Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
14 Iun 2009, 14:11
donez maneta de semnalizare fara buton
14 Iun 2009, 15:13
Ofer 2 becuri H4 unul este Osram si este la jumatatea vietii si un General Electric ca nou. H4=ambele faze in acelasi bec ptr Fieste si Ka (poate si altele). Ca de obicei zona Izvor sau Dristor ptr. predare.
14 Iun 2009, 15:37
$1 scrie:$2fer 2 becuri H4 unul este Osram si este la jumatatea vietii si un General Electric ca nou. H4=ambele faze in acelasi bec ptr Fieste si Ka (poate si altele). Ca de obicei zona Izvor sau Dristor ptr. predare.
ka-ul nu are H4, are fazele pe 2becuri separate (H1 +H7 daca nu ma insel)
14 Iun 2009, 15:54
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2fer 2 becuri H4 unul este Osram si este la jumatatea vietii si un General Electric ca nou. H4=ambele faze in acelasi bec ptr Fieste si Ka (poate si altele). Ca de obicei zona Izvor sau Dristor ptr. predare.
ka-ul nu are H4, are fazele pe 2becuri separate (H1 +H7 daca nu ma insel)
Scuze de eroare: sunt becuri H4 si stie fiecare daca are nevoie de asa ceva sau nu si daca i se potriveste sau nu.
14 Iun 2009, 21:01
pentru mititelu,as dori eu maneta de semnalizare daca merge pe un mondeo 2001 si daca o poti trimite prin posta.Multumesc
15 Iun 2009, 19:47
ti-as, trimite-o daca mi-ai da si adresa, dar imi e mult mai usor sa-ti dau aceasta maneta daca vii in buc?
apropos, de unde esti?
15 Iun 2009, 19:56
adresa se poate da dar daca esti hotarit sa trimiti pentru ca este oarece deranj,locuiesc in Petrosani.Multumesc
15 Iun 2009, 20:33
$1 scrie:$2dresa se poate da dar daca esti hotarit sa trimiti pentru ca este oarece deranj,locuiesc in Petrosani.Multumesc
o sa ti-o trimit, chiar daca implica un drum la posta! asa ca, stai cu ochii pe casuta postala!
15 Iun 2009, 23:06
pt bujie: daca nu ti-a trimis-o mititelu inca, iti dau eu una la fel moca si in plus de asta stau pe aproape de tine
vezi ca ti-am scris mesaj privat.
16 Iun 2009, 07:32
Primul venit primul servit?As vrea eu becurile H4 daca oferta mai este valabila!
10Xs!
17 Iun 2009, 09:53
$1 scrie:$2rimul venit primul servit?As vrea eu becurile H4 daca oferta mai este valabila!
10Xs!
Ai PM!
Saptamana viitoare nu sunt in oras.
23 Iun 2009, 09:35
$1 scrie:$2onez un deflector de pietre ptr focus 1 . mi l-au smuls niste idioti din bara

, se mai poate monta dar tre sa ai rabdare ( exista un topic legat de asta ) eu l-am schimbat pe casco asa ca cine este interesat ......
PS : o sa pun si o poza cu el maine
Buna,am eu nevoie de acel deflector,daca mai e valabil ne putem intalni,multumesc.
Sorin
23 Iun 2009, 13:11
$1 scrie:$2m de la fosta masina un carlig de tractare de SIERRA si vreau sa il ofer mocca, cine il vrea sa imi dea un pm
dar un binevoitor ca tine cu un carlig de mondeo brek nu se gaseste?
23 Iun 2009, 13:20
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m de la fosta masina un carlig de tractare de SIERRA si vreau sa il ofer mocca, cine il vrea sa imi dea un pm
dar un binevoitor ca tine cu un carlig de mondeo brek nu se gaseste?
Carlig sau inel de remorcare ?
23 Iun 2009, 18:53
Vreau eu carligul de tractare... Dar nu e vechi anuntul? Tu unde l-ai gasit?
23 Iun 2009, 21:40
daca tot se cere, imi incerc si eu norocul: carlig de remorcare pentru mk3 break mocca sau chiar cu bani, dar un pret accesibil(nou costa 5 mil)
parca este prea mult (5 mil),asa ca poate are cineva de oferit sau de vanzare
stiu ca asta este rubrica mocca(oferte), asa ca astept ofertele voastre
23 Iun 2009, 22:19
Nu asa, mai... Nu asa...
Mocca (oferte) inseamna ca pe acest topic se ofera (NU la cerere).
Pe celalalt se cere si daca exista disponibilitate, se si da.
23 Iun 2009, 22:38
daca stau bine si ma gandesc, eu mai mult am intrebat
dar imi cer scuze pentru cele scrise mai sus si promit sa nu mai stau de cerseala
o seara buna
24 Iun 2009, 08:43
pai pe celalalt thread "Mocca (cereri)" se intreaba. aici doar se ofera daca ai ceva de oferit.
25 Iun 2009, 20:41
mai fratilor, cand am avut ceva de oferit, am facut-o cu cea mai mare placere
mi-am cerut scuze(vezi postul de mai sus)
daca am gresit ,ce vreti sa fac?(sa dispar de pe fata pamantului?)
dar asa e in romania : pentru o greseala trebuie sa platesti mai mult de doua ori
astept mustrari din partea voastra(membri,administratori si chiar musafiri)
in incheiere eu va doresc o seara buna si meditati si voi la ce am scris eu mai sus(din pacate nu sunt venit cu ultima ploaie, deci inteleg cand am gresit)
25 Iun 2009, 22:40
Vrea cineva un radiocas 5000 de pe Focus1???
Nu lucra pe FM, doar AM, LM si caseta.
25 Iun 2009, 23:08
$1 scrie:$2rea cineva un radiocas 5000 de pe Focus1???
Nu lucra pe FM, doar AM, LM si caseta.
Il iau eu daca mai este disponibil.
Platesc si curierul.
26 Iun 2009, 09:43
A fost rezervat pentru AdiH.
Are prioritate, a fost primul solicitant.
26 Iun 2009, 10:23
$1 scrie:$2ai fratilor, cand am avut ceva de oferit, am facut-o cu cea mai mare placere
mi-am cerut scuze(vezi postul de mai sus)
daca am gresit ,ce vreti sa fac?(sa dispar de pe fata pamantului?)
dar asa e in romania : pentru o greseala trebuie sa platesti mai mult de doua ori
astept mustrari din partea voastra(membri,administratori si chiar musafiri)
in incheiere eu va doresc o seara buna si meditati si voi la ce am scris eu mai sus(din pacate nu sunt venit cu ultima ploaie, deci inteleg cand am gresit)
ionut, nu ai inteles de ce ti-au zis colegii.
la ocazii, sunt 2 topicuri deschise: unul in care se ofera cate ceva. si altul in care se cere ceva.
daca ai ceva de cerut, intri la cereri. daca ai ceva de oferit intri la oferte.
dar daca ai ceva de cerut, poti intra si la oferte, poate ofera cineva fix lucrul de care ai tu nevoie.
sunt 2 topicuri intocmai pentru a se face deosebirea intre cerere si oferta!
nimeni nu are nimic cu nimeni! suntem aici doar sa ne ajutam cu sfaturi, idei, cuie de remorcare
26 Iun 2009, 11:43
$1 scrie:$2 cauciucuri 205/55 R16 dunlop mai merg vara asta.
sunt din bucuresti cine le vrea le primeste, doar sa ma caute. nu pot sa fac poze pentru ca le am in pod.
26 Iun 2009, 21:43
$1 scrie:$2 fost rezervat pentru AdiH.
Are prioritate, a fost primul solicitant.
nu se observa asta !!! dar asa o fii
sa-l foloseasca sanatos
26 Iun 2009, 21:58
Imi pare rau
kristy_brasov ca nu am scris aici si am preferat sa ii trimit un mesaj privat lui
mariusm.
Multumesc pentru urare

Sanatate tuturor!
26 Iun 2009, 22:12
stiti ceva, nu va luati la bataie ca va iau jucaria!!!
Confirm "pozitiv", AdiH are dreptate, pe pm... dar a fost primul...
Din cate stiu nu s-a stabilit vreo regula in sensul modalitatii de contactare, asa ca primul venit...
Hai noroc si sanatate!!!
26 Iun 2009, 22:32
daca are cineva sa imi dea si mie un gambet. mocca sau cu bani. Va multumesc
27 Iun 2009, 14:57
Donez senzor temperatura aer (cel ce vine dupa debitmetru) pentru mondeo MK1.