de maxer_25 » 19 Mai 2011, 12:33
Buna ziua,
Sunt si eu interesat de un astfel de allin1 device pentru un focus facelift cu climatronic (in caz ca acest detaliu conteaza) din 2008. Am citit mare parte din topic, dar as minti daca as spune ca am trecut prin toate cele 41 de pagini. As avea cateva intrebari, daca se poate:
1. se poate monta un prelungitor usb in torpedo cumva, sa pot lega un hdd extern sau un stick?
2. vede diacritice la subtitrari pe dvd? dar la divx-uri? daca da, in ce format ar trebui sa fie (ma refer la sub-urile pentru divx-uri)
3. Daca momentan nu optez pentru un tuner dvbt, se poate monta ulterior?
4. M-ar interesa un pret pentru un set complet (fara tuner dvd-t), mai exact: aparatul, camera video spate (ma intereseaza modelul care nu necesita gauri in caroserie ci aceea care se monteaza in locul lampii de la numar), antena TV. (nu stiu daca gps-ul are antena)
5. Cat ma costa montajul la ce am scris la punctul4.
6. slotul sd este doar pentru navigatie?
7. Avand in vede ca vin din Galati si nu ma intereseaza factura (dar vreau sa beneficiez de garantie) pot beneficia de vreun discount?
8. Se poate face montajul pe loc? Daca vin, nu am decat cateva ore la dispozitie.
9. Ce se intampla cu muzica sau filmul/navigatia atunci cand introduc in marche arriere si se cupleaza camera? Se opresc?
Sunt cam multe intrebari dar sper ca imi veti raspunde. Pentru mine e o investitie destul de serioasa si as vrea sa fiu cat mai bine informat inainte de a ma hotari.
Imi puteti raspunde direct pe topic sau intr-un PM, cum preferati.
Va multumesc anticipat,