proba daca ai vreodata drum prin Rm. Valcea...
Ce imi recomanzi pentru proiectoare, pentru numar de inmatriculare si pentru lumini interioare/plafoniera (am si in fata si in spate si vreau pt amandoua).
Eu stau in Bucuresti, dar sunt din Valcea si vin in weekend-uri pe acasa. Fa-mi o recomandare si o oferta.
Cand vii pe la Rm. Valcea, lasa-mi te rog pe PM un mesaj si iti las numarul meu de telefon pentru a discuta. Ne intalnim si vedem ce s-ar preta cel mai bine pentru autovehiculul tau, atat din punct de vedere al luminozitatii cat si al ofertei de pret.
Cu prilejul sarbatorilor de iarna, in perioada 15 Decembrie 2012 - 7 Ianuarie 2013, toti membrii ClubFord pot beneficia de o reducere de 5% din totalul comenzilor cu valoare mai mare de 100 lei si transport gratuit ( Posta Romana ) al produselor comandate. La comenzi mai mari de 200 lei reducerea aplicata este de 10%. Promotia este valabila doar in perioada mai sus mentionata. Pentru vizualizarea intregului stoc de produse, este suficient un singur click pe semnatura de mai jos.
MaÅŸina: Focus hb; 2006; 1,6 Zetec-S PFI; 100 cp; sport
VIN: WF05XXGCD56Yxxxxx
Re: Vand - Becuri Auto cu LED-uri SMD
16 Dec 2012, 09:37
Florine, becurile cu 3 leduri pentru numar nu au mai mers, a trebuit sa pun normale. Am intrebat un elecrician si zicea ca si-au modificat rezistenta si computerul pentru lumini nu le mai sesizeaza si nu le alimenteaza. Ma miram, ca le-am verificat si erau bune, nu erau arse... Tu ce zici care e explicatia ? P.S. : eu le am de la tine, cam de 2 ani.
Daca zici ca le-ai verificat si sunt bune... incearca sa cureti cu smirghel fin atat contactele de la becuri cat si pe cele de la lampile de la iluminatul numarului de inmatriculare dupa care aplici un tratament cu un spray pentru contacte electrice... In timp contactele se oxideaza, mai ales in spate la numar, unde, pe langa formarea de condens mai intra si mizerie. La mine becurile de la numar au 3 ani pe masina, dar, periodic cu precadere inainte de lasarea frigului si primavara dupa ce vine caldura, imi fac timp si desfac absolut tot ceea ce inseamna contact electric ce vine in contact cu exteriorul si curat cu spray pentru contacte electrice. Pana acum la mine a functionat, si am preintampinat, poate, multe probleme pe partea electrica.
In prag de sarbatori, cu pace-n gand si caldura-n suflet, va doresc tuturor, sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa fiti fericiti, si sa asteptati anul ce vine alaturi de cei dragi. Va doresc sa aveti parte de un an bogat in impliniri, cu sanatate si prosperitate, un an cu aspiratii inalte, plin de bucurii si succese, implinirea dorintelor si a nazuinelor de mai bine. Craciun Fericit si La Multi Ani!
intrebare: ai cumva si leduri cu soclu H1? si daca da, exista posibilitatea sa modifici niste becuri cu soclu H1 sa le pui leduri Cree sau Rebel? ptr ca ledurile Cree si Rebel sunt muuuuuuult mai puternice decat orice led de tipul acesta. ledurile Cree le pot cumpara eu de pe internet, dar raman de inlocuit ledurile originale cu ledurile Cree.
sau eventual ai cumva si leduri ptr proiectoare de Fiesta? sincer nu stiu exact ce model sunt soclurile de proiectoare la Fiesta.
Am spus-o, si o mai spun inca o data, pentru a nu stiu cata oara... chiar daca imi atrag antipatii pentru acest lucru... ma ocup de ceva timp de vanzarea de becuri auto pe baza de LED-uri dar, din principiu, si din considerente care tin de etica morala, am ales in pofida profitului sa nu comercializez becuri pe baza de LED-uri pentru proiectoare sau faruri – H1, H3, H4, H7, H11, etc. din simplul motiv ca proiectorul sau farul in sine, nu este proiectat din fabrica, sa reflecte si sa concentreze lumina emisa de un bec pe baza de LED-uri, ci doar o v-a difuza. Din punct de vedere estetic se vad bine, dar dvs. nu o sa vedeti mai nimic in fata autovehiculului. Daca o sa va montati asa ceva puteti sa le folositi cel mult, pe post de DRL-uri… Inlocuiti becurile cu incandescenta de la pozitiile din faruri, iluminare nr. inmatriculare, semnalizare, stop, ceata, frana, marsarier, iluminare interior, etc. dar nu va atingeti de becurile de pe faza lunga / scurta sau proiectoare pentru ca dati banii degeaba. Probabil in viitorul apropiat vor aparea si becuri cu LED-uri care sa le inlocuiasca cu succes pe cele de pe faza lunga / scurta si proiectoare dar, momentan nu exista ceva viabil si accesibil ca pret. Referitor la LED-urile CREE... primavara va veni cu surprize placute din partea mea si vom largi putin aria de produse si modele in materie de becuri auto pe baza de LED-uri...
P.s. Ii rog pe cei care doresc sa adreseze vreun sfat sau comentariu referitor la intrebarea lui "xxl_cm" sa o faca pe privat sau sa deschida un topic separat. Va multumesc!