Vand tot ce tine de climatronic Ford Focus 2
Am cumparat pt a pune climatronic pe masina mea dar am ajuns la concluzia ca voi vinde masina asa ca nu mai montez piesele
1. Cutie ventilator cu motorase pas cu pas ( are un capac crapat din transport, cel ce acopera cele 2 radiatoare dar se poate folosi cel de pe masina voastra )
2. Consola comanda ovala Facelift
3. Senzor de temperatura interioara
4. senzori guri de aerisire ( sunt 6 bucati, 2 rezerva )
5. Senzor radiatie
6. Cablurile scoase dintr-un maț de cabluri complet, trebuie doar rabdare si integrat in cel de pe masina
Singurul lucru ce mai trebuie cumparat si nu il am eu, este masca fata, pt clima ( 100 - 150lei sau mai ieftin )
Vand totul cu 450lei - eu am investit undeva la 850 lei ( mult stiu dar na ) - Trimit si exterior cu curier rapid.
Vin cu pozele curand.
0724586463 - VLad
1. Cutie ventilator cu motorase pas cu pas ( are un capac crapat din transport, cel ce acopera cele 2 radiatoare dar se poate folosi cel de pe masina voastra )
2. Consola comanda ovala Facelift
3. Senzor de temperatura interioara
4. senzori guri de aerisire ( sunt 6 bucati, 2 rezerva )
5. Senzor radiatie
6. Cablurile scoase dintr-un maț de cabluri complet, trebuie doar rabdare si integrat in cel de pe masina
Singurul lucru ce mai trebuie cumparat si nu il am eu, este masca fata, pt clima ( 100 - 150lei sau mai ieftin )
Vand totul cu 450lei - eu am investit undeva la 850 lei ( mult stiu dar na ) - Trimit si exterior cu curier rapid.
Vin cu pozele curand.
0724586463 - VLad
Portofoliu http://www.vladgrigore.ro
- LooSeR
- Member
- Maşina: Ford Focus Hatchback 2008 1.6 100cp