Re: Jante originale si aftermarket, piulite pt jante
Ma intereseaza si pe mine o pereche de jante de aliaj pe 17 cu dimensiunea 7,5J sau chiar 8J (poate fi combinat, fata 7,5 si spate 8), ET pentru ford focus, echipate cu anvelope de vara care sa aiba buza de protectie a jantei (anvelopele ar fi frumos sa fie conti sau dunlop, sau ceva asemanator, dar nu good year)
ca alternativa, am pe masina (cam deteriorate) jantele Y de mondeo 4 pe 17 si imi plac
cand ma gandesc la jante after market, o fac numai pentru greutatea mai redusa, care pentru mine ar fi un avantaj ... si mi-ar placea sa aiba spite... daca sunt subtiri, maxim 10 - daca sunt mai groase, imi plac cele in 7 (nu in 5)
de asemenea, imi plac mult jantele de mondeo 3 care au fost puse si pe focus, cele de 18" in 7 spite... vin foarte bine asa drepte la exterior...
daca gasesti ceva si pentru gandurile mele, astept cu nerabdare un mesaj... vreau sa trec la anvelope de vara
ca idee, eu vand jantele astea: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=130&t=85658
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
- R Z F
- Gold Member
- Maşina: Ghia X RS-look
- VIN: wf05xxgcd57s01178