Ocazii

Kit statie+subwoofer+cabluri - Blaupunkt

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Kit statie+subwoofer+cabluri - Blaupunkt

Mesajde Avi8er » 02 Iul 2013, 14:45

Va salut, detin un kit complet audio statie 375w, subwoofer 700w ambele blaupunkt si tot setul de cabluri profesionale inclusiv siguranta, necesare montajului.
Au fost montate pe un Ford Focus si am vandut masina, iar acum pe masina noua nu am unde sa le montez, deoarece este mai mica, doar 2 usi, 2 scaune, cabrio si va imaginati ca nu am efectiv unde sa le montez...
500 lei tot pachetul usor negociabil, asigur montaj gratuit celui dornic sa le cumpere daca este din Bucuresti sau Ilfov... le am de noi cumparate din magazin, am dat undeva la 1200 lei pe toate.
Voi reveni cu poze diseara, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii.
Va salut, Sorin 0762.63.64.39.
We ride together, we die together. Bad boys for life !
Avi8er
Incepator

Maşina: Ford Focus mk1 - 3 doors

Re: Kit statie+subwoofer+cabluri - Blaupunkt

Mesajde mihaibre » 02 Iul 2013, 15:13

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
mihaibre
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST

Înapoi la Ocazii