$1 scrie:$2u nu il recomand pe acest user. In primul rand daca ar fi fost o persoana seriosa nu ar face un cont nou sa vanda produse dupa ce a dat teapa folosind un alt cont. Pe topicul vechi desi i-am lasat mesaje publice nu s-a obosit sa raspunde la problemele ridicate de mine, cred ca asa va face si aici.
Sa presupunem ca a uitat parola desi exista multe metode sa o resetezi.
In trecut facea `afaceri` cu acest user `crazy3angel` acum vad ca s-a reactivat pe forum.
In primul rand minte in ceea ce priveste expeditiile ca ii stie pe cei de la Chronos curier si Fan Curier ca pune pachetele cu desigilare inainte de a plati lucru total fals, mai minte si ca vorbeste el cu cei de la curier sa platesti o suma mai mica fata de normal si platesti poate chiar mai mult.
In al doilea rand dupa ce trage teapa nici macar nu mai raspunde la mesajele private de pe forum, la mesajele trimise pe mail, la telefoane si la SMS uri.
Am incercat sa dau de el din luna Aprilie 2012 si pina astazi s-a dat la fund.
Personal nu sunt afectat de paguba dar felul in care lucreaza acest individ m-a deranjat si consider ca nu are ce cauta pe Forum, pentru ca cel mai grav este ca a dat teapa cu premeditare stiind ca reperele respective erau stricate si ca nu pot fi folosite iar dupa ce a livrat coletele a disparut.
Eu am am cumparat in Aprilie 2012 (si mare gresala am facut) un mecanism pentru rabatarea oglinzilor, desi a tot aminat trimiterea pozelor sub diferite pretexte dar a garantat ca sunt ca noi date de pe masina si ca in cazul in care nu se potrivesc sau este ceva in neregula le pot trimite inapoi cu ramburs.
Am primit un mecanism spart cu piese lipsa imposibil de folosit, practic am primit niste plastice de aruncat la gunoi. Am incercat sa le repar la cineva care lucreaza la Ford dar a spus ca este imposibil.
In concluzie sa va feriti-va sa cumparati de la el.
In primul rand un prieten care are dezmembrari ti-a vandut acele oglinzi folosind contul meu iar in a doilea rand u ai cumparat mai multe piese de el odata cu oglinzile facanduti o reducere foarte mare pe acele piese din cate imi aduc eu aminte iar oglinzile defapt una din ele aerea sparta partea de corp unde se prinde pe caroserie mai exact unde intra suruburile sparta spunanduti acest lucru si ca se pot repara schimband acesta parte totul se va remedia eu stiu ca am patito personal si se poate schimba corpul de acolo de la resort oglinzile ti lea pus dc nu ma insel la 100 ron scazanduti la restul pieselor la pret ca ai cumparat de la el in valoare de vreo 4 mil piese poate ma insel .
IAR LA CATE PIESE SAU VANDUT PE FORUM CULMEA CA DECAT PE TINE TEA TEPUIT CU 1 MIL O FI AVUT CEVA PERSONAL CU TINE NU IMI DAU SEAMA