$1 scrie:$2alve,
- am avut un singur dvd la dispozitie si poate este din cauza lui, dar merita mentionat ca acesta incepea sa vibreze in unitate atunci cand nu era in functiune (ascultam radio sau muzica pe usb si dvd-ul vibra sufiecient de tare incat sa-l scot pentru ca ma deranja si imi era frica sa nu pateasca ceva) - repet, poate a fost de la dvd-ul meu
La mine nu vibreaza , dar daca il las mult timp in unitate se incalzeste foarte tare si cand nu folosesc DVD-ul nu las discuri in unitate ... cred ca e mai bine asa . Oricum pentru muzica folosesc doar radio si USB-ul . Comparativ cu unitatea originala CD 6000 , doar receptia radio mi se pare mai slaba (pierde semnalul si apar interferente) la unitatea chinezeasca si
il intreb pe muzica9 daca pot rezolva acest lucru cu un amplificator de semnal .$1 scrie:$2- tv-ul nu merita banii dati in plus pe antena - practic nu prinzi mai nimic nici atunci cand stai pe loc, in miscare nici nu se pune problema.
Am facut un test comparativ langa un Mercedes clasa S , cu TV tuner din fabrica si se vede aproape identic , adica prost ... dar exact cum zice si muzica9 , emisia slaba e cauza . La Constanta am descoperit unele zone la marginea orasului , mai putin ecranate , unde se vad mai bine 2-3 posturi (sunetul se aude perfect) dar nuumai cu masina oprita .
$1 scrie:$2A, si inca ceva, Muzica9 este un baiat serios si il recomand.
Asa este ... eu l-am stresat cu intrebarile si raspunsurile au venit foarte repede si la obiect .
E "dedicat"
!Recomand produsele , eu sunt foarte multumit pana acum si nu am avut probleme cand au fost temperaturi scazute si am butonat-o in draci pana am aflat toate ghidusiile , deci se pare ca a trecut si primul test de fiabilitate . Cred ca manualul se mai poate imbunatatii si in acest fel ar scapa si
muzica9 de stresul intrebarilor noastre ...