Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
10 Iul 2009, 15:48
O IAU EU
10 Iul 2009, 20:49
$1 scrie:$2alut baietzi! Ofer o bieleta de directie pentru Focus1 (al meu este facelift 1.8tdci sedan 2004) .Bieleta este noua , in cutie,...delphi. Povestea ei: m a trimis mecanicul sa iau o bieleta antiruliu , si eu ajung acolo si cer bieleta de directie..am pierdut bonul si am ramas cu ea...numai pt bucuresti.
o iau eu daca se poate direct din Bucuresti !!!
13 Iul 2009, 16:06
andoruls mi a dat pm cum am puso aici...deci rezervata pt el deocamdata.
13 Iul 2009, 16:35
Kristy, daca iti crapa maseaua, cred ca am si eu una buna prin beci. Nu e noua, dar am schimbat-o degeaba, ca nu avea joc ea, ci bucsele de bara stabilizatoare

Oricum, ideal e sa le schimbi pe ambele cind te apuci, ca tot tre sa refaci geometria dupa aia
14 Iul 2009, 11:30
$1 scrie:$2risty, daca iti crapa maseaua, cred ca am si eu una buna prin beci. Nu e noua, dar am schimbat-o degeaba, ca nu avea joc ea, ci bucsele de bara stabilizatoare

Oricum, ideal e sa le schimbi pe ambele cind te apuci, ca tot tre sa refaci geometria dupa aia

Paulp .... nu ingeleg arogantza sau ironia ta.
Poate pentru ca nu am focus si piesa era de focus ???
Ei bine ......piesa era pt domnul costea_sebastian coleg de al nostru cu ff1 si care nefiind acasa l-am sunat daca are nevoie de ea si am postat eu pentru el cererea de preluare a piesei mai ales ca weekend-ul asta am trecut prin Bucuresti de 2 ori.
Scuze de offtopic tuturor ....imi exercit doar dreptul la replica
14 Iul 2009, 11:39
Kristiy, scuze daca s-=a inteles gresit, era o oferta pe bune

Bieleta e in stare buna, nu are joc si e pentru Focus I. Nici nu m-am uitat sa vad ce masina ai, daca te-a interesat asa ceva am presupus ca ai nevoie.
Ideea era ca daca chiar ai nevoie de ea, desi nu e noua. Ca altfel nu merita plimbatu ei Iasi-Brasov.
Eu am oferit-o pentru ca am vazut ca cea noua de mai sus fusese data altcuiva, si am crezut ca fac o fapta buna daca ajut asa cum pot.
O s-o arunc deseara la gunoi ca sa nu mai fiu tentat s-o ofer cuiva.
14 Iul 2009, 11:48
si care e legatura intre "maseaua" si " bieleta de directe" ?
14 Iul 2009, 12:04
"a crapa maseaua" = a avea mare nevoie
Cred ca undeva e o problema de comunicare

Eu spusesem ca daca chiar ai mare nevoie, si e urgent, te pot ajuta cu o bieleta sh, dar folosibila.
Era o oferta prieteneasca. Daca ai inteles altceva, ma retrag.
LE. Si inca ceva. In general nu am obiceiul sa fac misto de oameni pe teme serioase asa cum sint problemele la masina.
Gata, i'm out from this!
14 Iul 2009, 12:38
kristy_brasov, sincer, eu nu prea văd aroganţă sau ironie în postul lui paulp, nu am sesizat astfel de aspecte nici în alte posturi ale lui. Mi s-a părut ok în toate comentariile (citite de mine), deci nu cred că e cazul să te superi.
Să fiţi iubiţi!!!
14 Iul 2009, 21:20
kristy_brasov, eu cred ca e cazul sa iti ceri scuze si sa recunosti ca ai gresit destul de urat cu postul ala....
altfel ma vad obligat sa te suspectez de prostie
imi cer scuze daca sunt prea acid dar la cat de clar si de binevoitor a fost omul, tu ai picat chiar aiurea cu postul ala.....
Pace!
14 Iul 2009, 22:16
Ei, s-a lamurit omu ca nu am intentionat nimic neprincipial, nu tre sa-l blamati.
Oricum, daca are cineva nevoie, ma scobor prin beci si caut dracia.
Repet, e pentru situatii limita (tre sa faci ITP-u miine si ai joc la directie, pleci la munte si nu ai timp sa cauti noua, esti in criza de bani si pina faci rost tre sa circuli ca aia veche e varza), altminteri recomand sa fie schimbate ambele simultan, si NOI.
14 Iul 2009, 23:02
Fratilor ...la mine in Brasov nu exista expresia asta cu "crapatul maselei" ........ deci din punctul meu de vedere luata propozitia asa cum e am considerat-o toata fraza la "misto" ........
Si pentru acei incepatori ca ma suspecteaza de ce le trece lor prin cap recomand sa citeasca postul meu care nu face altceva decat sa ceara lamuriri lu Paul fara sa-l jigneasca in nici un fel, fapt pentru care nu ma simt dator cu nici o scuza.
14 Iul 2009, 23:23
Bre, da sensibili mai sinteti. Eu nu m-am suparat, nu e nimeni Pruteanu sa cunoasca toate experesiile regionale

Asa ca nu astept nimic

Doar sa incercam sa ne ajutam intre noi

Deci, daca nu ai neaparata nevoie de dracia aia de bieleta, nu-i nici o problema, nu ma incurca.
Si in rest, transmite-i pritenului tau ce am scris mai sus. Daca e de schimbat bieletele, preferabil ambele, ca oricum trebuie refacute unghiurile dupa aia.
14 Iul 2009, 23:36
ca sa se faca liniste

...dau 2 gume resapate 195/65/15, de vara, cam 4-5 mm profil, in Iasi.
14 Iul 2009, 23:37
pai o sa bage focusul in reparatie generala ...si schimba tot ce e necesar pe la trenul de rulare si mai apoi face geometria .
ar fi fost buna o bieleta noua ca sunt destule de schimbat
14 Iul 2009, 23:53
$1 scrie:$2onez senzor temperatura aer (cel ce vine dupa debitmetru) pentru mondeo MK1.
Senzorul a ajuns la Suceava !
15 Iul 2009, 20:26
Cred ca am luat cam dur lucrurile ieri....probabil am avut o zi mai agitata...
Sper ca nu am suparat pe nimeni prea tare sau iremediabil.
daca am suparat pe cineva dau eu berea......
19 Iul 2009, 20:11
La mine alea 6 cauciucuri "frumosi" s-au dus in jud Neamt la Radu!
Daca mai am ceva va anunt!
PS Cred ca mai am o janta noua dar nu stiu pe cat este !!! Sigur e-n4 prezoane!!!
Cand voi avea timp o caut in boxa si va spun!
21 Iul 2009, 00:01
$1 scrie:$2a mine alea 6 cauciucuri "frumosi" s-au dus in jud Neamt la Radu!
Daca mai am ceva va anunt!
PS Cred ca mai am o janta noua dar nu stiu pe cat este !!! Sigur e-n4 prezoane!!!
Cand voi avea timp o caut in boxa si va spun!
Salut ! O vreau eu doar daca este pe 15 si este in patru prezoane si donez alta de tabla pe 14 in patru prezoane. Multumesc !
22 Iul 2009, 16:24
INCA E VALABILA BIELEta. hai sus cu ea pt cei din bucuresti
23 Iul 2009, 09:16
O vreau eu!!!
24 Iul 2009, 13:07
Se ofera moka o planetara lunga (partea dreapta) de Ford Fiesta MK3 + portfuzeta + fuzeta. Le tin o saptamana, maxim 2 si dupaia le arunc cred daca nu sunt cereri.
24 Iul 2009, 23:57
$1 scrie:$2e ofera moka o planetara lunga (partea dreapta) de Ford Fiesta MK3 + portfuzeta + fuzeta. Le tin o saptamana, maxim 2 si dupaia le arunc cred daca nu sunt cereri.
Am uitat sa specific... pentru motor de 1,4 benzina. Fac poze maine si le postez.
25 Iul 2009, 23:53
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e ofera moka o planetara lunga (partea dreapta) de Ford Fiesta MK3 + portfuzeta + fuzeta. Le tin o saptamana, maxim 2 si dupaia le arunc cred daca nu sunt cereri.
Am uitat sa specific... pentru motor de 1,4 benzina. Fac poze maine si le postez.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- planetara + portfuzeta + fuzeta
27 Iul 2009, 21:00
pentru mititelu,am asteptat si am avut rabdare dar maneta de semnalizare nu a mai sosit acum imi pare rau ca nu am acceptat oferta colegului de la Cluj,sper sa nu supere acest mesaj dar din 14 iunie a trecut ceva timp.Cu stima
28 Iul 2009, 19:56
le vreau eu..din ce oras esti? cum luam legatura?
28 Iul 2009, 23:39
le vreau eu..din ce oras esti? cum luam legatura?
le-am promis deja cuiva, caut cutie si i le trimit. sorry
31 Iul 2009, 11:50
se ofera moka in Ploiesti 2 gume 185/60/r14 82H REDSTEIN, fiecare are gradul ei de uzura(vezi foto), una s-ar putea sa aiba nevoie de snur. Cosmin, 0757682174
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

01 Aug 2009, 19:14
ofera cineva moca doua planetare Ford Focus Turnier 1.8TDCI, 2002 ?
pot fi contactat pe mail
zvonacfirst@yahoo.com sau mobil 0745344350
sunt din bucuresti dar ma deplasez sau platesc ramburs contravaloarea expeditiei
si e fff urgent
01 Aug 2009, 22:48
Caut anvelopa Dunlop M+S uzata de 16", cu galma, sparta nu conteaza cum sa fie dunlop de iarna.
Raman dator o bere.