Vand piese Focus 2, in scopuri umanitare
$1 scrie:$2reau sa fac un apel la cei care imi citesc topicul :
Un om care este alaturi de comunitatea noastra si care a ajutat multi colegi , are nevoie de ajutor !
Cateodata suntem egoisti si trecem impasibili pe langa suferinta unora ... poate si viata asta din secolul vitezei ne face sa fim asa ... poate si sutele , miile de excroci ne fac sa fim circumspecti , insa in acest caz nu avem voie sa trecem mai departe fara sa intindem o mana de ajutor !
Un efort mic din partea noastra poate indulci suferinta unei persoane care ne-a ajutat dezinteresat !
Detalii aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=179&t=89574
Va multumesc .
Am cateva piese care pot face obiectul unei vanzari mai speciale , in scpuri umanitare... adica vi le pot trimite daca achitati sumele respectevive in contul pentru Domnul Gabi (colegul nostru de forum Bibanu47) si faceti dovada platii .
Set de faruri Focus 2 , (aftermarket , Dectane , negre) cu lupa si led-uri + instalatie Xenon pe faza scurta , 100 RON
Farurile au fost folisite pe masina mea cam 2-3 luni si le vand pentru ca am cumparat unele originale .
Maciulie schimbator 5 trepte prefacelift in stare foarte buna - 10 Ron
2 instalatii complete Xenon , H1 , noi - 50 Ron / set
Volan Focus 2 prefacelift , fara butoane de pilot si piele - 15 Ron
Volanul este in stare foarte buna , fara semne de uzura , fara zgarieturi .
Aeroterma Focus 2 si panou de comanda , pentru AC manual - 100 Ron
Este in stare perfecta , curata .
Tapiserie completa Focus 2 prefacelift (se poate vedea in primele poze de pe topic) - 150 Ron
Este in stare perfecta , fara taieturi sau arsuri de tigare .
Airbag-uri laterale scaune Focus 2 , stanga / dreapta - 70 Ron / buc
Oglizi exterioare complete Focus 2 prefacelift , stanga / dreapta - 70 ron / buc
Oglizile sunt cu reglaj electric , incalzite si au carcase vopsite in culoarea blu navi (bleomarin)
Oglizile vor fi disponibile in 2-3 saptamani , inca le am pe masina .
Aceste piese provin in mare parte de la masina mea , in urma unor modificari si nu vroiam sa-mi bat capul sa le vand , insa acum ma gandesc ca pot sa ajut pe cineva care chiar are nevoie si preturile cred ca sunt la jumatatate fata de ce se cere in mod normal .
Daca eu nu sunt bine informat si exista pe forum la preturi mai bune , va rog sa-mi dati MP si le ajustam .
Dat fiind faptul ca banii nu ajung la mine , nu cred ca este cazul sa incercati negocieri !
Momentan de astea imi amintesc , o sa mai caut sa vad ce gasesc si va anunt . O sa pun si poze in cateva zile , pentru ca o mare parte din ele nu le am acasa .
Spor la cumparaturi .
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
-
morodor - Member
- Maşina: Ford Focus Turnier , 2007 , 1,6TDCI , 109CP
- VIN: WF0WXXGCDW7D52952